2015 Ekim Anneleri

Canim sen gecede tepsiye hazirla sabahta otormo odasina koy yedirririsin.kac haftaliksin cokmuu migden bulaniyo

her kokudan tiksinir oldum kendi kokum bile rahatsız ediyo sevdiğim yemekleri bile hoşlanmadan yiyorum artık odadan dışarı çıkmaya korkuyorum midem bulanıyor karnım acıkıyo ama hiçbişey yiyesim yok işahsızlık var. öyle yatıp dursam sorun yok sanki kafamı taşıyamıyorum gibi Allahım bebeğim iyi olsunda gelir geçer herşey

iyi akşamlar güzel anneler :) günler geçmiyor bana resmen pazartesi randevum var inşallah kalp atışını duyacağım ama hafta bitmiyorki hala perşembe :) düngece rüyamda kalp atışlarını dinlerken gördüm kendimi :)

Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Olmuyormuş internette okuduğum kadarıyla karın büyüdükçe direksiyona biraz uzak durmak lazımmış başkası kullansa daha iyi olurmuş ama dr sormadım.. ben gidip geliyorum bulunduğum şehir küçük zaten ,ev-iş arası 4 km :)

gün bitmek üzere ben daha yenı yenı kendıme gelmeye başladım:)
merhaba canım bende aynı durumdayım kafamı kaldırasım gelmiyo midem de kötü kokulardan çok etkilenmeye başladım ama kusamıyorum senin bebişin kaç haftalık canım bende bişey yok gibiydi bu hafta kötü oldum

Canim sen gecede tepsiye hazirla sabahta otormo odasina koy yedirririsin.kac haftaliksin cokmuu migden bulaniyo

Daha 6 haftalık canım sabahlari oluyor bnim bulantim kendime gelemiyorum aslinda eşim ise gtmeden hazirlio bnde iki lokma yiyeblirsem yiyorum soyleimde çocuğa da hazrlsin dursun 1 saat sra kalkıo oda zaten...

Benimde tahmini doğum tarihim 11 Ekim inşallah. Ama şu an bebeğin eşinde kanama olduğu için düşük tehlikem var sadece uzanıyorum başka birşey yapamıyorum, hem korkuyorum hem de Allahın izniyle bebeğimin beni bırakmayacağına eminim:) Allah herkese sağlık nasip etsin.

hep böyle pozitif ol canım iyi düşün iyi olsun :) Allah biran önce güzel haberler nasip etsin sana hamile kadınların duası kabul olur diyor benim arkadaşlar :) burdaki her yazıyı okuyup tek tek dua ediyorum sizde edin ne olur :)

LÜTFEN DENEYİMİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ????Normalde 7 haftalık gebeyim.beta hcg değerim hep düşük seyretti.en son değerim düm 3733 tü,karın ultrasonunda bebek görünmüyor.vaginal ultrasonda keseyi gördük ama sağlıksız gebelik.pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa gebeliği sonlandıralım dedi.hemen başka bir doktora gittim.o yarın gel sonlandıralım bebek gelişmemiş burda durmasının bir anlamı yok dedi.çevremde benimki9.haftada göründü diyen var.napacağımı şaşrdım.psikolojim alt üst oldu.yarın tekrar randevu aldım doktordan eğer sonlandıracaksan cuma yapalım diyeceğim.lütfen başından böyle bir olay geçen varsa üşenmesin ve yazsın.ilk bebeğimiz ve ondan ayrılmak istemiyorum...

Cnm kan benim ultrasonumda da görüldü doktor progestan ilaç verdi dikkatli olmalıyız.

Seninle aynı durumdayım

Kızlar ya bisey sorcam hepimize.. neden sat a göre bebegin kaç haftalık olduğunu hesapliyoruz? Ben bunu hiç anlayamadım sonuçta adet bitince cin. ilşk oluyo. Fazla hesaplnmiyo mu? Bilen varsa bi aciklasin ya çok cahilim bu konuda

Canım sakin ol. Çok zor bi durum ama stres yaparsan allah korusun sıkıntı olur bebeğe. Sen başka dr lara daha git. Bu konuda yanilan çok dr gördüm. Arkadasımin başına da geldi o aldırmadı ama çok şükür geçen aylarda çok sağlıklı bi bebeği oldu. Sen bi iki dr. A daha git. Kader artık gerisi. Rabbim onun ruhunu dünyaya getirecekse her şart ve koşulda bunu yapar eğer tam aksi ise de yapacak bisey yoktur rabbimin takdiridir. Güçlü ol lütfen

o kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))

Bugün gittim B'nde doktora içerdeki kanama hala duruyo ama büyümemiş en azından oda sorun yaratmaz diye umuyoruz proluton depot yapılacak 6 günde bir tedbir Amaçlı,günde 3 tane progestan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…