2015 Ekim Anneleri

Yere eğilmeye yer wcsine oturma dahil mi? İş yerinde mecbur yer wc si kullanıyorum ve çok sık idrara çıkma isteği geliyor
evet canım yer wc si özellikle tehlikeliymiş dikkat edin ne olur bi çaresini bulun

Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum

ay bnde de hiç bişi yok acaba hamile miyim ben die düşünüyrum bazen :)
Sen bence aile hekime git bütün kan tahlillerini yaptır.ben tedaviye basladigimda bile sağlık ocağında yaptirdim hepsini doktoruma öyle götürdüm özelde tahlilere güç yetmiyor..

cnm ne testı yapıolar ki?

Kızlar anca yazabiliyorum. Bugün kesemizi, bebeğimizi gördük. Herşey yolunda çok şükür kalp atışlarımızı da duyduk. Ultrasonda daha büyük çıktık. 7+1'mişiz bugün. Suyumuz iyimiş bebeğimizde öyle. Kesemizin şekli yuvarlacıktı maşallah düzgünmüş. Etrafında kanayan bir alan yokmuş. Bebeğimizin kafasını, poposunu gördük. Darısı hepinizin başına.

Iyi aksamlar anneler bugun kesemizi gorduk bizde 1.33 cm olmus nasil bir mucizeyi karnimizda tasidigimizi bugunnbi daha anladim. 1.33 cm lik sey buyuyecek ve yavrularimiza yuva olacak bugun doktorum ultrason kagidini verirken buyrun buda kus yuvaniz dedi :) sat a gore 5+4 keseye gore 5+3 uz. Kese haftan ile orantili dedi (masallah) 2 hafta sonra kalp atislarimizi duyacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…