Canim sen gecede tepsiye hazirla sabahta otormo odasina koy yedirririsin.kac haftaliksin cokmuu migden bulaniyoAllah yardımcımız olsun hepimizin canim gercekten cok zor aynı bende kendimi çok sucluyorum sabahları mutfaga gremiyorum kahvaltisi gecikiyo bn koltuğa uzaniyorum oda gezinio gezinio sora yanıma gelip elimden tutuyo gel mutfağa goturup mama istiyo o an içim parcalanio kendmi sucluorum sora hazırlıyorum ama geç kalio isde inş bunlarda gecicek...
Olmuyormuş internette okuduğum kadarıyla karın büyüdükçe direksiyona biraz uzak durmak lazımmış başkası kullansa daha iyi olurmuş ama dr sormadım.. ben gidip geliyorum bulunduğum şehir küçük zaten ,ev-iş arası 4 km :)Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
merhaba canım bende aynı durumdayım kafamı kaldırasım gelmiyo midem de kötü kokulardan çok etkilenmeye başladım ama kusamıyorum senin bebişin kaç haftalık canım bende bişey yok gibiydi bu hafta kötü oldumgün bitmek üzere ben daha yenı yenı kendıme gelmeye başladım:)
Canim sen gecede tepsiye hazirla sabahta otormo odasina koy yedirririsin.kac haftaliksin cokmuu migden bulaniyo
Dr katı şeyler ye dedi canım ben de hep sulu yiyorum ama az ve sık yemen şikayetini hafifletebilir.Ben ben ben :) 3gündür sadece corbayla idare ediyorumsabahları su içsem çıkıyor ilaçlara yazık oluyo
Olmuyor canım o dediğin yiyemiyorum elma armut iyi gidiyor başka katı bişey almıyor içimDr katı şeyler ye dedi canım ben de hep sulu yiyorum ama az ve sık yemen şikayetini hafifletebilir.
Ihlamuru balla iç canım yumuşar
Bal ve limonu iyice cırp ve yavasca yut bogazlarini yaksın iyi gelir
hep böyle pozitif ol canım iyi düşün iyi olsun :) Allah biran önce güzel haberler nasip etsin sana hamile kadınların duası kabul olur diyor benim arkadaşlar :) burdaki her yazıyı okuyup tek tek dua ediyorum sizde edin ne olur :)Benimde tahmini doğum tarihim 11 Ekim inşallah. Ama şu an bebeğin eşinde kanama olduğu için düşük tehlikem var sadece uzanıyorum başka birşey yapamıyorum, hem korkuyorum hem de Allahın izniyle bebeğimin beni bırakmayacağına eminim:) Allah herkese sağlık nasip etsin.
Ben arabayla gidiyorum.Yumuşak ve dikkatli kullanmaya calışıyorum ama yine de tedirginim tabi zarar verir mi diye..Kızlar ,çalışan anneler işe araba ile gidip gelen var mı?
bi sakınca olur mu acaba ilk aylarda ?
Cnm kan benim ultrasonumda da görüldü doktor progestan ilaç verdi dikkatli olmalıyız.Benimde tahmini doğum tarihim 11 Ekim inşallah. Ama şu an bebeğin eşinde kanama olduğu için düşük tehlikem var sadece uzanıyorum başka birşey yapamıyorum, hem korkuyorum hem de Allahın izniyle bebeğimin beni bırakmayacağına eminim:) Allah herkese sağlık nasip etsin.
her kokudan tiksinir oldum kendi kokum bile rahatsız ediyo sevdiğim yemekleri bile hoşlanmadan yiyorum artık odadan dışarı çıkmaya korkuyorum midem bulanıyor karnım acıkıyo ama hiçbişey yiyesim yok işahsızlık var. öyle yatıp dursam sorun yok sanki kafamı taşıyamıyorum gibi Allahım bebeğim iyi olsunda gelir geçer herşey
Canım sakin ol. Çok zor bi durum ama stres yaparsan allah korusun sıkıntı olur bebeğe. Sen başka dr lara daha git. Bu konuda yanilan çok dr gördüm. Arkadasımin başına da geldi o aldırmadı ama çok şükür geçen aylarda çok sağlıklı bi bebeği oldu. Sen bi iki dr. A daha git. Kader artık gerisi. Rabbim onun ruhunu dünyaya getirecekse her şart ve koşulda bunu yapar eğer tam aksi ise de yapacak bisey yoktur rabbimin takdiridir. Güçlü ol lütfenLÜTFEN DENEYİMİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ????Normalde 7 haftalık gebeyim.beta hcg değerim hep düşük seyretti.en son değerim düm 3733 tü,karın ultrasonunda bebek görünmüyor.vaginal ultrasonda keseyi gördük ama sağlıksız gebelik.pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa gebeliği sonlandıralım dedi.hemen başka bir doktora gittim.o yarın gel sonlandıralım bebek gelişmemiş burda durmasının bir anlamı yok dedi.çevremde benimki9.haftada göründü diyen var.napacağımı şaşrdım.psikolojim alt üst oldu.yarın tekrar randevu aldım doktordan eğer sonlandıracaksan cuma yapalım diyeceğim.lütfen başından böyle bir olay geçen varsa üşenmesin ve yazsın.ilk bebeğimiz ve ondan ayrılmak istemiyorum...
o kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))Canım sakin ol. Çok zor bi durum ama stres yaparsan allah korusun sıkıntı olur bebeğe. Sen başka dr lara daha git. Bu konuda yanilan çok dr gördüm. Arkadasımin başına da geldi o aldırmadı ama çok şükür geçen aylarda çok sağlıklı bi bebeği oldu. Sen bi iki dr. A daha git. Kader artık gerisi. Rabbim onun ruhunu dünyaya getirecekse her şart ve koşulda bunu yapar eğer tam aksi ise de yapacak bisey yoktur rabbimin takdiridir. Güçlü ol lütfen
o kadar stresliyim ki dakika başı yazan var mı die bakıyorum.teşekkür ederim cevap verdiğin için.ilk doktorda yuvarlak gördük keseyi ama 2.doktorda yassılaşmıştı.ama kanamam yok.başta olmuştu ama kanamadan sonra bebeği ultrasonda gördük.progestan kullanıyorum.yarın süpriz yapsa keşke kalbini duysak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?