evet canım yer wc si özellikle tehlikeliymiş dikkat edin ne olur bi çaresini bulunYere eğilmeye yer wcsine oturma dahil mi? İş yerinde mecbur yer wc si kullanıyorum ve çok sık idrara çıkma isteği geliyor
canım dikkatli olun bi çaresini bulun yer wcsi tehlikelibende aynı durumdayım korkuyorum valla okulda mecbur giriyorum iki derste bir
benim de hiç bulantım yok bazı bayanlarda böyle olurmuş endişelenecek bişey yokmuş canım :)O zaman tadını çıkaralım bakalım. Gerçi kalp atislarini duymadan endişe bitmeyecek bende sanırım.
hayırlı uğurlu olsun canımKızlar bugun kesemizi gördük cok sukurrdr dedi bizim duyamadigimiz kalp sesi kaydetti cihaz Daha cok kucuk biz duyamayiz. Cuma tekrar cagırdıı. Bundan guzel sevgililer gunu hediyesi olurmu yaa
Tesekkurler canım :)hayırlı uğurlu olsun canım
Kızlar bugun kesemizi gördük cok sukurrdr dedi bizim duyamadigimiz kalp sesi kaydetti cihaz Daha cok kucuk biz duyamayiz. Cuma tekrar cagırdıı. Bundan guzel sevgililer gunu hediyesi olurmu yaa
Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum
Sen bence aile hekime git bütün kan tahlillerini yaptır.ben tedaviye basladigimda bile sağlık ocağında yaptirdim hepsini doktoruma öyle götürdüm özelde tahlilere güç yetmiyor..
Evet canim gosterdi de kalp ritmini ama duyamadik iste :)aaa cihaz kaydediyor muymuş öleene güzelll
Evet canim gosterdi de kalp ritmini ama duyamadik iste :)
Evet canim gosterdi de kalp ritmini ama duyamadik iste :)
Insallah canim. Sen 5 haftandasin naptin duydunmu sen bebisinin kalbini :)ay ne güzel duymak da nasip olsun inşşşş
Bunu gormeden yazdim diger msji :) bana dedi daha 5 haftana girmemissin 4 haftadasin sen duyabilirsin canim ozamanbnde gitsem görürümüşüm demekki ama doktorum salı çağırdı :)
Tesekkurler canim bugun doktora danistik kalp atisini beklemeye gerek yok bence soyleyebilirsiniz artik dedi. Pastamizi siparis ettik yarin buyuk gun:)çok tatlı bi düşünce canım :) bence yakışır :)
Canım iş yerinde nasıl çare bulacağız ki? Ayrıca evde iş yaparken de ister istemez eğiliyor insanevet canım yer wc si özellikle tehlikeliymiş dikkat edin ne olur bi çaresini bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?