Benimpek yok zaten cok erken.yanma banada oluyor cok asit ve gaz yapan seyleri tuketmemeye calis.bol bol su ic.Herkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
gunaydinnnn.Kan ilacı içen kimse yok mu?
Canim sen takvimini sat ina goremi yaptin yoksa dogum tarihini doktormu soyledi.gunaydinnnn.
canim ben gebelikten once kullandim.degerim suan araligin alt sinirini biraz gecmis suan icin gerek duymuyorum dedi doktorum. Hazir ilaci birakmisken pekmeze felan agirlik vericem ben dogal yollar ile artsin istiyorum.
Ayy canım inşallah geçer gider bebişlere bi zararı olmadanKanama dıştan olmadı çok şükür ama tedirginim yinede. Bana yatmana gerek yok ağır kaldırma yeter dedi.
Canım bende hiçbir belirti yoktu dün sabah kahvaltı yaptim hapımı yuttum sonra direk banyoya midemde hiçbirşey kalmadı sonra da sadece meyve yedim. akşam kalmadı ama bulantım. şimdi tedirginim bugün de aynısı olacak mı yoksa ilaçtan mı diye bekliyorumHerkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
ben gidiyorum canım hemde hergün 40 km gidiş 40 km dönüş. şimdilik sorun yok gibi ama araba kullanırken ister istemez stres oluyor insan. doktorumda biliyor bu durumu ama araba kullanma falan demedi banaKızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Olmuyormuş internette okuduğum kadarıyla karın büyüdükçe direksiyona biraz uzak durmak lazımmış başkası kullansa daha iyi olurmuş ama dr sormadım.. ben gidip geliyorum bulunduğum şehir küçük zaten ,ev-iş arası 4 km :)
ben gidiyorum canım hemde hergün 40 km gidiş 40 km dönüş. şimdilik sorun yok gibi ama araba kullanırken ister istemez stres oluyor insan. doktorumda biliyor bu durumu ama araba kullanma falan demedi bana
Ben arabayla gidiyorum.Yumuşak ve dikkatli kullanmaya calışıyorum ama yine de tedirginim tabi zarar verir mi diye..
tüm bebekler 38. haftada doğar ama yumurtlama tarihi kesin bilinmediği için doktorlar sat'a göre hesaplarlar bu şekilde hesaplanıncada 2 hafta daha eklenir ve gebelik 40 hafta sürüyormuş gibi hesaplanmış olur. yani anlayacağın her halikarda aynı şey oluyor. Nadir olarak adetten hemen sonra yumurtlayanlarda bu şekilde belirlenebiliyor canım.Kızlar ya bisey sorcam hepimize.. neden sat a göre bebegin kaç haftalık olduğunu hesapliyoruz? Ben bunu hiç anlayamadımsonuçta adet bitince cin. ilşk oluyo. Fazla hesaplnmiyo mu? Bilen varsa bi aciklasin ya çok cahilim bu konuda
evet canım ne yapalımbir süre idare edecez artık. allah yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun .evet akşamları özellikle çok stres oluyorum ben trafik oluyor çünkü.inşallah ya birşey olmaz ..
15 ocak canımSAT kaçı acaba canim
benimkide bulanmıyor canım. dün doktora sordum normal kadınların sadece %50'sinin midesi bulanır hamileyken dedi. her belirtiyi genellememek gerekirmiş. Bende çok acıkıyorum. bazen gece uykumdan uyanıp yemek yesem mi aaba diye düşünüyorum. bu gidişle obez olacam doğuma kadar.Herkesin midesi bulanıyor mu? Benimki sadece yanıyor?
Bende de kist var ama önemli olmadığını söyledi.kardeşim de tıp okuyor ona sordum geç evlilik hamileliktendir dedi malum yaş 30Kızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?
aşırı yemiyorum aslında frenliyorum ama mide bulantın kaçıncı haftadan itibaren başladı daha ne kadar sürem var :)Canım ben ne bulursam gömüyodum 5.haftamda simdi çorba içsem cıkıyor tadını cıkar bu günlerin ama kilona dikkat et
Doğuma kadar araba kullandım ilk gebeliğimde. Hiçbir sıkıntısı olmadıKızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Canım belki de yavaş gelişiyordur bebeğin eğer beklemende bir sakınca yoksa biraz daha bekle istersen ve mutlaka başka doktorlara da git. Kan değerleri bile öyle değil mi kimisinin düşükten yavaş yavaş katlanarak artıyor ama bu hamile olmadıkları anlamına gelmiyor. Dualarım seninle sende dua et ve pozitif düşün.o kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?