Ben de hamilelik belirtisi uyku başka birşey yok :) doktordan geldim farenjit olmuşum Tuzlu su ile tedavi verdiAmin canım inş ya. anca o zaman inanacaz hamileliğe sanırım. Rabbim daim etsin. canım nasıl bugün durumlar belirtiler sende?
Ben de hamilelik belirtisi uyku başka birşey yok :) doktordan geldim farenjit olmuşum Tuzlu su ile tedavi verdibugün raporluyum keyfini çıkarıyorum :) sen nasılsın ?
Sağol canjm sen de dikkat et kendine.bende de halsizlik bide bazen bel ağrısı oluyor özellikle sağdan sağdan :) geçmiş olsun canım. dikkat et kendine..
hatırlamaz mıyım lovelybendimahi beni hatırladın mı bu arada canım? 2014 hamiş kalmak isteyenler topiğinden?
Memnun oldum canım isim neydi :) Gebze de oturuyorum ben.kızlar tünaydıınn :)
ben doktordan geldim değerim güzel artmış doktorum haftaya salı ultrason için çağırdı :)
laz4life - mervecim bende kocaeliliyim :)))
Uyku bende çok oldu canım ama en garantisi kan testi ben direk adet günümde yapmıştım dayanamayıp :)Merhaba Kızlar;
Benimde bat 3 Şubat yani yarın. Göğüslerimde şişkinlik hissediyorum 2 haftadır. Bu kez erken başladı şişkinlik ve bazı aylar bunu hissetmediğimde oldu. Bu 9. denememiz. Bu defa hemen test yapmadan 35 günü devirmeyi beklicem. Adet periyodum en uzun 35 gün çünkü. Eğer bu ay tutmuşsa 10 Ekim muhtemel doğum tarihimiz. Göğüs şişkinliği dışında çok uyuyorum ama psikolojiktir diye düşünüyorum.
Ecem ben memnun oldum :)Memnun oldum canım isim neydi :) Gebze de oturuyorum ben.
Benim Ailem de sakarya da. Burda calismaya gelmiştiM sonra memur oldum eşimi buldum kaldım burda :)Ecem ben memnun oldum :)
ben izmit merkezde doğdum büyüdüm sonra ankarada okudum sonra burda evlendim burda kaldım :)
hatırlamaz mıyım lovelycanımmm çok sevindim maşaallah sana kavuşmusun bebişine Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşşşşş ben de bu aydan çok umutluyum bakalım belki aranıza gelirim
Ecem ben memnun oldum :)
ben izmit merkezde doğdum büyüdüm sonra ankarada okudum sonra burda evlendim burda kaldım :)
:) adaşızCanım Ece bende İzmir'den memnun oldum hepinizle tanıştığıma.
Kızlar bu sabah kahvaltımı bununla yaptım iki kuru erik doğtadım ve sütle yedim. Lifli yemek iyiymiş bu olur mu sizce ?
Teşekkürler canım. Dikkat edeceğim :)Canım lifli gıdalarla beslenmek doğru ama onun yerine imkanın varsa çalışmıyorsan kaşar peynirli, yumurtalı, süt, bal, ceviz gibi gıdalarla kahvaltı yapmanı öneririm.
Kafamı rahat bırakmak için ayrıldım canım, düşünmek istemedim o yüzden...Çok teşekkür ederim ilgine, çok naziksin...Canım seni gördüğüme çok sevindim. Topiği terkettikten sonra seni çok sordum. Neden hiç gelmedin aramıza?
Bebeğime tüp bebek yöntemiyle ilk denemede kavuştum şükür canım, darısı başına inşallah.
bu arada avatarın çooooooook tatlı olmuşşşCanım seni gördüğüme çok sevindim. Topiği terkettikten sonra seni çok sordum. Neden hiç gelmedin aramıza?
Bebeğime tüp bebek yöntemiyle ilk denemede kavuştum şükür canım, darısı başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?