Kafamı rahat bırakmak için ayrıldım canım, düşünmek istemedim o yüzden...Çok teşekkür ederim ilgine, çok naziksin...
Kendin mi tüp bebek istedin tatlım, fazla beklememek için? Rabbim seni de bebişi de korusun
bu arada avatarın çooooooook tatlı olmuşşşDiğer forum devam ediyor mu lovely? Kızlardan ne haberler var? Mogami, kavakyelleri vs...
kaygılı yazacağıma kavakyelleri yazmışım canım kaygılıyı kastetmiştim, vay bee o da hamiş haa ne güzell...Seni ayyrıca tebrik ederim o zaman maşallah ilk denemede ne güzel ne mutlu sana, önce üzüldün muhtemelen sonra çabucak geldi müjdenKaygılı da benle bir hamile canım onu hatırlasın belki. Onunla aramızda 4-5 gün falan var sanırım. Mogami beklemede daha canım. Diğer topik devam, yazıyoruz oraya da hala. Üzüm doğum yapmak üzereydi en son.
kaygılı yazacağıma kavakyelleri yazmışım canım kaygılıyı kastetmiştim, vay bee o da hamiş haa ne güzell...Seni ayyrıca tebrik ederim o zaman maşallah ilk denemede ne güzel ne mutlu sana, önce üzüldün muhtemelen sonra çabucak geldi müjden
Benim bata 6 gün falan var canım, bekliyorum... İlginç olan şu ki yakınlarım bu aralar çok rüya gördü benle ilgili o sebepten çok umutlandım, delilik ama işteebelirti ile uğraşmıyorum artık fakat 2 gündür feci şişkinim bildiğin 4 aylık hamile gibi oluyo bazen karnım şaşkınım...
Ekimde doğum yapmak çok hoş geliyor kulağa ramazan ve iki bayram bitmiş oluyor vee havalar da henüz güzel bakalım hayırlı ise olsun diyeyim...Kaygılı da buraya takılır yakında desene
tatlım ne kadar erken öğrenmişsinnnn@KAYGILI mmm bugün buraya yazdı canım. Sorma biz kasım sonu-aralık başı gibi öğrendik tüp bebekten başka çaremizin olmadığını. Çok üzüldüm ama hemen tedaviye başladık. Önce Aralıkta histeroskopi oldum sonra ilk adetimle gerekli testlerde yapıldıktan sonra başladım. Çok şükür ki çok iyi bir doktora ve ekibe denk geldim mutlu bir tedavi süreci geçirdim hep pozitif oldum, olacağına inandım ve binlerce şükür hamile olduğumu adetime 7 gün kala idrarda, 6 gün kala kanda öğrendim. Darısı başına inşallah ama olmazsa mutlaka eşine spermiogram testi yaptır canım. Biz hep kendimiz gidiyoruz önce ama işte erkek faktörü de çok önemli bu süreçte ben aylarca boşuna çabaladığımı, boşuna üzüldüğümü anladım mesela.
tatlım ne kadar erken öğrenmişsinnnnay biz de erkenden öğreneydik inş. eşim test yaptırdı canım sadece az bi yavaşlık çıktı okadar hamile bırakamayacak bi sebep yokmuş yani bekliyoruz zamanı gelmedi henüz demekki, belki artık gelmiştir...Kaygılı yazdı mı görmemişim canım.
Canım bendede adete 1 haftadanda çok vardı silik çizgi çıktı kan tahlili yaptırrdım hemen bhcg 29.31 çıktı iki gün sorada 89 a yükseldi umarım sende hamilesindir :)))Galiba inşallah bende ekim annesi olucam adetime 1 hafta var idrar testimde silik pozitif çıktı çok umutluyum. Rabbim Annelik duygusunu banada tattırır inşallah.
Canım bendede adete 1 haftadanda çok vardı silik çizgi çıktı kan tahlili yaptırrdım hemen bhcg 29.31 çıktı iki gün sorada 89 a yükseldi umarım sende hamilesindir :)))
ayyy beni heyecanlandırdınız şimdi ben de erkenden öğrenmek istiyommmm
Aslında komik tarafı yok konunun hatta biraz trajik bile eşlerimız için :) ama bana trajikomik geliyor ister istemez hem elimden bişey gelmiyor hem gülüyorum :) haklısın verdiğin bilgileri bilmiyordum çok sağol gerçekten canım . Doktora gidene kadar böyle devam. Inşallah sknti yoksa tavsiyelerine uyacagim :)Günaydın güzel Anneler. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyor tebrik ediyorum :) ilişki konusunda inciKüpeli çok tatlı yorumlar yapmışsn :) ilişkiye devam ediliyor tabi ki, ama erkegin Spermleri, rahim ağzını yumuşatıp açtığı için düşük tehlikesi oluşturabiliyor. Ona dikkat, onun dışında da tabi ki ilk aylar darbe sarsıntı yaşamamak lazım, bu konuda da yine eşler duyarlı oluyor merak etmeyin :)
en erken 7 şubatta olurum şekerim 7 şubat ise 5 gün mü var sayılıyor? bazen 1-2 gün gecikmeli olabiliyor 5-7 gün civarı var işte :)adetine ne kadar var belki idrar testinde belli olur :)
Her balık değil canım, yüzey balıklarını tercih etmelisin. Buna da dikkat et mutlaka. Krepte balık dene somon iste ya da balık çorbası iste kendi seçeceğin balıklarla ve ya hiç yiyemiyorum diyorsan doktoruna danışarak omega takviyesi yap.Arkadaşlar balık yememiz gerekiyormuş hafta 1 kez . Ben balığı hiç sevmem hiç yemedim ne yapacağım açığı nasıl kapatabilirim??
en erken 7 şubatta olurum şekerim 7 şubat ise 5 gün mü var sayılıyor? bazen 1-2 gün gecikmeli olabiliyor 5-7 gün civarı var işte :)
Allaha emanetBebelerimiz ama biricik babalarini da şimdiden ihmal edersek yazık adamlara, zaten bebek olunca hasret kalacaklar ilgiye şefkate :)))Aslında komik tarafı yok konunun hatta biraz trajik bile eşlerimız için :) ama bana trajikomik geliyor ister istemez hem elimden bişey gelmiyor hem gülüyorum :) haklısın verdiğin bilgileri bilmiyordum çok sağol gerçekten canım . Doktora gidene kadar böyle devam. Inşallah sknti yoksa tavsiyelerine uyacagim :)
Aynen benim eşimde böyle diyor ben yanmışım diyor :)) şaka bi yana oda korkuyor bir yandan .bir yandan çok çaresizim anlasana diye arabeske bağladı :))) yazık ya ama o kıymetlim benim sonuçta eşlerimız olmasa bebişlerimiz nasıl olurdu ki ...Allaha emanetBebelerimiz ama biricik babalarini da şimdiden ihmal edersek yazık adamlara, zaten bebek olunca hasret kalacaklar ilgiye şefkate :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?