• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prodoctor cnm normalde günüm pazartesi kan günüm yani ben 7.gün yaptım transferin negatif çıktı yarın vericektim kanı ama doktorum pazartesine kadar verme dedi 🙄
Canım doğru demiş birde predictor ile denermisin o genelde doğru sonuç veriyor, çünkü ben prodoctor nasıl bilmiyorum, seni boşuna üzmüş olmasın marka, testi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2151.webp
    IMG_2151.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 8
Ben mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık 🥴
Sana inş herşeyin en güzeli kolaylaştırarak Rabbin nasip etsin❤️🤲🤲🤲🤲

Sana inş herşeyin en güzeli kolaylaştırarak Rabbin nasip etsin❤️🤲🤲🤲🤲
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım dilerim senin gebeliğinde sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah 🤲💕

Sagol canım benim senden de inşallah tüm dualarım sizinle inşallah daha da güzel haberlerini alırız Allah’ın izniyle bende sana sıkı sıkı sarılıyorum sizi görmeden sevdim 😍🥹
İnan bende sizleri tanımadan sevdim, Allah kapleri ısındırandır, bizi birbirimize kenetledi resmen 😀 Burada güzel kalpler zinciri oluşturduk resmen 🥰🥰

ben zaten sizi uyutmam bu gece kendim uyumadığım sürece😀😀😀😀😀😀
Ben akşamları uyuklamaya başladım kızlar, iftardan sonra eşimin çay keyfisi var. Gözünün içine bakıyorum, hadi bitir çayını da iğne olmaya gidelim uyuyakalıcam yoksa bakışı atıyorum. Tacizlerime dayanamayıp kalkıyor. Hastaneden geldikten sonra ben iptal 😅

Ben akşamları uyuklamaya başladım kızlar, iftardan sonra eşimin çay keyfisi var. Gözünün içine bakıyorum, hadi bitir çayını da iğne olmaya gidelim uyuyakalıcam yoksa bakışı atıyorum. Tacizlerime dayanamayıp kalkıyor. Hastaneden geldikten sonra ben iptal 😅
Oh 😌 en güzeli yat uyu 1. Trimester ortaya çıkmış 😂 ilk üç ay o uyku o kadar şirin oluyor ki bir gözün hep yatakta 🛌 insan uyanmak istemiyor 🫣❤️

Oh 😌 en güzeli yat uyu 1. Trimester ortaya çıkmış 😂 ilk üç ay o uyku o kadar şirin oluyor ki bir gözün hep yatakta 🛌 insan uyanmak istemiyor 🫣❤️
Ben zaten uykucuydum şimdi artık kafam hiç kalkmayacak herhalde Mayalam 😅 İşe dönünce nolcak acaba 😂 Dersi yarıda kesip koyun kafaları sıraya uyuyoruz hadi çocuklar derim artık 😂

Ben zaten uykucuydum şimdi artık kafam hiç kalkmayacak herhalde Mayalam 😅 İşe dönünce nolcak acaba 😂 Dersi yarıda kesip koyun kafaları sıraya uyuyoruz hadi çocuklar derim artık 😂
Aynen öyle bir taktik uygulaman gerekiyor ki kendin biraz kestirirsin 🤣

Merhaba kızlar bizde 17 martta bahçeci İzmir deydik. Daha yeni açıldı. İlk kez gittik tüp bebek merkezine. Yaşım 32.bizde erkek faktör var. İlk görüşmede çok fazla test istedi doktor. Vitaminler, hormonlar rahim filmi ve genetik hem benden hem eşimden. Eşimden kumbara yöntemiyle sperm toplanılacak. Testlerimizi yapınca tekrar gidicez. Muhtemelen nisanda tedaviye başlamış oluruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur

Banada gün içinde öyle oluyor bugünde oldu ama hala hamilemym bilemedğim için neden olduğunu bilmiorum

Merhaba kızlar bizde 17 martta bahçeci İzmir deydik. Daha yeni açıldı. İlk kez gittik tüp bebek merkezine. Yaşım 32.bizde erkek faktör var. İlk görüşmede çok fazla test istedi doktor. Vitaminler, hormonlar rahim filmi ve genetik hem benden hem eşimden. Eşimden kumbara yöntemiyle sperm toplanılacak. Testlerimizi yapınca tekrar gidicez. Muhtemelen nisanda tedaviye başlamış oluruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Bende bahceciye gidiorum canım İstanbul bahceci umut

Back
X