- 4 Aralık 2024
- 2.449
- 2.112
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.141
Oyy canım ağzın balAh yaa inşallah senin de pozitif olcak canım buna da ben inanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy canım ağzın balAh yaa inşallah senin de pozitif olcak canım buna da ben inanıyorum![]()
Canım doğru demiş birde predictor ile denermisin o genelde doğru sonuç veriyor, çünkü ben prodoctor nasıl bilmiyorum, seni boşuna üzmüş olmasın marka, testi ekliyorumProdoctor cnm normalde günüm pazartesi kan günüm yani ben 7.gün yaptım transferin negatif çıktı yarın vericektim kanı ama doktorum pazartesine kadar verme dedi![]()
Neredesin Maral’ım yaAyni dert bende de var. İki gündür yokum burda mesajlari okumaktan yazmaya firsatim kalmiyor![]()
Sana inş herşeyin en güzeli kolaylaştırarak Rabbin nasip etsinBen mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık![]()
Hayır TabikiCumartesi günün bekleye bilecekmisin kan vermek için ben onu merak ediyorum![]()
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım dilerim senin gebeliğinde sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallahSana inş herşeyin en güzeli kolaylaştırarak Rabbin nasip etsin![]()
Amin canım arkadaşımAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım dilerim senin gebeliğinde sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah![]()
Şişş söylerim bak hocaya dersi dinle bakiimmmGerçekten öyle canım ya en iyi bizi biz anlıyoruzBugün akademik günüm kuzum derste öğrenciler gibi dersi dinlemeyip sizinle mesajlaşıyorum
![]()
İnan bende sizleri tanımadan sevdim, Allah kapleri ısındırandır, bizi birbirimize kenetledi resmenSagol canım benim senden de inşallah tüm dualarım sizinle inşallah daha da güzel haberlerini alırız Allah’ın izniyle bende sana sıkı sıkı sarılıyorum sizi görmeden sevdim![]()
Ben akşamları uyuklamaya başladım kızlar, iftardan sonra eşimin çay keyfisi var. Gözünün içine bakıyorum, hadi bitir çayını da iğne olmaya gidelim uyuyakalıcam yoksa bakışı atıyorum. Tacizlerime dayanamayıp kalkıyor. Hastaneden geldikten sonra ben iptalben zaten sizi uyutmam bu gece kendim uyumadığım sürece![]()
Aminnnnnnnn inşaallahhhhhhhBence biz bu işin sonunda bebekleri kucağımıza alıp tanışma-bulusma günü bile yaparız![]()
OhBen akşamları uyuklamaya başladım kızlar, iftardan sonra eşimin çay keyfisi var. Gözünün içine bakıyorum, hadi bitir çayını da iğne olmaya gidelim uyuyakalıcam yoksa bakışı atıyorum. Tacizlerime dayanamayıp kalkıyor. Hastaneden geldikten sonra ben iptal![]()
Sen o tatsız belirtileri bana sor kendimi kesecem az kaldı![]()
Ben zaten uykucuydum şimdi artık kafam hiç kalkmayacak herhalde MayalamOhen güzeli yat uyu 1. Trimester ortaya çıkmış
ilk üç ay o uyku o kadar şirin oluyor ki bir gözün hep yatakta
insan uyanmak istemiyor
![]()
Canım dikkat et kendine geçmiş olsunZehir gibi ağzım, kalbim hızlı attığı için elim ayağıma dolaşıyor sakarlık yapıyorum, yapınca da kendime söyleniyorum
Elimi kestim kaç kere yemek yaparken
![]()
Aynen öyle bir taktik uygulaman gerekiyor ki kendin biraz kestirirsinBen zaten uykucuydum şimdi artık kafam hiç kalkmayacak herhalde Mayalamİşe dönünce nolcak acaba
Dersi yarıda kesip koyun kafaları sıraya uyuyoruz hadi çocuklar derim artık
![]()
Banada gün içinde öyle oluyor bugünde oldu ama hala hamilemym bilemedğim için neden olduğunu bilmiorumBen akşamları uyuklamaya başladım kızlar, iftardan sonra eşimin çay keyfisi var. Gözünün içine bakıyorum, hadi bitir çayını da iğne olmaya gidelim uyuyakalıcam yoksa bakışı atıyorum. Tacizlerime dayanamayıp kalkıyor. Hastaneden geldikten sonra ben iptal![]()
Bende bahceciye gidiorum canım İstanbul bahceci umutMerhaba kızlar bizde 17 martta bahçeci İzmir deydik. Daha yeni açıldı. İlk kez gittik tüp bebek merkezine. Yaşım 32.bizde erkek faktör var. İlk görüşmede çok fazla test istedi doktor. Vitaminler, hormonlar rahim filmi ve genetik hem benden hem eşimden. Eşimden kumbara yöntemiyle sperm toplanılacak. Testlerimizi yapınca tekrar gidicez. Muhtemelen nisanda tedaviye başlamış oluruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Nasıl gidiyor canım tedavin, şuan hangi asamadasin ve memnun musun bahcecidenBende bahceciye gidiorum canım İstanbul bahceci umut