• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Benim bulantı gibi değilde acayip bi baygınlık var içimde. Halsizim, işe geldim ama kıvrılcak bi yer arıyorum
Aynen kuzu gözlerimi açamadım geçen içi almıyor insanın hiç bişeyi bitkin ve ruh gibiyim :) ilk 3ay böyle Allah kolaylık versin tatlım biz evde mızmızlanıyoruz işiniz zor

Merhaba kızlar. Biz de bugün doktora gittik. Çok şükür kesemizi gördük. 0,55öm:) 10 gün sonra kalp atışları dinlemeye gideceğiz inş.

Ben zaten alttan baktırmıştım ama canım.. Değerim de 1807'ydi ama yine göremedi.. İnşallah vardır, ne diyim.. Sonra kan testlerini tekrarladım baya da yükseldi. Geçen perşembe 10000 lere çıkmıştı. Bir sorun olsa yükselmezdi belki de bu kadar, bilmiyorum ki.. İnsan çok korkuyor.. İnşallah görürüm yarın..
canım benim SAT 13 ocaktı, dayanamayıp 6 şubatta test yaptırmıstım ama 0.19 çıktı, kesin olarak ümidimi kesmiştim çünkü yumurtlama dönemim geçti ve sağlıkçı arkadaşım bu ay olmamış artık şubata demişti. bende ilaç falan kullandım ama dr a söylemiştim belki bebebk olabilir siz yine de ona göre bi ilaç yazın diye çünkü çok sık booğaz enfeksiyonu oldum. neyse.. 13 şubat geldi adet olmadım ama bir haftadır kasık agrılarım artarak devam etti hep. ki zaten benim günüm hiç şaşmaz. sonra evde test aldım dün yani 15 şubatta pozitif! inanamadım. sonra başka bir marka yaptım oda aynı. sabah kan verdim birazdan sonucu alcam. baş dönmem vardı mesela ama bogazım kötü diye ondandır diye düşündüm. ayy çok heyecanlıyım ya iyice saçmaladım ama elimde değil :)

Canim normalde 7+4 cikiyor ama doktor 7+3 dedi boyu kac mm senin bu arada transfer 8 ocak sat 25aralik 3.gun embriyosuydu bizim bebegimiz birlikte ilerliycez insallah

Canım biz 7+0'ız diyerek gittik, ultrasonda 7+1 çıktı. Benim son adet traihim 29 aralık. Opu tarihim 10 ocak, transfer tarihim 15 ocak 5. gün embriyosu iki tane blastokist transferi oldu ama biri tutmuş. Boyu için 34,57 mm yazıyordu.

canım allah yardımcın olsun heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyorum. bekleyişin sonunda böylesine güzel bir haber almak eminim her acı ve sıkıntıya değmiştir.
Cok tesekkurler kesinlikle herseyi unuttum bile :) doktor sikayetin varmi dedi sikayet edermiyim dedim sukurler olsun sabirla bekliycez artik hepimiz ekim ayinda bebeklerimizi paylasiriz insallah burada :)

Canım biz 7+0'ız diyerek gittik, ultrasonda 7+1 çıktı. Benim son adet traihim 29 aralık. Opu tarihim 10 ocak, transfer tarihim 15 ocak 5. gün embriyosu iki tane blastokist transferi oldu ama biri tutmuş. Boyu için 34,57 mm yazıyordu.
Benim kalitesi iyi degildi canim senin cok iyimis masallah bebisine saglikla buyusun sen hangi ilaclari kullaniyorsun

Benim kalitesi iyi degildi canim senin cok iyimis masallah bebisine saglikla buyusun sen hangi ilaclari kullaniyorsun
Bizim 14 yum toplandı canım 10 tanesi işlem gördü, 9 tanesi döllendi 7 tanesi blast embriyo oldu. 2 tanesi transfer edildi, 5 tanesi donduruldu. İlaç olarak opudan beri crinone jel, proluton iğne 5 gün arayla, sabah akşam estrofem kullanıyorum canım. Sağlıkla büyütelim inş.

Bizim 14 yum toplandı canım 10 tanesi işlem gördü, 9 tanesi döllendi 7 tanesi blast embriyo oldu. 2 tanesi transfer edildi, 5 tanesi donduruldu. İlaç olarak opudan beri crinone jel, proluton iğne 5 gün arayla, sabah akşam estrofem kullanıyorum canım. Sağlıkla büyütelim inş.
Aynen eylul annesi olacagiz bencede ben estrafomu bugun biraktim crione jel gunde iki tane folikasit ve hergun claxene igne yapiyorum

Aynen eylul annesi olacagiz bencede ben estrafomu bugun biraktim crione jel gunde iki tane folikasit ve hergun claxene igne yapiyorum
Folik asit günde bir tane alıyorum canım. Estrofemi doktor bir anda kesemeyiz dedi 10 gün daha sabah akşam devam 24'ünden sonra teke düşürcez 26'sındada doktor tekrar kontrole çağırdı 5 dakka göreyim yine dedi. O ilacı azaltmak yada bir anda bırakmak kanama yapabilirmiş yan etki olarak. İnşallah olmaz.

