2015 Ekim Anneleri

Bende folik asit coraspin tiroid ilacimin kan sulandirici igne kullanıyorum bende b12 kullaniyodum hemşire devam edebilirsin onada dedi sonra kağıdı okudum embriyoya zarar verdiğini okuyunca kestim hapı crsmba gidince sorucam doktora bişey olmaz derse devam edicem..sen bir dahaki kontrole giderken kan testleRini vitaminlerine felan baktır öyle git düşükse ona göre yonlendirir seni

Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum

işin ilginci salı günü gittiğimde söyledim normalde kansızım b12im eksik onlar için test yapsak falan dedim tmam tsh a toxoplazmayada bakalım dedi işaretledi bilgisayrdan 4 tüp kan verdim bi sürüde para dün sonuçları aldım demir ve b12 ye bakmamış ben şok tabi acaba benmi çok takıyorum kafama doktorummu çok relax anlıyamadım

Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum
benim annemde yataktan çıkamamış ama kayınvalidemde hiç bulanmamış midesi sadece uyku olmuş inşallah bulanmaz hiç :)

GÖZÜN aydın canım darısı bize inşallah...bende 6+0 olucam crsmba inşallah açaba kalp atışı duyulurmuki

Sen bence aile hekime git bütün kan tahlillerini yaptır.ben tedaviye basladigimda bile sağlık ocağında yaptirdim hepsini doktoruma öyle götürdüm özelde tahlilere güç yetmiyor..

Cok korkutuyor beni bu durum doktorum her şey normal rahat ol diyor ama içim içimi yiyor bir şey çıkacak diye. Kalp atislarini duyan kadar bana rahat yok canım ama sende aynilarini yaşıyorsan normal sanırım bu durum
canım herkeste farklı oluyormuş şimdilik bulantımız yok ama ilerde olabilir ilk üç ayda diyorlar genelde şükür edip tadını çıkaralım bence doktor da diğer belirtiler var bu yoksa şanslısın dedi

canım benimki de baya geç döllenmiş bende 5+6 oldum bugün itibariyle ona göre düzenledim hamilelik takvimini de

kızlar benim gibi pilatese başlayan var mı?? yad a bu konu hakkında bilgisi olan ?? bugün başladım ama tedirginim birşey olur mu ki diye

O zaman tadını çıkaralım bakalım. Gerçi kalp atislarini duymadan endişe bitmeyecek bende sanırım.

Seninle ayniyim canim bende de bulantımız yok

ARKADAŞLAR ANADOLU YAKASINDA HASTANESİNDEN VE DOKTORUNDAN MEMNUN OLUP TAVSİYEDE BULUNAN VAR MI

kızlar benim gibi pilatese başlayan var mı?? yad a bu konu hakkında bilgisi olan ?? bugün başladım ama tedirginim birşey olur mu ki diye
İlk uc ay pilates ve yoga yapilmiyor diye biliyorum arastir istersen canim ben dee arastirma yaparken ona dikkat ettim uc ay bittikten sonra doktor onayiyla yapiliyor diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…