sakin ol lütfen tatlım. kuzenimin bir arkadaşı aynı durumdaydı dr alalım dedi randevu verdi ilk randevuya (Allah işte) gidememiş ikincikez randevu almış ama hala aklı kesedeymiş neolur neolmaz diyip bidaha ultrason kontrolü yaptırmış ve kesenin direndiğini görmüş değerleride yükselmiş şuan 7. aylık hamile biraz sabret hemen acele karar verdirme başka dr a da git dirençli bir bebekse yiyecek ekmeği varsa kimse durduramaz umudunu kaybetme bebeğine inanLÜTFEN DENEYİMİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ????Normalde 7 haftalık gebeyim.beta hcg değerim hep düşük seyretti.en son değerim düm 3733 tü,karın ultrasonunda bebek görünmüyor.vaginal ultrasonda keseyi gördük ama sağlıksız gebelik.pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa gebeliği sonlandıralım dedi.hemen başka bir doktora gittim.o yarın gel sonlandıralım bebek gelişmemiş burda durmasının bir anlamı yok dedi.çevremde benimki9.haftada göründü diyen var.napacağımı şaşrdım.psikolojim alt üst oldu.yarın tekrar randevu aldım doktordan eğer sonlandıracaksan cuma yapalım diyeceğim.lütfen başından böyle bir olay geçen varsa üşenmesin ve yazsın.ilk bebeğimiz ve ondan ayrılmak istemiyorum...
eşim yemek yaptı canım yedim biraz yatıştı allahtan ama kokular hala mahfediyo beni kolidora çıkmaya korkuyorumSeninle aynı durumdayım
Canim arabamla gıdıp geliyorum minibüsle gitsem cok daha zor bır sıkıntı olmaz karnımız buyuyene kadar o da hava yastıkları ıcın falan tehlikeliymısKızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
İnş canım inş.. kalbini ferah tut ve bebeğine olumlu duyguların yansısıno kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))
Yumurtlamanin tam olarak ne zaman oldugu bilinmedigi icin son adet baz aliniyor.sonra ultrasonda bebegin durumuna gore hasaplanir.ben satima gore 5+6 yim ama bugun keseyi gorduk 4+4 hesapladi.sanirim gec dollenme olmus.Kızlar ya bisey sorcam hepimize.. neden sat a göre bebegin kaç haftalık olduğunu hesapliyoruz? Ben bunu hiç anlayamadımsonuçta adet bitince cin. ilşk oluyo. Fazla hesaplnmiyo mu? Bilen varsa bi aciklasin ya çok cahilim bu konuda
Profilden kisisel bilgilerde hamilelik takvimi var oraya tahmini bebisin dogum tarihini yazip kaydet.aşağıdaki hamilelik takvimini yapamıorummm... yardımcı olur musunuz
canım ben katı şeyler yiyince bastırıyo biraz midemi patates hamur işi bunlarda karbonhidratlı fakat yapacak bişey yokMide bulantıları için önerisi olan var mı?bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim
Canım dışarda kanama yok benim bir kaç kere çok açık pembe leke oldu peçeteyle silince ama korktum gittim ultrasonda kanama görünüyor hep. cumartesi baktı salı gel dedi salı baktı kanama devam pazartesi tekrar gel dedi. gitcem bakalım gün sayıyorum 1 hafta rapor vermişti pazartesi yine kanama gorurse 1 hafta daha uzatır diye düşünüyorum. Birde ben cumartesi gittigimde bebeği de gorememisti boş gebelik ihtimali var demişti ama ben inandım bebegim var dedim salı gittigimde minik bir kalp atıyordu kesenin içinde:) beni bırakmayacak biliyorum:) senin kanaman dıştan var mı?Cnm kan benim ultrasonumda da görüldü doktor progestan ilaç verdi dikkatli olmalıyız.
