Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ca
Canim bende aynı dertten mzadribim midem yanıyor aksamlari ve sürekli bulantim var.. Tek sorun cikaramiyorum.. Ve hersey kötü kokuyor bana :)
Masallah canim ne guzel...Amin inşallahMerhabalar,
Ben de dün ikinci bebeğimin haberini aldım :) Tahmini doğum tarihi 26 Ekim görünüyor. Henüz doktora gitmedim. Kızımızı beklerken ağustos annesi grubundaydım, temmuzda geldi gerçi :). 4 yaşını bitirecek nasipse bu yaz. Kardeşini henüz söyleyemedim..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Günaydın hayirli sabahlar :)günaydın güzel anneler![]()
Hoşgeldin. Benim de bir kızım var. Ben de henüz söylemedim :)Merhabalar,
Ben de dün ikinci bebeğimin haberini aldım :) Tahmini doğum tarihi 26 Ekim görünüyor. Henüz doktora gitmedim. Kızımızı beklerken ağustos annesi grubundaydım, temmuzda geldi gerçi :). 4 yaşını bitirecek nasipse bu yaz. Kardeşini henüz söyleyemedim..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Ay Rabbim bizede nasip etsin inşallah..bugün duysam keşke bebeğimi ..![]()
Hayır canım tüp bebek değil :)Ay bende uyuyamiyorum insallah bende bir an once keseyi gorurum senin tup bebek degilmi ?
Bende sıra bekliyorum canım suan anlaticam sikintilarimi mide sorunu için ilaç vermezse bikacgun denerim hafif şeyler şimdi bebisi görüp dymanin heyecanı varGunaydin kizlarrrrr :)
Benim cok sukur bulantim yok canim doktorada soledim mide sorunumu rennie verdi surup olarak. normalmis gebelikte. ama ben bir seyi farkettim bakliyat tarzi seyler yedigimde oldu. Yada baharati fazla kacirdigimda. Mumkun mertebe hafif seyler yemege calisiyorum. Bir kac gun sende dene canim bakalim olacak mi?
progestanı fitil olarak kullaniyorum canım günde üç defaKızlar progestan ve mide için duramimine verdi kullananlar varmı ?
gözünaydın canım darısı basimiza inşallahKızlar çok şükür dün duydum miniğimin kalp atışlarını ,harika bir duygu gerçekten ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
6+6 haftalık 8 mm fasülye kadar içimdeki kalp![]()
Bende crinone jel kullaniyorum canmKızlar progestan ve mide için duramimine verdi kullananlar varmı ?
Amin canım inşallah darisi bizlereKızlar çok şükür dün duydum miniğimin kalp atışlarını ,harika bir duygu gerçekten ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
6+6 haftalık 8 mm fasülye kadar içimdeki kalp![]()
aynen canım yemın ederm sımdı yemekten bahsedınce bıle fena oluyorum ben 5.haftadayım.ama cok tuhaftır canım mcdonaldsn patates kızartmasını ıstıyo dırek herseye kapalıyım bugun cok zorlndım dısarı cıktım dısardada kusuyodum sadece yemek degıl bazı kokularda rahatsı edıyor