2015 Ekim Anneleri

Günaydınlar. Bu hafta cts ultrasonda göreceğiz bebeğimizi. Çok heyecanlıyım.

Bu arada arkadaşıma doktor ilişkiye devam demişti ama arkadaşımın kanaması oldu ve düşük tehlikesi yaşadı ondan sonra doktor yasakladı şahsen ben 9 ay boyunca riske atmak istemiyorum. O yüzden düşünmüyorum kesinlikle.

günaydın herkese, bulantılar ciddi ciddi bastırdı cuma gününden bu yana, sabahları zorlanıyorum biraz açıkçası. kalk hazırlan çocuğu hazırla işe gel.. ama evde otursam daha beter olurdum ben eminim.

yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın.

kalp atışı için önümüzdeki hafta gideceğim bu arada ben, keseyi geçen hafta görmüştüm.

akıntı soranlar olmuş, benim de akıntım eskiye göre fazla fakat ilk hamileliğimdeki kadar da yoğun değil.

yaşlardan konuşulmuş, benim yaş 29, 2. çocuğum olacak kısmetse.

9 ay uzun bir süre canım bende riske atmak istemem ama ne bileyim :) Gülesim geliyor düşünsene ya ama eşime 9 ay cevrimdisiyim desem kendini balkondan aşağı atar mutlaka vardır doktorun sağlıklı bir açıklaması ya :)

önce hayırlısı hakkımızda hepimizinn...bana ilk belirtilerinden bahsetmek issteyen var mı acaba
Cok usudum titredim. Mide agrisida yasadim farli bi sekilde bide kasikagrisi bacakarima ve dizime vurdu. Ilk hamilelikde bel agrisi hatta hic belirti yoktu bunda kendimi dinledigim icin cikti sanirsam

Ilk zamanlar dikkat edin iliskiye gercekten dusuk tehlikesi. Ama dr ye sorun tabiki sorun yok derse sakinca gormesse olabilir bencede. Eslerimiz icin en azindan:))

Gunaydin ekim hamileleri guzel bi hafta gecirmek dilegiyle folik asitinizi ihmal etmeyin bide ceviz ve muz bulanti yoksa mutlaka ama mutlaka her sabah yiyin ben oglumu masallah deyim 4 kilo dogurdum almak zorunda kaldi dr yoksa 6 6.5 olacakti genetik ama cok guclu bi cocuktu allahim esirgesin ama hic muzumu ve cevizimi ihmal etmedim suandada sasirtiyo herkesi zekasiyla. Temeli ne kadar saglam atarsaniz o kadar saglikli bebisleriniz olur insallahhh

Günaydın güzel Anneler. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyor tebrik ediyorum :) ilişki konusunda inciKüpeli çok tatlı yorumlar yapmışsn :) ilişkiye devam ediliyor tabi ki, ama erkegin Spermleri, rahim ağzını yumuşatıp açtığı için düşük tehlikesi oluşturabiliyor. Ona dikkat, onun dışında da tabi ki ilk aylar darbe sarsıntı yaşamamak lazım, bu konuda da yine eşler duyarlı oluyor merak etmeyin :)

Ben de korkuyorum ancak keseyi görsem öyle yaparım herhalde, 9 ay boş bırakamam eşimi:)
Ben sağlıkocağına gittim, gebelik takibi için kayıt oldum, Sizde yaptınız mı böyle birşey? Birde keçiboynuzupekmezi, fındık badem ve kuru siyah erik aldım, lifli bir gevrek aldım. siz nasıl besleniyorsunuz.?

GÜNAYDIN BENDE EKİM ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH ARANIZA YENİ KATILDIM ŞU AN TAHMİNİ 4+3 TEYİM CEVİZ YİYORUM TAM TAHILLI EKMEKLE PASTORİZE PEYNİR SÜT KAHVALTISI YAPIYORUM ÖĞÜN ARASI MUZ YİYORUM :) AKŞAM BADEM :) ÖNERİLERİNİZ VAR MI İHMAL ETME DEDİĞİNİZ? HEPİMİZ SAĞLIKLA BÜYÜTELİM BEBİŞLERİ İNŞALLAH :)

Aman folik asitini ihmal etme ben 4 aydır içiyrum ama vücutta depolanan birşey olmadığı için hergün mutlaka içmeli. maydanoz ve adaçayından uzak duruyoruz. bende bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim:)

yok günde 2 tane folic trio alıyorum :) afiyet olsun yarasın bebişe pekmezi sevmiyorum ama kv verecekmiş :) midem aldıkça sabahları yiyeceğim :) çok sağ ol :) bu arada dr verdi bu ikinci hamileliğim ilki kimyasaldı progestan ve coraspin kullanıyorum

Kızlar bana verilen hamilelik rehberinde ilk üç ay yenilenler bebeğe bi faydası yok diye yazıyordu. Bende hiç dikkat etmiyorum yediklerime. Sadece hazır yiyecek yememeye çalışıyorum. Onun dışında pek değişiklik yapmadim ama siz şimdi böyle yazınca canım çekti bak :)

canım canın çektiyse kesin bebek istemiştir adresi ver kargolayalım:) bende pekmez pek sevmem ama tatlı krizime çözüm olsun birazda.

kızlar bende hergün kahve içerdim onu bıraktım şimdilik..keseyi görünce tam başlarım dikkat etmeye. daha henüz inanamıyorum :)
kafein direk geçiyormuş bebeğe iy yapmışsın içmemekle, şuan benimle birlikte çoğu kişi henüz keseyi görmedik, hala içimizde bir korku var inşallah Allah bizi ve bebeklerimizi korur onları bize bağışlar.

Hoşgeldin yavrum balım yerim seni.

Amin canım inş ya. anca o zaman inanacaz hamileliğe sanırım. Rabbim daim etsin. canım nasıl bugün durumlar belirtiler sende?

Kızlar kese görmeye giden var mı biz cts gidiyoruz 5+5 olucaz o zamana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…