• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Merhaba güzel anneler geçen sene bu zamanlar Mayıs annelerindeydim çok şükür yavrumu kucağıma aldım oğlum 10 aylık ve ben yeniden hamileyim daha bebeğim çok küçük ve bir ikinci hamilelik nasıl yapacak bilemiyorum Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
Selamm canim bende mayis annesiydim 14 mayis oglumu dogurdum 9 aylik suanda bende hamileyim allah kolay gecirsin

doğru demiş :) kan vermeye alıştım herşey yolunda olsun da sürekli kan vermeye razıyım ben :))
Aynen canım doğru valla, her şey yolunda olsun önemli olan o. Sen nasıl oldun, geçti mi lekelenmen? Ağrın var mı? Yarın gidiyorsun sanırım doktora

Aynen canım doğru valla, her şey yolunda olsun önemli olan o. Sen nasıl oldun, geçti mi lekelenmen? Ağrın var mı? Yarın gidiyorsun sanırım doktora
geçti gibi canım yarın gidiyorum evet baya rahatladım ama bikaç yerdende okudum olası bir durum diyolar ağrım yok çok şükür plesenta oluştuğu zaman böyle ufak lekelenmeler olurmui progesteron takviyesiyle giderilir diyo internette içiyorum bakalım. işte ilk olunca böyle herşey panikle oluyor :) daha iyiyim ilgine teşekkürler

geçti gibi canım yarın gidiyorum evet baya rahatladım ama bikaç yerdende okudum olası bir durum diyolar ağrım yok çok şükür plesenta oluştuğu zaman böyle ufak lekelenmeler olurmui progesteron takviyesiyle giderilir diyo internette içiyorum bakalım. işte ilk olunca böyle herşey panikle oluyor :) daha iyiyim ilgine teşekkürler
Muayene olduktan sonra rahatlarsın iyice inşallah. :)
İyi geceler hanımlar :)

Günaydın kızlar :KK3: bu sayfa ne akdar çabuk ilerliyor yaa! Maşallaahh :) :nazar: Takip edemiyorum. Hepsini okumak, her yazılana cevap vermek istiyorum maalesef yetişemiyorum :)
Allah hekesin bebişine sağlık versin.. Keseyi görenlerin, kalp atışını duyanların da gözleri aydın olsuunn :KK73: Darısı başımıza olsun inşallahh :KK36:

Cok korkutuyor beni bu durum doktorum her şey normal rahat ol diyor ama içim içimi yiyor bir şey çıkacak diye. Kalp atislarini duyan kadar bana rahat yok canım ama sende aynilarini yaşıyorsan normal sanırım bu durum

Bebisini görenler duyanlar gozunuz aydin darısı biz bekleyenlere inşallah...
Bugün 5+3 olduk ama ne bulantı ne başka birşey endiselenmemek elde degil:KK43: eşim nobette olmasa gidip kan vericem o derece o_O çarşamba günü bir gelseydi hayirlisiyla

canım benimde hiç bir belirtim yok normalde midesi çok hassas biriyim ama şimdi bulanmıyo bende tereddüt ediyodum inanamıyodum ama çok şükür kalbini duydum inşallah sende duyarsın sanırım biz şanslı annelerdeniz nekadar geç bulantı olursa okadar iyi :)
Benim de adetim 4 gün geçtikten sonra 2 gün çok fena mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. İşe gidemedim. Zaten migrenim var, baş ağrısı da bulantı yapıyor.. Allah'ıma bin şükür geçti ve bir daha olmadı.. ama dediğiniz gibi, keseyi de göremedik daha, böyle olunca ben de endişeleniyorum her şeyden.. İnternette 9. haftada da başlayabilir diyordu. İnşallah hiç mide bulantısı olmadan geçer tabi. Ben 5+3 üm bugün.

Bende bugün minik yavrumu gördüm pıt pıt atan hızlı kalbini duydum cok şükür hersey normalmis 6+3 dedi doktorum aksamları cok şiskinlik oldugunu soyledim ilac verdi ins iyi gelir. Midesi bulanmayanlar bu gayet normal benim onceki hamileligimdede hic bir sikayetim olmamisti bundada bulanti filan hic yasamadim cok sukur bunyeseldir bence
İnşallah bizim de bulanmaz canım.. Kalp atışını duymuşsun maşallaahhh :nazar: Allah sağlık versin sana ve bebişinee :KK68:

bnde gitsem görürümüşüm demekki ama doktorum salı çağırdı :)
Ben de yarın gidiceemm... Çok heyecanlıyııımmm :rolleyes: İnşallah görürüüüüzzz :KK36::KK36:

Merhaba arkadaşlar benimde doğum 15 ekim görünüyor cuma dDr gittim ama kese görünmedi haftaya tekrar gel dedi hayirlisi bakalim
Benim de 16 Ekim.. İnşallah görürüz canım.. Hayırlısı olsun. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla..

