• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ya 🤭 Farabide Bahar Özdemire gidiyorum yani daha iki kere gittim betaya baktık sadece ama burada devam ederim diye düşünüyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bende başkentte Mehmet ufuk ceran hocayla başlamıştım bir ay önce onunla devam etmeyi planlıyorum çok başarılı bakalım ben ilçedeyim ama biraz yol tepicez bu süreçte 🥰🙂↔️

Ben hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Hiç üzme kendini yat dinlen Allah korktuğuna uğratmasın kuzum bişey olmaz Allahın izniyle

Bir kere yaşadın diye gene yaşayacak değilsin canım güzel düşünelim değerin güzel artmış hiç bilmiyorum dış gebelikte nasıl oluyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum ben

Bir kaç araştırma hastanesi de yapıyordu bu testi sanki araştırdınız mı hiç

Bunda da geçecek öyle düşünelim bende oyleyim
İnan biraz yatıyorum kalkıp bir iş yapıyorum gene yatıyorum başka iş yapıyorum derken akşam oluyor
İn şe Allah canım dediyin gibi olur, bide içim rahat sanki böyle yaşayanlar, gec kese görenler var bende daha 4+1 haftalık🥹

Betan cok guzelmis, moralini bozma evet dinlen guzelce 🙏🏼 icini ferah tut, bak zaten dinleniyormussun da hep daha ne yapabilirsin ki oyle dusun.. kanama ve lekelenme cok fazla kiside oluyor bu haftalarda, allahin izniyle kesilir insallah 🥹
5 hafta henüz çok küçük görünmemesi normal bence aslında gebelik testini bile 5. Haftada yapmamız gerekiyor biz erken davranıyoruz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

yok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))
Yarın 8+0 yani 9. haftama giriyorum fetal dna en erken 10. haftada yaptırılıyor
ben 7 nisanda 11 haftalık oluyorum :KK200:
Seninle haftalarımız yakın benim de tahmini doğum 28 ekim gösteriyor ama ben diğer gruba hiç bakmıyorum bakmalı mıyım sence

Seninle haftalarımız yakın benim de tahmini doğum 28 ekim gösteriyor ama ben diğer gruba hiç bakmıyorum bakmalı mıyım sence
Ay bu hafta hesaplamayı hiç bilmiyorum bugün 7+2 8. Haftayı mı bitiriyorum 7. Haftayı mı

Aminnnnn🤭😍 o degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz 😬 13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek😅 tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size

Ay bu hafta hesaplamayı hiç bilmiyorum bugün 7+2 8. Haftayı mı bitiriyorum 7. Haftayı mı
Canım Banu Çiftçinin uygulamasında bu şekilde gösteriyor aslında 7+2 deken 8. haftayı dolduruyoruz. Yaş hesabı gibi

Eklentiler

• IMG_2167.webp
    IMG_2167.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 21
Canım Banu Çiftçinin uygulamasında bu şekilde gösteriyor aslında 7+2 deken 8. haftayı dolduruyoruz. Yaş hesabı gibi
Anladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim Allahımmm🥺🥺🥺

Anladım canım o zaman ben haftaya 9. Haftama girince gidicem ayy çok panik yaptım tam o hafta kaybetmiştim Allahımmm🥺🥺🥺
İnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin ol 🙏🏻 Ben de bir düşük yaşadım 8. haftamda onda gebelik hemen olmuştu bunda 1 yıl sonra oldu nerdeyse ve 3 haftadır lekelenmem var. Ona rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olduğunu biliyorum ve dua ediyorum başka elimizden gelen bir şey yok 🙏🏻

Sicak uzun yol ve yazin disarida yemek yeme mevzusu icimi kuskulandiriyor benim 🥹 normalde bile disarida yazin yiyip icerken tedirgin olurum bakteri muhabbetine, buzlu seyler etler vs. Bilmiyorum artik o gunler gelince yasayip goruruz ☺️ bir yaz tatil yapmamaktan bir zeval gelmez diye umut ediyorum 🤭🤭
Evet yemek konusu doğru, meyvemizi kendimiz yıkar yeriz salata vs pişmemiş ürün yememeye çalışırız. Etler de iyi pişmiş olmalı. 🤣 ya da evde oturalım

Back
X