• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh maşaallah canım Rabbim pıt pıt kalp atışını da duyursun, sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsin 🤲🏻💕

Canımm birlikte ilerliyoruz ve benim de ağzımda tuhaf bir tad var, ağzım sulanıyor. Bazen anlık mide bulantısı oluyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyor sakarlık yapıyorum bazen ☺️
Aynı bendede öyle öyle valla senin en son adetin ne zaman dı

Neredesin Maral’ım ya 🙈🥰
Biliyorsun migrenim tuttu hemen gecmiyorda ya birde son zamanlarda daha çok artti. Doktor yasmin yapar dedi ama ilaçta bitti. Galiba strese gelmiyor 😥😥 ama msjlari okuyorum bir yandan gülmekten ölüyorum bir yandan olumsuz sonuçlarla üzülüyorum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısıni versin ne diyim 🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlarım bugün muayene oldum son kez cuma toplanacak inşallah size hemen e2 değerimi söylüyorum 3338 çıkmış bu tam ne anlama gleıyor 😂
İyi akşamlar canım inşallah güzel olgun kaliteli yumurtaların toplanır inşallah amin bende değerlerden anlamıyorum 🤣 ben düz ilerliyor doktor ne diyorsa o yolda ilerliyorum e2 falan hiç bilmiyorum 🫣😁

Biliyorsun migrenim tuttu hemen gecmiyorda ya birde son zamanlarda daha çok artti. Doktor yasmin yapar dedi ama ilaçta bitti. Galiba strese gelmiyor 😥😥 ama msjlari okuyorum bir yandan gülmekten ölüyorum bir yandan olumsuz sonuçlarla üzülüyorum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısıni versin ne diyim 🤲🤲🤲
Ayy 😬 canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🤲 ilaçların yan etkisi büyük ihtimalle inşallah hepsini kolaylıkla atlatırsın Allah’ın izniyle 🫶🏻 Amin inşallah 🤲😘

Merhaba kızlar bizde 17 martta bahçeci İzmir deydik. Daha yeni açıldı. İlk kez gittik tüp bebek merkezine. Yaşım 32.bizde erkek faktör var. İlk görüşmede çok fazla test istedi doktor. Vitaminler, hormonlar rahim filmi ve genetik hem benden hem eşimden. Eşimden kumbara yöntemiyle sperm toplanılacak. Testlerimizi yapınca tekrar gidicez. Muhtemelen nisanda tedaviye başlamış oluruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Hayırlı olsun sürecin canım dilerim çok uğraşmadan Rabbim sizi yormadan nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲💕

Cuma belli olur daha kanlarımı gormedı dr bey 😁
Hayırlısıyla transferini görürsün inşallah canım
İyi akşamlar kızlarım bugün muayene oldum son kez cuma toplanacak inşallah size hemen e2 değerimi söylüyorum 3338 çıkmış bu tam ne anlama gleıyor 😂
yumurtaların büyüklüğü ile alakalı canım toplanmaya hazır olup olmadığına bakmak için e2 değerini istiyorlar canım. Senin değerin yüksek çıktığı için güzel ve büyümüş birden fazla yumurtan var demek 4000 üstü ohss riski taşıyor seninki çok iyi bir değerde umarım yumurtaların dolu dolu çıkar ve döllenirler canım 🥰

Ben adetimi bekliyorum gelince iğnelere başlayacağım nasipse yeniden Opu olacağım büyük ihtimalle nisanın ikinci haftasına denk gelebilir tahminim 🥰sagol canım teşekkür 😍 ederim 🫶🏻
Kolaylıklı Altın yumurtaların olur inşallah canım😍🥰 hepimize yetişmeye çalışıyorsun dikkat ediyorum ıyı dileklerınle çok güzel motive ediyorsun 🌸❤️ Allah inşallah sana hayırlı bir evlat nasip edecek 💕 burdakı tüm yol arkadaşlarım bır gün bızde anne olacağız 💪🏻🌸 bırbırmızı tanımasak da aile olmuşuz ❤️🫶🏻 unutulmaz bu günler ❤️🥹 ben herseye ağlar oldum bugünden beri yine gözlerim sulu bunu yazarken 🥹

Hayırlısıyla transferini görürsün inşallah canım

yumurtaların büyüklüğü ile alakalı canım toplanmaya hazır olup olmadığına bakmak için e2 değerini istiyorlar canım. Senin değerin yüksek çıktığı için güzel ve büyümüş birden fazla yumurtan var demek 4000 üstü ohss riski taşıyor seninki çok iyi bir değerde umarım yumurtaların dolu dolu çıkar ve döllenirler canım 🥰
Ayy nasıl rahatlattı Şuan bu benı 🥹😍

Kolaylıklı Altın yumurtaların olur inşallah canım😍🥰 hepimize yetişmeye çalışıyorsun dikkat ediyorum ıyı dileklerınle çok güzel motive ediyorsun 🌸❤️ Allah inşallah sana hayırlı bir evlat nasip edecek 💕 burdakı tüm yol arkadaşlarım bır gün bızde anne olacağız 💪🏻🌸 bırbırmızı tanımasak da aile olmuşuz ❤️🫶🏻 unutulmaz bu günler ❤️🥹 ben herseye ağlar oldum bugünden beri yine gözlerim sulu bunu yazarken 🥹
Oy canım benim ne güzel duadır 📿 bu Rabbim kabul eylesin inşallah Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorum 🥰 güzel duygu ve düşüncelerin için Amin Ecmain inşallah cümlemizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥲❤️

Back
X