• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben diş ağrısı yok canım ama bugün belim çok ağrıyor ayaklarıma vuruyor ağrı adet önceside böle oluyordum ben umudum kırılıyor böle olunca ilaçlardan kaynaklı olmam adet ama adete son 5 gün kalması bu şekilde oluyorum 😔😔
Benim de çok ağrıyor belim, dün akşam 3 parça bulaşığı yıkayamadım. Bence bel ağrısı ya hamilelik belirtisi ya da ilaçların yan etkisi, adet belirtisi olacağını sanmıyorum ana haklısın huylanıyor insan… inşallah hafifler gün içinde 🌸

Benim de çok ağrıyor belim, dün akşam 3 parça bulaşığı yıkayamadım. Bence bel ağrısı ya hamilelik belirtisi ya da ilaçların yan etkisi, adet belirtisi olacağını sanmıyorum ana haklısın huylanıyor insan… inşallah hafifler gün içinde 🌸
Yani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadır 😔 sağol cnm güzel haberler alalım inş

Yani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadır 😔 sağol cnm güzel haberler alalım inş
Bak ne buldum arkadaşım
IMG_6734.webp

Kızlar günaydın dün okuyamadım ama şimdi fırsatım oldu, genetikle ilgili çok yazmışsınız kafam karıştı birde onu dert ettim şidmi 🫠
Ben ilk başta ngs’ye yollamadan dondurma yaptırdım, transfer sonrası 7+5 kalbi durunca biyopside trizomi geldi. Bende kalan embriyolardan 4 tanesini çözdürüp ngs’ye yolladım bir daha aynı şeyleri yaşamayalım diye, hepsi iyi geldi. Sizde pgt li olsa bile düştü kalbi durdu yazmışsınız korktum şimdi 🫠 zaten dondur çözdür kafama takılıyordu birde bu eklendi 😂😂

Kızlar günaydın dün okuyamadım ama şimdi fırsatım oldu, genetikle ilgili çok yazmışsınız kafam karıştı birde onu dert ettim şidmi 🫠
Ben ilk başta ngs’ye yollamadan dondurma yaptırdım, transfer sonrası 7+5 kalbi durunca biyopside trizomi geldi. Bende kalan embriyolardan 4 tanesini çözdürüp ngs’ye yolladım bir daha aynı şeyleri yaşamayalım diye, hepsi iyi geldi. Sizde pgt li olsa bile düştü kalbi durdu yazmışsınız korktum şimdi 🫠 zaten dondur çözdür kafama takılıyordu birde bu eklendi 😂😂
Günaydın 🌞 canım hayırlı sabahlar inşallah bir sıkıntı yaşamazsın her zaman aynı şeyler yaşanacak diye birşey yok nasip olmayınca genetikli de olsa olmuyor onu vurgulamak istedik 🙈🤲🤗

Günaydın 🌞 canım hayırlı sabahlar inşallah bir sıkıntı yaşamazsın her zaman aynı şeyler yaşanacak diye birşey yok nasip olmayınca genetikli de olsa olmuyor onu vurgulamak istedik 🙈🤲🤗
Evet aşkım anladım 🥹
Ben çok ağır atlattım o süreci doktorumda gördü nasıl etkilendiğimi bana çözdürüp ngs yaptırmayı önerdi. Dondur çöz tutunma ihtimalini 3% düşüyormuş. Bakalım bizi ne bekliyor. O riski aldım ama diğer türlüde rahat edemezdim. Doğru diyorsun Allah nasip etmeyecekse ngs pgt olsa bile etmiyor. Hakkımzıda hayırlısı olsun canım inşallah. Bu sefer tüm tuşlara bastık yani, trombofili paneli tüm testleri yaptırdım her şey çok iyi geldi pıhtılaşma falan yoktu, en azından elimden gelen her şeyi yaptım derim.

Canım şu ana çıkması lazımdı ya 🫠 bir saat olmuş, kalbimiz elimizde bekliyoruz 🙏🥺
Ah sepidem benim test sonucumu akşam 6 ya bırakmışlardı sabah 8 de verdigim kan düşün 🤔 14 gün zaten zorla beklemişim birde o gün uzattılar baya bizi strese katmıştı aklımızda ne senaryolar dönmüştü 😁

Back
X