• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kalp sesi dünyanın en güzel sesiymiş. Yanınızda birini götürün kameraya alsın. Biz sabah akşam dinliyoruz.
Cok guzel bir fikir bu :) arkadaslar bu arada ne kadar dogru bilmiyorum ama kalp atisini saglik ocaklarinda da dinkeyebiliyormusuz diye duydum :) hani hastaneye surekli gitmege durumu yetmeyenler yada uzak mesefade olanlar icin degerlendirilebilir. Birde sizi ozel hastaneler icin uyarmak istiyorum doktorlar haftaya gel iki hafta sonra gel diyorlar bunlar icin muayene ucreti lutfen vermeyin muayene sonrasi 15 gun kontrole girer ve ucretsizdir. Hastaneden hastaneye degismiyor diye biliyorum ama sorgulamakta fayda var.

Evet canım dündü çok güzel geçti. Kesemizi, bebeğimizi gördük. Kalp atışını da duyduk. Harika bir duyguydu. Biz 7+0 hesaplıyorduk 7+1 çıktık ultrasonda.

hayırlı olsun canım çok şükür rahatlamışsındır artık..canım bende bugün gittim kesem baya büyümüş bebeğide nokta kadar gördük içinde. ama kalp atışını duymak için erken dedi. 10 gün sonra gideceğim kalp atışı için artık :/

Oglumda cok bulantı m vardi bunda yok.bide insan cabuk unutuyi onda buhftalarda naasildim diyee sen nasilsin
Benim çok şükür miğde bulantım falan olmamıştı Bundada daha keseyi falan görmedik Çarşamba Gününe randevu aldık inş bundada olmaz çocuğuna kendinmi bakıyorsun benimki sürekli kucak istiyor ara ara Oğluma halsizlik yapmışım gibi ağlıyorum

Kızlar sabah testlerimi yaptırdım idrar ve kan testlerim ögleden sonra alacagız sonucları bakalım durumlar nasıl
Benden cok zor kan alıyorlar damarlarımın cok ince oldugunu söylüyorlar kan cıkmıyor bir türlü kendimi kasmadıgımı düsünüyorum sizdede böyle oluyormu kızlar

bi sürpriz olsada kalp atıslarınıda duysak bugün keske :) sata göre 6+2 ultrasna göre 5+3 üz bugün keseyide 4+4 de karından görmüstüm duyarmıym sizce bugün kızlar

hoşbulduk şekerler :KK36: durumlar nası?? beni sorarsanız bulantılardan mahvolmuş durumdayım ayrıca doktorum ilgisizdi onu da bıraktım. hasbe kader durumdayımmm :cry:

kızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş :anneadayı:
Bende hic bisey yok. kilo da fark etti mi peki canim? Benim doktorum fazla kilo almaya cok karsi. Makarna pilav yemiyoruz ekmegi azaltiyoruz dedi direk bende cok kilo almak istemiyorum acikcasi ve uyuyorumda:)

5+2 iken yani c.tesi günü doktora gittik kızlar ve kese göründü karından ultrasonla fakat bebek görünmedi doktorum daha erken dedi haftaya c.tesi tekrar çağırdı. ben biraz stres oldum :( açıkçası ama galiba normalmiş. ?????

kızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş :anneadayı:
Bende hic bisey yok. kilo da fark etti mi peki canim? Benim doktorum fazla kilo almaya cok karsi. Makarna pilav yemiyoruz ekmegi azaltiyoruz dedi direk bende cok kilo almak istemiyorum acikcasi ve uyuyorumda:)
kilo garkı oldu canım ya bende anlamadıma amanasıl oldu eski yediğimdemden farklı yada aşırı yemiyorum ama hareketsizlik ve fazla uyku aldırdı galiba bir buçuk kilo almışım şaşırdım

