2015 Ekim Anneleri

2009 ekim annesiyim =) Bu ay denemeler tutarsa 2. kez ekim annesi olabilirim. Sat 23 ocak, uzun bir bekleyiş olacak =) Herkesin dileği, gönlüne göre olur umarım. Hepinize sevgiler

Selam arkadaşlar, bugün 4 günlük gecikmeyle ikinci çizgiyi çooook silik bir şekilde gördm:) aranıza katıldım şimdilik yarın kan testi yaptırıp haftaya dra gitmeyi planlıyorum. En azından gitmişken keseyi göreyim:) sanırım geç döllenme çünkü... Hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaallah...

son adet tarıhın nedır

benımde 4 ocak bende bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı
Aslında ben bu gün 2 test yaptım :)) biri negatif biri silik çıktı
Dünde iki test yapmıştım:))) oda biri negatif biri silik çıktı
Hatta negatif çıkan pahalı bi testti
Prediktor early
Güya gecikmeden 5 gün önce sonuç veriyomuş
Yarın kan testini yapalımda netleşsin bakalım

Ekim anneleri isimlerinizi ve yaşadığınız şehirleri yazar mısınız nicklerle aram pek yok unutuyorum hemen :)

Inşallah canım hayırlısı yla geçsin gün leriMız. .Doktora gttnmi sen cnm ?
Daha gitmedim incicim. Şimdi sağlık ocagina geldim boğazın farenjit oldu yutkunamıyorum ateşim var. Bakalım ne diyecek.

Daha gitmedim incicim. Şimdi sağlık ocagina geldim boğazın farenjit oldu yutkunamıyorum ateşim var. Bakalım ne diyecek.
Aaaa geçmiş olsun aman inşallah ilaç falan vermesin hemen geçsin inşallah. Bişey sorcam .aslında sayfadaki bütün arkadaslara sorum. Biz gebeliği öğrenelim 1 hafta oldu ve eşimde bende ilişkiden korkuyoruz bebeğe bişey olur diye falan.doktora giden arkadaslar daha iyi bilir mutlaka ama bnde doktora gtme ıgm için bilmiyorum açıkçası suan da utandım sormaya :)

O

O konu da bizde muallaktayiz 1 haftadır beklemedeyiz ama zarar vereceğini sanmıyorum arkadaşım son aya kadar devam etmişti :)

O

O konu da bizde muallaktayiz 1 haftadır beklemedeyiz ama zarar vereceğini sanmıyorum arkadaşım son aya kadar devam etmişti :)
Çok garip öğrenmeden bi gece önce hala bebek denemesi yapıyorduk. Öğrendik ve tık yok ikimizde acaba diye birbirimize bakıyoruz :)) sanırım doktora gidene kadar böyle muallakta beklicez tabi inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…