2015 Ekim Anneleri

Canım benim sen birkaç dk git kesinlikle dualarım seninle inşallah yarin güzel haberler alırsın allah büyük inşallah güzel şeyler olsun...umudunu yitirme ....

sakin ol lütfen tatlım. kuzenimin bir arkadaşı aynı durumdaydı dr alalım dedi randevu verdi ilk randevuya (Allah işte) gidememiş ikincikez randevu almış ama hala aklı kesedeymiş neolur neolmaz diyip bidaha ultrason kontrolü yaptırmış ve kesenin direndiğini görmüş değerleride yükselmiş şuan 7. aylık hamile biraz sabret hemen acele karar verdirme başka dr a da git dirençli bir bebekse yiyecek ekmeği varsa kimse durduramaz umudunu kaybetme bebeğine inan

İnş canım inş.. kalbini ferah tut ve bebeğine olumlu duyguların yansısın

Yumurtlamanin tam olarak ne zaman oldugu bilinmedigi icin son adet baz aliniyor.sonra ultrasonda bebegin durumuna gore hasaplanir.ben satima gore 5+6 yim ama bugun keseyi gorduk 4+4 hesapladi.sanirim gec dollenme olmus.

Mide bulantıları için önerisi olan var mı?bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim

Cnm kan benim ultrasonumda da görüldü doktor progestan ilaç verdi dikkatli olmalıyız.
Canım dışarda kanama yok benim bir kaç kere çok açık pembe leke oldu peçeteyle silince ama korktum gittim ultrasonda kanama görünüyor hep. cumartesi baktı salı gel dedi salı baktı kanama devam pazartesi tekrar gel dedi. gitcem bakalım gün sayıyorum 1 hafta rapor vermişti pazartesi yine kanama gorurse 1 hafta daha uzatır diye düşünüyorum. Birde ben cumartesi gittigimde bebeği de gorememisti boş gebelik ihtimali var demişti ama ben inandım bebegim var dedim salı gittigimde minik bir kalp atıyordu kesenin içinde:) beni bırakmayacak biliyorum:) senin kanaman dıştan var mı?

Çok teşekkürler canım Allah hepimizin duasını kabul etsin:)

Ay kıyamam yavruma inş geçer canım seninki en azından yürüyor benimki daha yürümüyor sürekli kucak istiyor sonuçta Şunuda düşünmemiz Lazım karnımızdakilerde bizim yavrumuz

Ben de hep kızım olsun isterdim. Yerim ben onu yaa ama yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..
Ben de sipariş verdim bu arada :))

Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Canım ben Istanbuldayim ve kullanıyorum. Sorun olacağını sanmam. Doğum iznine çıkana kadar kullanıyorlar maşallah. Bir sorun yoksa kullanılabilir. Bugün arabayla çıktım hatta, eve gelirken çok strese girdim. Çok fenaydi yollar :/ Uludağ gibi buralar. Yarın çıkamam sanırım, işe gitmeyebilirim.

Canım ne zaman dollendigi bilinmiyor diye. Fazla olmuyor. Zaten 40 hafta hesaplanıyor, o da adet tarihinden itibaren. Linklerden bakabilirsin:
http://www.acibadem.com.tr/Hayat/Bilgi/hamilelik-haftasi-nasil-hesaplanir

http://hamileler.org/hamilelik-haftasi-hesaplama

Allah yardimcin olsun canım.. İnşallah her şey yolunda gider.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Meraha guzelanne adaylari bende kismet olursa ekim annesi olucam.bugun minik kesemizi gorduk.6.95 mm di.ultrason 4+4 gosterdi.2 hafta sonra insallah pit pitlarni duyariz.
İnşallah canım.. Hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Kan ilacı içen kimse yok mu?

Kanama dıştan olmadı çok şükür ama tedirginim yinede. Bana yatmana gerek yok ağır kaldırma yeter dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…