9 ay uzun bir süre canım bende riske atmak istemem ama ne bileyim :) Gülesim geliyor düşünsene ya ama eşime 9 ay cevrimdisiyim desem kendini balkondan aşağı atarGünaydınlar. Bu hafta cts ultrasonda göreceğiz bebeğimizi. Çok heyecanlıyım.
Bu arada arkadaşıma doktor ilişkiye devam demişti ama arkadaşımın kanaması oldu ve düşük tehlikesi yaşadı ondan sonra doktor yasakladı şahsen ben 9 ay boyunca riske atmak istemiyorum. O yüzden düşünmüyorum kesinlikle.
Cok usudum titredim. Mide agrisida yasadim farli bi sekilde bide kasikagrisi bacakarima ve dizime vurdu. Ilk hamilelikde bel agrisi hatta hic belirti yoktu bunda kendimi dinledigim icin cikti sanirsamönce hayırlısı hakkımızda hepimizinn...bana ilk belirtilerinden bahsetmek issteyen var mı acaba
Ilk zamanlar dikkat edin iliskiye gercekten dusuk tehlikesi. Ama dr ye sorun tabiki sorun yok derse sakinca gormesse olabilir bencede. Eslerimiz icin en azindan:))9 ay uzun bir süre canım bende riske atmak istemem ama ne bileyim :) Gülesim geliyor düşünsene ya ama eşime 9 ay cevrimdisiyim desem kendini balkondan aşağı atarmutlaka vardır doktorun sağlıklı bir açıklaması ya :)
Aman folik asitini ihmal etme ben 4 aydır içiyrum ama vücutta depolanan birşey olmadığı için hergün mutlaka içmeli. maydanoz ve adaçayından uzak duruyoruz. bende bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim:)GÜNAYDIN BENDE EKİM ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH ARANIZA YENİ KATILDIM ŞU AN TAHMİNİ 4+3 TEYİM CEVİZ YİYORUM TAM TAHILLI EKMEKLE PASTORİZE PEYNİR SÜT KAHVALTISI YAPIYORUM ÖĞÜN ARASI MUZ YİYORUM :) AKŞAM BADEM :) ÖNERİLERİNİZ VAR MI İHMAL ETME DEDİĞİNİZ? HEPİMİZ SAĞLIKLA BÜYÜTELİM BEBİŞLERİ İNŞALLAH :)
Aman folik asitini ihmal etme ben 4 aydır içiyrum ama vücutta depolanan birşey olmadığı için hergün mutlaka içmeli. maydanoz ve adaçayından uzak duruyoruz. bende bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim:)
canım canın çektiyse kesin bebek istemiştir adresi ver kargolayalım:) bende pekmez pek sevmem ama tatlı krizime çözüm olsun birazda.Kızlar bana verilen hamilelik rehberinde ilk üç ay yenilenler bebeğe bi faydası yok diye yazıyordu. Bende hiç dikkat etmiyorum yediklerime. Sadece hazır yiyecek yememeye çalışıyorum. Onun dışında pek değişiklik yapmadim ama siz şimdi böyle yazınca canım çekti bak :)
kafein direk geçiyormuş bebeğe iy yapmışsın içmemekle, şuan benimle birlikte çoğu kişi henüz keseyi görmedik, hala içimizde bir korku var inşallah Allah bizi ve bebeklerimizi korur onları bize bağışlar.kızlar bende hergün kahve içerdim onu bıraktım şimdilik..keseyi görünce tam başlarım dikkat etmeye. daha henüz inanamıyorum :)
GÜNAYDIN BENDE EKİM ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH ARANIZA YENİ KATILDIM ŞU AN TAHMİNİ 4+3 TEYİM CEVİZ YİYORUM TAM TAHILLI EKMEKLE PASTORİZE PEYNİR SÜT KAHVALTISI YAPIYORUM ÖĞÜN ARASI MUZ YİYORUM :) AKŞAM BADEM :) ÖNERİLERİNİZ VAR MI İHMAL ETME DEDİĞİNİZ? HEPİMİZ SAĞLIKLA BÜYÜTELİM BEBİŞLERİ İNŞALLAH :)
kafein direk geçiyormuş bebeğe iy yapmışsın içmemekle, şuan benimle birlikte çoğu kişi henüz keseyi görmedik, hala içimizde bir korku var inşallah Allah bizi ve bebeklerimizi korur onları bize bağışlar.
Canim cok tatlısn teşekkür ederim, buradan alır babası :)canım canın çektiyse kesin bebek istemiştir adresi ver kargolayalım:) bende pekmez pek sevmem ama tatlı krizime çözüm olsun birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?