• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
İnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin ol 🙏🏻 Ben de bir düşük yaşadım 8. haftamda onda gebelik hemen olmuştu bunda 1 yıl sonra oldu nerdeyse ve 3 haftadır lekelenmem var. Ona rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olduğunu biliyorum ve dua ediyorum başka elimizden gelen bir şey yok 🙏🏻
Bende hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de aklıma gelince nefesim daralıyor. İçim rahat ama öncekinde sanki hep hissetmiştim. Muayeneden 2 gün önce de rüyamda görmüştüm kalbinin durduğunu hatta muayene günü eşime dedim gitmeyelim diye sonuçtan çok emin girmiştim inşallah bu kez bunları yaşamam

Anladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim Allahımmm🥺🥺🥺
İnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin ol 🙏🏻 Ben de bir düşük yaşadım 8. haftamda onda gebelik hemen olmuştu bunda 1 yıl sonra oldu nerdeyse ve 3 haftadır lekelenmem var. Ona rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olduğunu biliyorum ve dua ediyorum başka elimizden gelen bir şey yok 🙏🏻
Bende hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de aklıma gelince nefesim daralıyor. İçim rahat ama öncekinde sanki hep hissetmiştim. Muayeneden 2 gün önce de rüyamda görmüştüm kalbinin durduğunu hatta muayene günü eşime dedim gitmeyelim diye sonuçtan çok emin girmiştim inşallah bu kez bunları yaşamam
Yaşamayacağız ben yürekten inanıyorum. Zaman zaman modumuz düşebilir tabi sevdiklerimizden burda birbirimizden destek alarak ilerleyeceğiz inşallah

Benim doktorum da 10.haftaya kadar zorunlu olmadıkça izin vermiyorum dedi🫠🫠 annem ameliyat olacağı için haftaya İzmir-İstanbul yapacağım ama mecbur
Ay ben bir habermisim, cok tesekkur ederim. Bayramda memlekete gitsek mi diyorduk ama is gucten vazgecmistik, zaten gidemezmisim 🥹 annenin durumu ekstrem ama zorunluluk gibi, cok gecmis olsun simdiden canim 🙏🏼

Ay ben bir habermisim, cok tesekkur ederim. Bayramda memlekete gitsek mi diyorduk ama is gucten vazgecmistik, zaten gidemezmisim 🥹 annenin durumu ekstrem ama zorunluluk gibi, cok gecmis olsun simdiden canim 🙏🏼
Teşekkürler kuşum 🙏🏻 mümkün olduğunca ikinci trimestere kadar pek bir aksiyon almıyoruz her anlamda, işin özeti 😅

Peki bişey sorcam böyle olunca da düşük tehlikesi oluyor mu yine de bilmediğim için soruyorum kuzu
Canim bildigim kadariyla bebek kaynakli dusuk olmuyor cunku genetigi normal, ama allah korusun bizim rahmimizin tasiyip tasiyamamasi, onu buyutup gelistirmek icin bir engeli olup olmamasi muhim. Ornegin bebegin tutunacagi alanda polip myom gibi seyler olmamaliymis, istedigi kadar genetikli olsun hani embriyo ama buyuyecegi ortam elverisli olmuyor gibi 🥹
Benim cikolata kistim var yumurtaligimda, en buyuk endisem oydu bu surecte. Cok sukur simdiye dek sorun olmadi umarim hic de sorun cikarmaz bana🙏🏼

Canim bildigim kadariyla bebek kaynakli dusuk olmuyor cunku genetigi normal, ama allah korusun bizim rahmimizin tasiyip tasiyamamasi, onu buyutup gelistirmek icin bir engeli olup olmamasi muhim. Ornegin bebegin tutunacagi alanda polip myom gibi seyler olmamaliymis, istedigi kadar genetikli olsun hani embriyo ama buyuyecegi ortam elverisli olmuyor gibi 🥹
Benim cikolata kistim var yumurtaligimda, en buyuk endisem oydu bu surecte. Cok sukur simdiye dek sorun olmadi umarim hic de sorun cikarmaz bana🙏🏼
Sorun olmaz kuzum inşallah 🫶🏻

Evet yemek konusu doğru, meyvemizi kendimiz yıkar yeriz salata vs pişmemiş ürün yememeye çalışırız. Etler de iyi pişmiş olmalı. 🤣 ya da evde oturalım
Ya bizim basimiza bir kac sefer cok iyi zincir otel ve restoranlarda boyle yaz enfeksiyonlari salginlari denk geldi malesef, illet bir sey allah korusun o yuzden ekstra korkarim. Yoksa disarida yemek yemeye de tatile de bayilirim😂🤭

O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz 😬 13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek😅 tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size
Şimdiden iyi tatiller canım kendini kötüye programa, virüs sıkıntısı falan olmuyor oralarda, yani turistik gidilen bölge otel vs korkulacak boyutta bir sıkıntı yok. Ama yemekler sana pek uymazsa diye yanında biraz götür bence, yani mideni bastıracak paketli birkaç alternatif falan.

Kızlar yerleşme kanamanız olduysa Hafta ve gün ne zaman gördünüz kaç gün sürdü?

Sat a göre 4+1 oluyorum. regl gecikmesinin 3. günü. demin çok hafif birkaç damla açık kahverengi renginde geldi. yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.

O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz 😬 13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek😅 tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size
Tropik tatillerde dikkatli olmakta fayda var, ben maldivlerde inanilmaz alerji olup dokuntu dokmustum okyanus baliklarindan biri dokunmustu😁 cok dikkatli olun her konuda, degisik bitkiler, sinekler filan oluyor o bolgelerde. Ucakta saat basi kalkip yuruyun koridorda dolasim icin 🙏🏼 simdiden iyi tatiller

Back
X