- 19 Aralık 2023
- 740
- 265
- 23
Ay o kişi bendimSonuç ne oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o kişi bendimSonuç ne oldu![]()
Bende hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de aklıma gelince nefesim daralıyor. İçim rahat ama öncekinde sanki hep hissetmiştim. Muayeneden 2 gün önce de rüyamda görmüştüm kalbinin durduğunu hatta muayene günü eşime dedim gitmeyelim diye sonuçtan çok emin girmiştim inşallah bu kez bunları yaşamamİnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin olBen de bir düşük yaşadım 8. haftamda onda gebelik hemen olmuştu bunda 1 yıl sonra oldu nerdeyse ve 3 haftadır lekelenmem var. Ona rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olduğunu biliyorum ve dua ediyorum başka elimizden gelen bir şey yok
![]()
Yüzmek çok iyi ama havuz enfeksiyon açısından çok sakıncalı, klor da zararlıAy havuz yasak mııııyüzmek çok iyi diye biliyordum
![]()
İnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin olAnladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim Allahımmm![]()
Yaşamayacağız ben yürekten inanıyorum. Zaman zaman modumuz düşebilir tabi sevdiklerimizden burda birbirimizden destek alarak ilerleyeceğiz inşallahBende hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de aklıma gelince nefesim daralıyor. İçim rahat ama öncekinde sanki hep hissetmiştim. Muayeneden 2 gün önce de rüyamda görmüştüm kalbinin durduğunu hatta muayene günü eşime dedim gitmeyelim diye sonuçtan çok emin girmiştim inşallah bu kez bunları yaşamam
Benim doktorum da 10.haftaya kadar zorunlu olmadıkça izin vermiyorum dediAaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cok![]()
BennnKızlar aranızda İzmir’de olan var mı ?![]()
Ay ben bir habermisim, cok tesekkur ederim. Bayramda memlekete gitsek mi diyorduk ama is gucten vazgecmistik, zaten gidemezmisimBenim doktorum da 10.haftaya kadar zorunlu olmadıkça izin vermiyorum dediannem ameliyat olacağı için haftaya İzmir-İstanbul yapacağım ama mecbur
Teşekkürler kuşumAy ben bir habermisim, cok tesekkur ederim. Bayramda memlekete gitsek mi diyorduk ama is gucten vazgecmistik, zaten gidemezmisimannenin durumu ekstrem ama zorunluluk gibi, cok gecmis olsun simdiden canim
![]()
Canim bildigim kadariyla bebek kaynakli dusuk olmuyor cunku genetigi normal, ama allah korusun bizim rahmimizin tasiyip tasiyamamasi, onu buyutup gelistirmek icin bir engeli olup olmamasi muhim. Ornegin bebegin tutunacagi alanda polip myom gibi seyler olmamaliymis, istedigi kadar genetikli olsun hani embriyo ama buyuyecegi ortam elverisli olmuyor gibiPeki bişey sorcam böyle olunca da düşük tehlikesi oluyor mu yine de bilmediğim için soruyorum kuzu
Sorun olmaz kuzum inşallahCanim bildigim kadariyla bebek kaynakli dusuk olmuyor cunku genetigi normal, ama allah korusun bizim rahmimizin tasiyip tasiyamamasi, onu buyutup gelistirmek icin bir engeli olup olmamasi muhim. Ornegin bebegin tutunacagi alanda polip myom gibi seyler olmamaliymis, istedigi kadar genetikli olsun hani embriyo ama buyuyecegi ortam elverisli olmuyor gibi
Benim cikolata kistim var yumurtaligimda, en buyuk endisem oydu bu surecte. Cok sukur simdiye dek sorun olmadi umarim hic de sorun cikarmaz bana![]()
Ya bizim basimiza bir kac sefer cok iyi zincir otel ve restoranlarda boyle yaz enfeksiyonlari salginlari denk geldi malesef, illet bir sey allah korusun o yuzden ekstra korkarim. Yoksa disarida yemek yemeye de tatile de bayilirimEvet yemek konusu doğru, meyvemizi kendimiz yıkar yeriz salata vs pişmemiş ürün yememeye çalışırız. Etler de iyi pişmiş olmalı.ya da evde oturalım
Şimdiden iyi tatiller canım kendini kötüye programa, virüs sıkıntısı falan olmuyor oralarda, yani turistik gidilen bölge otel vs korkulacak boyutta bir sıkıntı yok. Ama yemekler sana pek uymazsa diye yanında biraz götür bence, yani mideni bastıracak paketli birkaç alternatif falan.O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek
tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size
Amin canim insallahSorun olmaz kuzum inşallah![]()
Bendeeee
Tropik tatillerde dikkatli olmakta fayda var, ben maldivlerde inanilmaz alerji olup dokuntu dokmustum okyanus baliklarindan biri dokunmustuO değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek
tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size
KesinlikleAynı şehirde olduğumuzu bilmek güç veriyor gibi![]()
Hayret bisey ya progesteron yol gösterici hormondur yani dış gebelikte asla yüksek olmaz. Vardır bi bildiği ne diyeyim inşallah hersey cook güzel olurBenim doktorum bekle dedi 23 martda bir daha betta hcg istedi, bir hafta sonraya gel bakalım ultrasyonda dedi