Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Ben de dün ikinci bebeğimin haberini aldım :) Tahmini doğum tarihi 26 Ekim görünüyor. Henüz doktora gitmedim. Kızımızı beklerken ağustos annesi grubundaydım, temmuzda geldi gerçi :). 4 yaşını bitirecek nasipse bu yaz. Kardeşini henüz söyleyemedim..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Hayırlı olsun bebişleriniz :) ben 4-5 yaş ve daha altındaki çocuklara hemen söylenmesi taraftarı değilim biz büyükler bile bekleyemiyorken :) 6. ayda falan söylense beklemeleri daha kolay olur sanki çevremden gözlemlediğim kadarıylaHoşgeldin. Benim de bir kızım var. Ben de henüz söylemedim :)
Yarın 6+4 olacağız, kalp atışı duyulur mu sizce?
günaydın canm:)günaydın güzel anneler![]()
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese:) evet cnm ben progestan kullanıyorum.Kızlar progestan ve mide için duramimine verdi kullananlar varmı ?
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese:) evet cnm ben progestan kullanıyorum.
Benim için sorun değil ama sabırsızlanıp söyleyen anneanneler dedeler var, onlara nasıl laf anlatacağız????Günaydınlar herkese :), kalp atışlarını duyanlar keseyi görenler hepinize hayırlı olsun darısı biz göremeyenlere :)
Hayırlı olsun bebişleriniz :) ben 4-5 yaş ve daha altındaki çocuklara hemen söylenmesi taraftarı değilim biz büyükler bile bekleyemiyorken :) 6. ayda falan söylense beklemeleri daha kolay olur sanki çevremden gözlemlediğim kadarıyla
Hadi bakalim minnagin ilk sesini duyun :)Bende sıra bekliyorum canım suan anlaticam sikintilarimi mide sorunu için ilaç vermezse bikacgun denerim hafif şeyler şimdi bebisi görüp dymanin heyecanı var![]()
Hiç belli olmuyor benimki. Sabah ve akşamları zorluyor. Bu arada ilk gebeliklerde bulantıyı daha ağır hissedermiş annelerkızlar bulantılarınız ne alemde? Ben bazen 15 dk bile tutamıyorum yediğimiBazen de hiçbir şey olmuyor
keyifsiz deme bu senin hayatının en güzel günleri içinde ne tatlı bişey var annesi yaaa bırak o kadarda naz yapıversin demi:)Günaydınlar yine keyifsiz bir günden merhaba... Bulantılar geçse de rahatlasam.
Vajinal usg ile mi bakti peki cnm ?Yaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?