5+2 iken yani c.tesi günü doktora gittik kızlar ve kese göründü karından ultrasonla fakat bebek görünmedi doktorum daha erken dedi haftaya c.tesi tekrar çağırdı. ben biraz stres oldum :KK43: açıkçası ama galiba normalmiş. ?????
canım hiç stres olma çünkü normal bende 5+6 da kese göründü bebiş görünmemişti 5 gün sonra falan hem kalp atışını hem bebişmizi gördük

kızlar merhaba... sanırım bende ekim annesi olucam çok heyecanlıyım:) biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz? birazsan dr a gitcem sonuçları almak için bakalım kaç hafta diyecek
Hayırlı olsun canım :KK68: Allah sağlıkla nasip etsin inşallah...

aynen iyi düşün iyi olsun canım ben adet tarihimden 10 gun sonra gördüm keseyi inşalh bu hafta sonuda kalp atışlarını duycaz bol bol dua et :) seninledir annesi korkma
Çok teşekkür ederiimm :KK68: İnşallah canım.. Benim de yarın adet tarihim 10 gün geçmiş oluyor. İnşallah görücez inşallah Allah'ın izniyle.. Çok heyecanlıyım..

Merhaba kızlar. Biz de bugün doktora gittik. Çok şükür kesemizi gördük. 0,55öm:) 10 gün sonra kalp atışları dinlemeye gideceğiz inş.
Maşallah canıımm :nazar: Allah sağlık versin inşallahh:KK68:

Cok tesekkurler kesinlikle herseyi unuttum bile :) doktor sikayetin varmi dedi sikayet edermiyim dedim sukurler olsun sabirla bekliycez artik hepimiz ekim ayinda bebeklerimizi paylasiriz insallah burada :)
İnşallah canım, inşallah :KK36:

Kusmamak için zor tutuyorum kendimi :KK43:
iş yerimdeki ablada saolsun öğle yemegıne kızartma yapmış kokusu odama kadar geldı fenayım kızlar..
Geçmiş olsun canım yaa...

Canim merhaba hersey muhtesemdi pastamizi yaptirdik bide cakepopslar yaptim herkese bebisimin agzindan uzerine seker hamuru ile dayima teyzeme halama dedeme vs yazdim. gozyaslari sel oldu esim pastayi getirip sizi bugun neden topladik biliyor musunuz bizim bir yavrumuz olacak dedi. Kendi annem ruyasinda gormus zaten yaninda pijama takimi getirmis ruyami anlatir veririm diye bebisimim ilk hediyesinide almis olduk :) kesinlikle siradan bir sekilde verme haberi gozlerindeki mutlulugu cok daha iyi goreceksin:)
dely dely canim fikir olmasi acisindan cakepopslarimin fotografinida paylasiyorum :)
zJ9NnyLG9U
Ne güzel düşünmüşsünüüzz :KK73: Süper olmuuşş :KK5: Keklerin fotoğrafını göremiyorum canım.. Olsun.. Kek olmasa pasta alır, üzerine yazdırırız :) Gönül isterdi ki annemle de bu şekilde paylaşiyim ama annemlere mecbur telefonda söylücem.. KAyın validem de biz daha öğrenemden rüyasında görmüş, bebek var da bize mi söylemiyorsunuz yoksa demiş eşime.. Biz de bilmiyorduk halbuki.. Malum olmuş.. İnşallah devamı da güzel oluurr, sağlıkla olur hepimiz için canıımm :KK68: Çok güzel heyecanlaarr :rolleyes::KK9:

AMİNN CANIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH :KK66: SENDE EN YAKIN ZAMANDA DUYARSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİN KALBİNİ PIT PIT :KK66:
Ay amin inşalalaahhhh.. Darısı herkesin başınaa :KK68:

Benim ilk haftalardaki şişkinliğim geçti şükür. Tartıda da 1 kg vermiş görünüyorum

Canım kalp için erken daha. Alttan baktırmak yerine biraz daha bekleyip karından ultrason derim.
Kesinlikle katiliyorum cnm mumkun oldugunca karindan bakilmasi en sagliklisi hayirli olsun bu arada giremedim bikac gundur. Kalp atislarini duymussun darisi elini kolunu tum vucudunu gormene insallah saglikli sihhatli

Back
X