- 14 Aralık 2024
- 1.152
- En iyi cevaplar
- 1
- 783
- 38
- 31
Yok canim ondan degil, bizim poncik le bebisler genetikli tup bebeklerTüp bebek olunca gerek olmuyor mu kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim ondan degil, bizim poncik le bebisler genetikli tup bebeklerTüp bebek olunca gerek olmuyor mu kızlar![]()
Bende başkentte Mehmet ufuk ceran hocayla başlamıştım bir ay önce onunla devam etmeyi planlıyorum çok başarılı bakalım ben ilçedeyim ama biraz yol tepicez bu süreçteYaFarabide Bahar Özdemire gidiyorum yani daha iki kere gittim betaya baktık sadece ama burada devam ederim diye düşünüyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Hiç üzme kendini yat dinlen Allah korktuğuna uğratmasın kuzum bişey olmaz Allahın izniyleBen hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Ne iyiymiş ayYok canim ondan degil, bizim poncik le bebisler genetikli tup bebekleryani kromozomlarina bastan bakildi bir hastalik olup olmadigina
AhahaNe iyiymiş ay![]()
İn şe Allah canım dediyin gibi olur, bide içim rahat sanki böyle yaşayanlar, gec kese görenler var bende daha 4+1 haftalıkBir kere yaşadın diye gene yaşayacak değilsin canım güzel düşünelim değerin güzel artmış hiç bilmiyorum dış gebelikte nasıl oluyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum ben
Bir kaç araştırma hastanesi de yapıyordu bu testi sanki araştırdınız mı hiç
Bunda da geçecek öyle düşünelim bende oyleyim
İnan biraz yatıyorum kalkıp bir iş yapıyorum gene yatıyorum başka iş yapıyorum derken akşam oluyor
Ahaja ah analıkAhahaama iste ben yine de kendi evhamimdan doktora sorucam vakti gelince hocam yaptiralim mi diye
![]()
5 hafta henüz çok küçük görünmemesi normal bence aslında gebelik testini bile 5. Haftada yapmamız gerekiyor biz erken davranıyoruz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBetan cok guzelmis, moralini bozma evet dinlen guzelceicini ferah tut, bak zaten dinleniyormussun da hep daha ne yapabilirsin ki oyle dusun.. kanama ve lekelenme cok fazla kiside oluyor bu haftalarda, allahin izniyle kesilir insallah
![]()
Seninle haftalarımız yakın benim de tahmini doğum 28 ekim gösteriyor ama ben diğer gruba hiç bakmıyorum bakmalı mıyım senceyok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))
Yarın 8+0 yani 9. haftama giriyorum fetal dna en erken 10. haftada yaptırılıyor
ben 7 nisanda 11 haftalık oluyorum![]()
Peki bişey sorcam böyle olunca da düşük tehlikesi oluyor mu yine de bilmediğim için soruyorum kuzuAnalik yukleniyor![]()
Ay bu hafta hesaplamayı hiç bilmiyorum bugün 7+2 8. Haftayı mı bitiriyorum 7. Haftayı mıSeninle haftalarımız yakın benim de tahmini doğum 28 ekim gösteriyor ama ben diğer gruba hiç bakmıyorum bakmalı mıyım sence
O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruzAminnnnno degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Canım Banu Çiftçinin uygulamasında bu şekilde gösteriyor aslında 7+2 deken 8. haftayı dolduruyoruz. Yaş hesabı gibiAy bu hafta hesaplamayı hiç bilmiyorum bugün 7+2 8. Haftayı mı bitiriyorum 7. Haftayı mı
Ayyy bıdışın çok tatlııı Egepol detayı dikkatimi çektiii kime gidiyorsunuz ordaBenim bıdışım da 6+0da böyleydiii![]()
Anladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim AllahımmmCanım Banu Çiftçinin uygulamasında bu şekilde gösteriyor aslında 7+2 deken 8. haftayı dolduruyoruz. Yaş hesabı gibi
Bende adanadayimKizlar kimler hangi sehirden. Ben adana
Erdal Candan a gidiyorum özel kliniği var ilk dogumumda da ona gitmiştim cok memnunum tavsiye ederimAa memnun oldum cnm hangi dr gidiyorsun. Ben ilk randevuyu sehir hastanesine aldim
Sıkıntısız bir süreç olur inşallah çok sık gidip gitmenize gerek kalmazBende başkentte Mehmet ufuk ceran hocayla başlamıştım bir ay önce onunla devam etmeyi planlıyorum çok başarılı bakalım ben ilçedeyim ama biraz yol tepicez bu süreçte
![]()
İnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin olAnladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim Allahımmm![]()
Evet yemek konusu doğru, meyvemizi kendimiz yıkar yeriz salata vs pişmemiş ürün yememeye çalışırız. Etler de iyi pişmiş olmalı.Sicak uzun yol ve yazin disarida yemek yeme mevzusu icimi kuskulandiriyor benimnormalde bile disarida yazin yiyip icerken tedirgin olurum bakteri muhabbetine, buzlu seyler etler vs. Bilmiyorum artik o gunler gelince yasayip goruruz
bir yaz tatil yapmamaktan bir zeval gelmez diye umut ediyorum
![]()