• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydın tatlı anneler,
ben haftaya salı gideceğim doktora. Keseyi gördüğümde tam 5 haftalıktı ve 4 mm idi. Çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü. İnşallah herşey yolundadır.
Rahat olmak, psikoloji çok önemliymiş, rahat olmaya çalışalım ve güzel şeyler düşünelim :KK69:

Bu arada sırt ve bel ağrısı var bende. Gece her hareketime uyanıyorum ve hep bi gerinme isteğim var.:110:

Günaydın tatlı anneler,
ben haftaya salı gideceğim doktora. Keseyi gördüğümde tam 5 haftalıktı ve 4 mm idi. Çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü. İnşallah herşey yolundadır.
Rahat olmak, psikoloji çok önemliymiş, rahat olmaya çalışalım ve güzel şeyler düşünelim :KK69:

Bu arada sırt ve bel ağrısı var bende. Gece her hareketime uyanıyorum ve hep bi gerinme isteğim var.:110:
Telaş etme canım sordum onu ben onlar normalmiş vücut kese için uygun koşulları hazırlıyormuş vücudumuz değişiyor bu da ağrılara sebep olabilir bu arada gece bende uyanıyorum yanliş bi şekilde yatar bebeğe zarar gelir psikolojisi :) annelik çöktü üstümüze hassasiyet normal dert etme :) güzel günler:)

Benim de oksurunce ya da ani bir hareket yapinca kasiklarimda agri oluyor.. ama normalmis dediginiz gibi. 1 hafta once keseyi gorduk fakat icinde birsey gorunmuyordu. Sizin de boyle miydi? persemve gunu tekrar gidicez insallah sorun yoktur..

Kalp sesi dünyanın en güzel sesiymiş. Yanınızda birini götürün kameraya alsın. Biz sabah akşam dinliyoruz.
Ayyyy :KK68: Maşallaahh :nazar::nazar::nazar:Darısı başımıza..

5,5 haftalık kalp atışı duyulmaz di mi alttan bakınca? Yarın kese için gidicez ama keşke kalbini de duysak.. Sesini kaydedirim ben de o zamaannn :KK36:

Ayyyy :KK68: Maşallaahh :nazar::nazar::nazar:Darısı başımıza..

5,5 haftalık kalp atışı duyulmaz di mi alttan bakınca? Yarın kese için gidicez ama keşke kalbini de duysak.. Sesini kaydedirim ben de o zamaannn :KK36:

Canım kalp için erken daha. Alttan baktırmak yerine biraz daha bekleyip karından ultrason derim.

Canım kalp için erken daha. Alttan baktırmak yerine biraz daha bekleyip karından ultrason derim.
Canım, doktor bu işlemin hiç bir zararı yok, merak etmeyin dedi. Geçen sefer de alttan baktı. Zaten 5,5 haftalıkken eğer karından da kese görülürse illa ki karından bakar. Hcg de baya yüksekti ama, bakalım.. O ne derse o artık..

selam kızlar giremiyorum son zamanlarda, bulantılarım bir hayli yoğunlaştı ama 2 gündür daha iyiyim sanki, en azından çıkarmıyorum. 2 hafta sonra falan artık iyice hafifiler tahminimce. ben artık 11 veya 12. haftada gideceğim kontrole, 2li test zamanı yani.. şu an 8. haftanın sonlarındayım.

Yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun,

lekelenmesi olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.

Kızlar bulantılar çok fena. Tuzlu çubuk kraker yiyorum bakalım faydası olacak mı?
Canım geçmiş olsun.. İnşallah faydası olur..

Kizlar gunaydin 7+3gunluk olmusuz doktorumuza gittik sabah babasida iceri girsin dedi kalp sesini makinadan son ses acti muhtesem bir ses gozlerim doldu tutamadim kendimi biliyorsunuz tup bebek benimki Rabbime sukurler olsun bugunleri gordum sirayla artik pit pitlar duyilur sizlerdede insallah saglikla devami gelir
Ay ne kadar güzel yaa :KK36: Maşallah size :nazar:
Amin.. İnşallah herkes duyar sıraylaa :KK68:

Kizlar gunaydin 7+3gunluk olmusuz doktorumuza gittik sabah babasida iceri girsin dedi kalp sesini makinadan son ses acti muhtesem bir ses gozlerim doldu tutamadim kendimi biliyorsunuz tup bebek benimki Rabbime sukurler olsun bugunleri gordum sirayla artik pit pitlar duyilur sizlerdede insallah saglikla devami gelir

Gözünüz aydın canım bizimde tüp bebek ve bizde bugün 7+3'üz.

kızlar merhaba... sanırım bende ekim annesi olucam çok heyecanlıyım:) biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz? birazsan dr a gitcem sonuçları almak için bakalım kaç hafta diyecek

canım allah yardımcın olsun heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyorum. bekleyişin sonunda böylesine güzel bir haber almak eminim her acı ve sıkıntıya değmiştir.

Back
X