2015 Ekim Anneleri

Kızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?

Kan ilacı içen kimse yok mu?
gunaydinnnn.
canim ben gebelikten once kullandim.degerim suan araligin alt sinirini biraz gecmis suan icin gerek duymuyorum dedi doktorum. Hazir ilaci birakmisken pekmeze felan agirlik vericem ben dogal yollar ile artsin istiyorum.

gunaydinnnn.
canim ben gebelikten once kullandim.degerim suan araligin alt sinirini biraz gecmis suan icin gerek duymuyorum dedi doktorum. Hazir ilaci birakmisken pekmeze felan agirlik vericem ben dogal yollar ile artsin istiyorum.
Canim sen takvimini sat ina goremi yaptin yoksa dogum tarihini doktormu soyledi.

Herkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
Canım bende hiçbir belirti yoktu dün sabah kahvaltı yaptim hapımı yuttum sonra direk banyoya midemde hiçbirşey kalmadı sonra da sadece meyve yedim. akşam kalmadı ama bulantım. şimdi tedirginim bugün de aynısı olacak mı yoksa ilaçtan mı diye bekliyorum

Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
ben gidiyorum canım hemde hergün 40 km gidiş 40 km dönüş. şimdilik sorun yok gibi ama araba kullanırken ister istemez stres oluyor insan. doktorumda biliyor bu durumu ama araba kullanma falan demedi bana

Bende sormadım dr daha ,sabahları değilde akşamları çok trafik oluyor ve stres oluyorum korkuyorum.iyimiş 4 km senin benim uzak biraz ..

ben gidiyorum canım hemde hergün 40 km gidiş 40 km dönüş. şimdilik sorun yok gibi ama araba kullanırken ister istemez stres oluyor insan. doktorumda biliyor bu durumu ama araba kullanma falan demedi bana

evet akşamları özellikle çok stres oluyorum ben trafik oluyor çünkü.inşallah ya birşey olmaz ..

tüm bebekler 38. haftada doğar ama yumurtlama tarihi kesin bilinmediği için doktorlar sat'a göre hesaplarlar bu şekilde hesaplanıncada 2 hafta daha eklenir ve gebelik 40 hafta sürüyormuş gibi hesaplanmış olur. yani anlayacağın her halikarda aynı şey oluyor. Nadir olarak adetten hemen sonra yumurtlayanlarda bu şekilde belirlenebiliyor canım.

Herkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
benimkide bulanmıyor canım. dün doktora sordum normal kadınların sadece %50'sinin midesi bulanır hamileyken dedi. her belirtiyi genellememek gerekirmiş. Bende çok acıkıyorum. bazen gece uykumdan uyanıp yemek yesem mi aaba diye düşünüyorum. bu gidişle obez olacam doğuma kadar.

Kızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?
Bende de kist var ama önemli olmadığını söyledi.kardeşim de tıp okuyor ona sordum geç evlilik hamileliktendir dedi malum yaş 30

Karbonhidrat yiyince mide bulantısı azalıyor ama çok da yemek istemiyorum kilodan korkuyorum arkadaşım baya yemişti ama Son aylarda şekeri çıktı beni uyarıyor aman abartma diye
Bir de bu hafta su içemiyorum zorla içmeye çalışıyorum ama o da yeterli değil :-?

Canım belki de yavaş gelişiyordur bebeğin eğer beklemende bir sakınca yoksa biraz daha bekle istersen ve mutlaka başka doktorlara da git. Kan değerleri bile öyle değil mi kimisinin düşükten yavaş yavaş katlanarak artıyor ama bu hamile olmadıkları anlamına gelmiyor. Dualarım seninle sende dua et ve pozitif düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…