• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

bugün sadece bir parça ekmek yedim. günlerdir fenayım buz dolabını açamıyorum. eşim yada annem önüme yemek verirse midemde alırsa biraz yiyorum 2 kilo verdim. ne zmn geçer aceba

aynen canım yemın ederm sımdı yemekten bahsedınce bıle fena oluyorum ben 5.haftadayım.ama cok tuhaftır canım mcdonaldsn patates kızartmasını ıstıyo dırek herseye kapalıyım bugun cok zorlndım dısarı cıktım dısardada kusuyodum sadece yemek degıl bazı kokularda rahatsı edıyor

bende aynı durumdayım taze zencefil kaynatıp içiyorum bir parça limon sıkıp biraz iyi gelio ama yinede geçmio dene istersen. şuan kalkıp hazırlıycak durumda olsam yapcam ama fenayım mutfağa girmek istemiyorum. eşim bekliyorum yapsın diye

bende sımdı esımı beklıyorum cok kotuyum uyumusum uyandm yıne basldı.gıremıyorum mutfaga bende

Kızlar benım karnım sıstı ya cok fena dugmem kapanmıyor hıc bı pantolonum olmuyor ıstahım simdilik normal sadece ekmek yemiyorum daha da kılo almamak ıcın yorulunca kasık agrim hemen basliyor

Benimde ayakta durunca hemen kasiklarim ve belim agrio ayni şekilde...
Tatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyo :(

Tatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyo :KK43:
Yok canım maalesef ben göremedim keseyi y
Tatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyo :KK43:
Yok canım bende göremedim keseyi maalesef yarin tekrar gidip kan vereceğim cuma günü beta HCG 176 çıktı yarin bidaha bakılacak..hayirlisiyla kesede gozukseydi....

Yok canım bende göremedim keseyi maalesef yarin tekrar gidip kan vereceğim cuma günü beta HCG 176 çıktı yarin bidaha bakılacak..hayirlisiyla kesede gozukseydi....
Anladm tatlm yaa cok stresli bi surec valla insallah keseyide goruruz kalp atışları da duyariz ;) senin son adet tarihin ne zamandi peki?

merhaba kızlar bugün dr a gittim kesem duruyor yerinde çok şükür 1,13 cm olmuş ama dr bekleyeceğiz diyor kanama iyi olmadı diyor.. bide senin kese çok yavaş büyüyor dedi büyüyor ama yavaş dedi. :KK43: 1 haftada 0,987 cm den 1,13 olmuş anlamıyorum ki hiç? 6. haftadayım ama ölçümde 5+5 değerleri çıkıyor. rabbim herşeyin hayırlısını versin beklemekten başka bi çare yok
Canim kalbini ferah tut sen stres ten uzak dur

duygu cuma benimde 145 di dün tekrar bakıldı 376 sanırım seninle aynıyız doktorum cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi sanırım şuan için çok erken

Kizlar ya bu donemde ne yenilir ne icilir mesela hangi bitki caylari icilir hangisi icilmez... Biraz bilgi verebilir misiniz ozellikle tecrubeli olanlar.

duygu cuma benimde 145 di dün tekrar bakıldı 376 sanırım seninle aynıyız doktorum cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi sanırım şuan için çok erken
İnşallah hayirlisiyla gorsek yarin tekrar kan vereceğim bende bakalım hayırlısı...inşallah hepimiz görelim miniklerimizi kalp atışlarını duyalim....

Back
X