- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
benım normal adet sancısı gıbıydı adet olucam dıye beklerken hamıle oldugumu farkettımönce hayırlısı hakkımızda hepimizinn...bana ilk belirtilerinden bahsetmek issteyen var mı acaba
son adet tarıhın nedırSelam arkadaşlar, bugün 4 günlük gecikmeyle ikinci çizgiyi çooook silik bir şekilde gördm:) aranıza katıldım şimdilik yarın kan testi yaptırıp haftaya dra gitmeyi planlıyorum. En azından gitmişken keseyi göreyim:) sanırım geç döllenme çünkü... Hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaallah...
4 ocak SAT 25 günde bi olurum normaldeson adet tarıhın nedır
Aslında ben bu gün 2 test yaptım :)) biri negatif biri silik çıktıbenımde 4 ocak bende bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı
Kan testini ne zaman yaptırcaksın? Dra ne zaman gitmeyi düşünüyosun?benımde 4 ocak bende bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı
Anladım... Hakkında hayırlısı olsun o halde...sabah 9 a randevu aldım yarın gıdecem
Inşallah :)Merhaba kızlarrr bu aydan çok umutluyum, adetime 6-7 gün var belki hamişimdir ve ben de aranıza katılırım...Ekim annesi olmak bana da nasip mi bakalımm
Günaydın cnm. Inci ben .hataydayim :)Ekim anneleri isimlerinizi ve yaşadığınız şehirleri yazar mısınız nicklerle aram pek yok unutuyorum hemen :)
Memnun oldum canım 9 ay imiz birlikte güzel geçer inşallah ben de merve kocaeli denGünaydın cnm. Inci ben .hataydayim :)
Inşallah canım hayırlısı yla geçsin gün leriMız. .Doktora gttnmi sen cnm ?Memnun oldum canım 9 ay imiz birlikte güzel geçer inşallah ben de merve kocaeli den
Daha gitmedim incicim. Şimdi sağlık ocagina geldim boğazın farenjit oldu yutkunamıyorum ateşim var. Bakalım ne diyecek.Inşallah canım hayırlısı yla geçsin gün leriMız. .Doktora gttnmi sen cnm ?
Aaaa geçmiş olsun aman inşallah ilaç falan vermesin hemen geçsin inşallah. Bişey sorcam .aslında sayfadaki bütün arkadaslara sorum. Biz gebeliği öğrenelim 1 hafta oldu ve eşimde bende ilişkiden korkuyoruz bebeğe bişey olur diye falan.doktora giden arkadaslar daha iyi bilir mutlaka ama bnde doktora gtme ıgm için bilmiyorum açıkçası suan da utandım sormaya :)Daha gitmedim incicim. Şimdi sağlık ocagina geldim boğazın farenjit oldu yutkunamıyorum ateşim var. Bakalım ne diyecek.
Aaaa geçmiş olsun aman inşallah ilaç falan vermesin hemen geçsin inşallah. Bişey sorcam .aslında sayfadaki bütün arkadaslara sorum. Biz gebeliği öğrenelim 1 hafta oldu ve eşimde bende ilişkiden korkuyoruz bebeğe bişey olur diye falan.doktora giden arkadaslar daha iyi bilir mutlaka ama bnde doktora gtme ıgm için bilmiyorum açıkçası suan da utandım sormaya :)
Çok garip öğrenmeden bi gece önce hala bebek denemesi yapıyorduk. Öğrendik ve tık yok ikimizde acaba diye birbirimize bakıyoruz :)) sanırım doktora gidene kadar böyle muallakta beklicez tabi inşallah :)))O
O konu da bizde muallaktayiz 1 haftadır beklemedeyiz ama zarar vereceğini sanmıyorum arkadaşım son aya kadar devam etmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?