Sur iciyorum. Sabah 7de bile sut icio geri yatiyorum.Ya hanımlar benim karnım çok acıkıyor ya :) içimde canavar var galiba :))) meyveyle falan geçiştiriyorum ama benim durumumda olanlar ne yapıyor
Çok teşekkürler canım Allah hepimizin duasını kabul etsin:)hep böyle pozitif ol canım iyi düşün iyi olsun :) Allah biran önce güzel haberler nasip etsin sana hamile kadınların duası kabul olur diyor benim arkadaşlar :) burdaki her yazıyı okuyup tek tek dua ediyorum sizde edin ne olur :)
Ay kıyamam yavruma inş geçer canım seninki en azından yürüyor benimki daha yürümüyor sürekli kucak istiyor sonuçta Şunuda düşünmemiz Lazım karnımızdakilerde bizim yavrumuzAllah yardımcımız olsun hepimizin canim gercekten cok zor aynı bende kendimi çok sucluyorum sabahları mutfaga gremiyorum kahvaltisi gecikiyo bn koltuğa uzaniyorum oda gezinio gezinio sora yanıma gelip elimden tutuyo gel mutfağa goturup mama istiyo o an içim parcalanio kendmi sucluorum sora hazırlıyorum ama geç kalio isde inş bunlarda gecicek...
Ben de hep kızım olsun isterdim. Yerim ben onu yaaben hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bir kız evlat istiyorum rabbimden o şekilde dua ediyorum yinede rabbim daha iyi bilir neyin hakkımızda hayırlı olduğunu
anne oluyorum günlüğü siparişi verdim statistician41 arkadaşımızın tavsiyesiyle :)
http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91
Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
Canım ben Istanbuldayim ve kullanıyorum. Sorun olacağını sanmam. Doğum iznine çıkana kadar kullanıyorlar maşallah. Bir sorun yoksa kullanılabilir. Bugün arabayla çıktım hatta, eve gelirken çok strese girdim. Çok fenaydi yollar :/ Uludağ gibi buralar. Yarın çıkamam sanırım, işe gitmeyebilirim.bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Canım ne zaman dollendigi bilinmiyor diye. Fazla olmuyor. Zaten 40 hafta hesaplanıyor, o da adet tarihinden itibaren. Linklerden bakabilirsin:Kızlar ya bisey sorcam hepimize.. neden sat a göre bebegin kaç haftalık olduğunu hesapliyoruz? Ben bunu hiç anlayamadımsonuçta adet bitince cin. ilşk oluyo. Fazla hesaplnmiyo mu? Bilen varsa bi aciklasin ya çok cahilim bu konuda
Allah yardimcin olsun canım.. İnşallah her şey yolunda gider.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.o kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))
İnşallah canım.. Hayırlı olsun..Meraha guzelanne adaylari bende kismet olursa ekim annesi olucam.bugun minik kesemizi gorduk.6.95 mm di.ultrason 4+4 gosterdi.2 hafta sonra insallah pit pitlarni duyariz.
Kan ilacı içen kimse yok mu?Kızlar ablam doktor. Supradyn Pronatal içmiş hamileyken. İçindekiler diğerleriyle aynı. Marka olarak da güvenilir olduğundan ona başlayacağım.
Bir de benim kan değerim 9,2 ve düşükmüş. 4. aydan sonra iyice düşermiş normalde. Siz biliyor musunuz kan değerinizi? Doktor Ferrum Fort vermişti, onu içiyorum ama, siz kullanıyor musunuz kan ilacı? Ne içiyorsunuz?
Kanama dıştan olmadı çok şükür ama tedirginim yinede. Bana yatmana gerek yok ağır kaldırma yeter dedi.Canım dışarda kanama yok benim bir kaç kere çok açık pembe leke oldu peçeteyle silince ama korktum gittim ultrasonda kanama görünüyor hep. cumartesi baktı salı gel dedi salı baktı kanama devam pazartesi tekrar gel dedi. gitcem bakalım gün sayıyorum 1 hafta rapor vermişti pazartesi yine kanama gorurse 1 hafta daha uzatır diye düşünüyorum. Birde ben cumartesi gittigimde bebeği de gorememisti boş gebelik ihtimali var demişti ama ben inandım bebegim var dedim salı gittigimde minik bir kalp atıyordu kesenin içinde:) beni bırakmayacak biliyorum:) senin kanaman dıştan var mı?
Benum de yaniyordu canım taa ki dün akşama kadar bi anda içim dışıma çıktı.su dan öle oluyor benim.çok su içiyorum.Herkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?