Folik asit günde bir tane alıyorum canım. Estrofemi doktor bir anda kesemeyiz dedi 10 gün daha sabah akşam devam 24'ünden sonra teke düşürcez 26'sındada doktor tekrar kontrole çağırdı 5 dakka göreyim yine dedi. O ilacı azaltmak yada bir anda bırakmak kanama yapabilirmiş yan etki olarak. İnşallah olmaz.
Canim bundan hic bahsetmedi hrmen sorayim

Günaydın kızlar :KK3: bu sayfa ne akdar çabuk ilerliyor yaa! Maşallaahh :) :nazar: Takip edemiyorum. Hepsini okumak, her yazılana cevap vermek istiyorum maalesef yetişemiyorum :)
Allah hekesin bebişine sağlık versin.. Keseyi görenlerin, kalp atışını duyanların da gözleri aydın olsuunn :KK73: Darısı başımıza olsun inşallahh :KK36:

Benim de adetim 4 gün geçtikten sonra 2 gün çok fena mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. İşe gidemedim. Zaten migrenim var, baş ağrısı da bulantı yapıyor.. Allah'ıma bin şükür geçti ve bir daha olmadı.. ama dediğiniz gibi, keseyi de göremedik daha, böyle olunca ben de endişeleniyorum her şeyden.. İnternette 9. haftada da başlayabilir diyordu. İnşallah hiç mide bulantısı olmadan geçer tabi. Ben 5+3 üm bugün.

İnşallah bizim de bulanmaz canım.. Kalp atışını duymuşsun maşallaahhh :nazar: Allah sağlık versin sana ve bebişinee :KK68:

Ben de yarın gidiceemm... Çok heyecanlıyııımmm :rolleyes: İnşallah görürüüüüzzz :KK36::KK36:

Benim de 16 Ekim.. İnşallah görürüz canım.. Hayırlısı olsun. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla..

Ay canııımm :rolleyes: Ne yaptınız merak ettimm.. Biz de kısmetse yarın keseyi görücez. Acaba kalp atışını duyup mu söylesek dedim, eşim de istersen okula başlasınlar öyle söyleyelim dedi hahaha :KK48: Ay allah sağlık versin, inşallah yarın söylücez biz de görürsek keseyi hayırlısıyla.. Nasıl söylediniz? Mutluluk gözyaşları akmıştırr :KK68: Benim ailem başka şehirde. İlk onlara söylücem Allah kısmet ederse ama telefonda olacak mecbur.. Eşimin ailesi burda. Akşam da onlara giderzi heralde. Onların ilk torun olacak kısmetse, inşallah yani, Çok heyecanlı olacak.. Pasta mı alsak bizde? :))
Canim merhaba hersey muhtesemdi pastamizi yaptirdik bide cakepopslar yaptim herkese bebisimin agzindan uzerine seker hamuru ile dayima teyzeme halama dedeme vs yazdim. gozyaslari sel oldu esim pastayi getirip sizi bugun neden topladik biliyor musunuz bizim bir yavrumuz olacak dedi. Kendi annem ruyasinda gormus zaten yaninda pijama takimi getirmis ruyami anlatir veririm diye bebisimim ilk hediyesinide almis olduk :) kesinlikle siradan bir sekilde verme haberi gozlerindeki mutlulugu cok daha iyi goreceksin:)

Canım benim mide bulantısı ve baş ağrısı olunca rapor almaya gitmiştim. gebelik deyince hemen kayıt açtılar, kan aldılar, bir sürü anlamadığım testler yapmışlar. Sonuçlarını aldım ama doktora göstermedim. Hepsi sınırlarda görünüyor, en az 40 tane falan test. Daha adetim yeni geçmişti, çok küçükmüş falan dediler ama kayıt aldılar gitmişken. 18. haftada gelin aşı yapalım dediler diye hatırlıyorum.. ama ekseyi görünce gidicek miymişiz, bişey demediler.. Gidilmesi lazım sanırım.. Öğrenen yazsın :)

Allah korusun canımm.. Olumlu düşün.. Her şey yolundadır merak etme.. İnşallah lekelenmen de geçer..

Maşallah size anneleerr :nazar: Eminim zordur. Allah kolaylık versin.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.. Abileriyle ablalarıyla mutlu mutlu sağlıkla büyüsünler inşallahh :KK68: Melekler korusun evlatlarınızı..

Maşallah canıımm :nazar: İnşallah kalbini de duyup rahatlayacaksın.. Sağlıkla büyüyecek bebeğin.. Allah bize de nasip etsin inşallah:KK68:

İnşallah her şey yolundadır.. Güzel haebrlerle gelirsin inşallah :KK68:

AMİNN CANIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ;) SENDE EN YAKIN ZAMANDA DUYARSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİN KALBİNİ PIT PIT ;)

dely dely canim fikir olmasi acisindan cakepopslarimin fotografinida paylasiyorum :)
zJ9NnyLG9U

Back
X