Tesekkurler canim bugun doktora danistik kalp atisini beklemeye gerek yok bence soyleyebilirsiniz artik dedi. Pastamizi siparis ettik yarin buyuk gun:)
kizlar cok heyecanliyim ailelerimizi bekliyoruz haber vermek icino_O
Ay canııımm :rolleyes: Ne yaptınız merak ettimm.. Biz de kısmetse yarın keseyi görücez. Acaba kalp atışını duyup mu söylesek dedim, eşim de istersen okula başlasınlar öyle söyleyelim dedi hahaha :KK48: Ay allah sağlık versin, inşallah yarın söylücez biz de görürsek keseyi hayırlısıyla.. Nasıl söylediniz? Mutluluk gözyaşları akmıştırr :KK68: Benim ailem başka şehirde. İlk onlara söylücem Allah kısmet ederse ama telefonda olacak mecbur.. Eşimin ailesi burda. Akşam da onlara giderzi heralde. Onların ilk torun olacak kısmetse, inşallah yani, Çok heyecanlı olacak.. Pasta mı alsak bizde? :))

Hanımlar şimdi biz hamile olduğumuzu aile hekimimize de bildireceğiz ya, olmamız gereken aşılar için onlarla mı irtibata geçeceğiz?
Canım benim mide bulantısı ve baş ağrısı olunca rapor almaya gitmiştim. gebelik deyince hemen kayıt açtılar, kan aldılar, bir sürü anlamadığım testler yapmışlar. Sonuçlarını aldım ama doktora göstermedim. Hepsi sınırlarda görünüyor, en az 40 tane falan test. Daha adetim yeni geçmişti, çok küçükmüş falan dediler ama kayıt aldılar gitmişken. 18. haftada gelin aşı yapalım dediler diye hatırlıyorum.. ama ekseyi görünce gidicek miymişiz, bişey demediler.. Gidilmesi lazım sanırım.. Öğrenen yazsın :)

kızlar korkumdan bütün gün yattım şuan kanama yok kaverengi lekelenme var çok az internetten okudum çoğu annede olurmuş yazıyo yüce rabbim korosun yavrumu..
Allah korusun canımm.. Olumlu düşün.. Her şey yolundadır merak etme.. İnşallah lekelenmen de geçer..

Merhaba güzel anneler geçen sene bu zamanlar Mayıs annelerindeydim çok şükür yavrumu kucağıma aldım oğlum 10 aylık ve ben yeniden hamileyim daha bebeğim çok küçük ve bir ikinci hamilelik nasıl yapacak bilemiyorum Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
Selamm canim bende mayis annesiydim 14 mayis oglumu dogurdum 9 aylik suanda bende hamileyim allah kolay gecirsin
Maşallah size anneleerr :nazar: Eminim zordur. Allah kolaylık versin.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.. Abileriyle ablalarıyla mutlu mutlu sağlıkla büyüsünler inşallahh :KK68: Melekler korusun evlatlarınızı..

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERR.... DÜN KESEMİZİ GÖRDÜK 1,09 CM :) ÇOOOOK MUTLUYUM :KK9:10 GÜN SONRA DA KALP SESİ İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR :) :) :)
Maşallah canıımm :nazar: İnşallah kalbini de duyup rahatlayacaksın.. Sağlıkla büyüyecek bebeğin.. Allah bize de nasip etsin inşallah:KK68:

günaydın kızlar.bugün randevum var 15:45 te çok heyecanlıyım,dua edin lütfen..
İnşallah her şey yolundadır.. Güzel haebrlerle gelirsin inşallah :KK68:

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERR.... DÜN KESEMİZİ GÖRDÜK 1,09 CM :) ÇOOOOK MUTLUYUM :KK9:10 GÜN SONRA DA KALP SESİ İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR :) :) :)

Kalp sesi dünyanın en güzel sesiymiş. Yanınızda birini götürün kameraya alsın. Biz sabah akşam dinliyoruz.

Arkadaşlar benimde karnım belim agrıyor ya yarin bi gitseydik agrı umrumda degilde yavruma sıkıntı yapmasın yeter
Kalp sesi dünyanın en güzel sesiymiş. Yanınızda birini götürün kameraya alsın. Biz sabah akşam dinliyoruz.
Yaaa bizde pişman olduk neden kaydetmedik diye :)) hatıralarla yaşıyorum resmen :) 3hafta dedi nasıl geçcek bilmiyorum :) en iyisini yapmışsın tatlım

Back
X