• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim merhaba dun doktordaydim bende kese etrafinda kan vardi. Doktor sunu soyledi kahvenin dibindeki telve gibi kan atarsan hic korkma normal, gebelikte kirmizi ve pembe kan tehlikelidir. Doktoruna gittin mi kan vs gormus muydu? Onu atiyor olabilrsin
dr da bişey gözrünmemişti herşey yolundaydı sabah çok az kan gelince aradım hemen yat dinlen dedi bekliycez dedi şuan geçti kahverengi akıntı şeklini aldı çok az. internette kahverengi akıntının normal olduğunu yazıyo kırmızıysa tehlikeli diyo
şimdi yatıyom tamam da yarın işe gitmem gerek gideyimmi gitmeyimmi bilemedim

Kızlar sizinde hafif karın agrılarınız oluyomu gün icinde 5 buck haftalıgz her ay adet olman gereken günde agrı olurmus coktaan geçti o günler ama neden ki acaba lekelenmem flanda yok bide anlık oldugu icin doktora sormadım
Bende de oluyor adet gibi karın ağrısı umarım normaldir benim adet olmam gereken dönem ondan mıdır ki. Yine de insan tedirgin oluyor.

Benimde ayni sağ tarafta şişkinlik hissi var arada batıyor salı günü gideceğim dk soracagim ozaman..beta HCG 176 çıktı cuma günü salı tekrar bakacak çok heyecanliyim...
benim de 99 çıkmıştı cuma günü ama aile hekimliğindeki bayan 2 hafta sonra hastaneye git hem kan hem ultrason bakılsın dedi, arada baktırma bence bide olumsuz şeyler düşünme dedi ama haftaya kadar sabredebilirsem ne ala :)

ben 1.5 kilo almışım bile halbuki eskisinden farklı yemiyorum ama hareketsizLikten galiba birde bağırsakların eskisi gibi çalışmıyor kabızım 3 ayda 1 kilo olması gerekiyor normalde ama hadi hayırlısı bakalım bebişim iyi olsun da

benim de 99 çıkmıştı cuma günü ama aile hekimliğindeki bayan 2 hafta sonra hastaneye git hem kan hem ultrason bakılsın dedi, arada baktırma bence bide olumsuz şeyler düşünme dedi ama haftaya kadar sabredebilirsem ne ala :)
benim doktorum 2 gun sonra bir daha bakti. hormonun duzenli yukselip yukselmemesi onemliymis. sonra da bir hafta sonra ultrasyona gel dedi

Nebiliyim valla baktirmasakta merak ederiz :) dusunmeyim diyorum kotu şeyler ama yinede insanin aklına geliyor.benim ilk hamileligim çok sıkıntılı geçti o yüzden çok korkuyorum..

dr da bişey gözrünmemişti herşey yolundaydı sabah çok az kan gelince aradım hemen yat dinlen dedi bekliycez dedi şuan geçti kahverengi akıntı şeklini aldı çok az. internette kahverengi akıntının normal olduğunu yazıyo kırmızıysa tehlikeli diyo
şimdi yatıyom tamam da yarın işe gitmem gerek gideyimmi gitmeyimmi bilemedim
Canım bence sabah doktoruna git muayene etsin. Gerekli görürse rapor verir gitmezsin işe, hem de için rahatlamış olur. Rabbim korusun yavrularımızı.

ben 1.5 kilo almışım bile halbuki eskisinden farklı yemiyorum ama hareketsizLikten galiba birde bağırsakların eskisi gibi çalışmıyor kabızım 3 ayda 1 kilo olması gerekiyor normalde ama hadi hayırlısı bakalım bebişim iyi olsun da
Hormonal canım o stres yapma ben 1kilo verdim ama içim dışım 1 :) sabahları günkurusu ye kayısının güneşte kurumusu kayısı kurusu olanlar doğal olmayan yöntemlerle kurutuluyo bağırsak düzenin geri gelir

Nebiliyim valla baktirmasakta merak ederiz :) dusunmeyim diyorum kotu şeyler ama yinede insanin aklına geliyor.benim ilk hamileligim çok sıkıntılı geçti o yüzden çok korkuyorum..
anladım canım inşallah bu hamileliğin iyi geçer ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, sen de hepimiz de alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla

Merhaba güzel anneler geçen sene bu zamanlar Mayıs annelerindeydim çok şükür yavrumu kucağıma aldım oğlum 10 aylık ve ben yeniden hamileyim daha bebeğim çok küçük ve bir ikinci hamilelik nasıl yapacak bilemiyorum Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

Merhaba güzel anneler geçen sene bu zamanlar Mayıs annelerindeydim çok şükür yavrumu kucağıma aldım oğlum 10 aylık ve ben yeniden hamileyim daha bebeğim çok küçük ve bir ikinci hamilelik nasıl yapacak bilemiyorum Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belki zorlanırsınız ama biraz büyüdüklerinde rahat edersiniz. Yaklaşık 1.5 yaş olacak sanırım aralarında. :) İkiz gibi olurlar :))

hayırlı upurlu olsun aramızda tecrübeli birilerinin olması güzel :) burda genelde herşey panik :)

Bu kan olayı beni çok geriyor yaa. Annem de iğneden korkuyorsun daha ne acılar göreceksin diye dalga geçiyor benimle :)
doğru demiş :) kan vermeye alıştım herşey yolunda olsun da sürekli kan vermeye razıyım ben :))

Back
X