• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım dilerim herşey gönlünce su gibi güzel geçsin evet o zaman bahsedersin istiyorum diye dilerim kaliteli sağlıklı yumurtaların kaliteli embriyon oluşur benim ki yaşımda dolayı biz oluşan eöbriyo sayısına göre çift transfer istemiştik senin yaşından dolayı doktorun kabul etmeye bilir ilk transferde ama 2. Transferde çift Katarlar ama burada baktım kızların yaşlarına göre çift olan çok sen bu konuyu doktorunla görüş istersen bakalım ne derler birde maddi gücüm var manevi de bakarım dersen çift katabilirsin ama şans ve nasip işi belki biri tutar doktorlar genelde şansı artırmak için çift transfer yapıyorlar sen kendini hazır hissediyorsan doktorunda onay verirse çift yapabilirsin 🥰❤️
Çok karışık düşünüyorum açıkçası bu konu hakkında kuzum. İkiz bakabilir miyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorum 😂❤️

Çok karışık düşünüyorum açıkçası bu konu hakkında kuzum. İkiz bakabilir miyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorum 😂❤️
İşte onun için iyi düşünmek lazım 😁 bakarsın ya inşallah daha yaşın da genç maşallah niye bakmayasın ailen yakınındaysa yardımları olur en azından ilk zamanlar 🙈 sen durumuna göre karar verirsin inşallah hayırlısı olsun 🤲❤️

İnş canım bnm bu sefer brz yoruldum zaten eğer olmazsa biraz dinlnp toplama yaptırcm artık havuz mu olur ne olur bilmiorum sonra transfer yaptırcm
Ah canım bende çok yoruldum benim ki 4. Tüp bebek olacak ama her seferinde bir umut yola çıkıyorum Pes etmek istemedim dilerim bu sefer hepimizin yüzü güler Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥹

Amin Amin inş canım benim yaşta gidio işte
Benim de yaş var 36 🫣 yine iyi çıkmış yumurtaların demek ki çoğu olgun değildi dilerim mucizelerin seninledir gönlünü ferah tut inşallah hep beraber müjdeli haberlerini alacağız Allah’ın izniyle 🤲💕

Size de genetikli önerdiler mi
Bende bebekler sağlıklı sorun bende 😄 ilk tüp bebeğe başladığımda 4 tane göndermiştim 1 tane sağlıklı gelmişti transfer oldum 5-6 haftalık düşuk oldu o. Sonra da doktorum önermedi zaten donmuslar tekrar çözüp işleme gerek görmedi yani. Gondermedigim gayet sağlıklı bir evlatti canli ama erken doğdu yasamadi. Ama herkesin durumu bambaşka burda bişey söyleyince aslında rahatsız oluyorum cunku bana önermedi ama başkasına başka biseyden dolayı gereklidir 🙏🩵

Kızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?

Bende bebekler sağlıklı sorun bende 😄 ilk tüp bebeğe başladığımda 4 tane göndermiştim 1 tane sağlıklı gelmişti transfer oldum 5-6 haftalık düşuk oldu o. Sonra da doktorum önermedi zaten donmuslar tekrar çözüp işleme gerek görmedi yani. Gondermedigim gayet sağlıklı bir evlatti canli ama erken doğdu yasamadi. Ama herkesin durumu bambaşka burda bişey söyleyince aslında rahatsız oluyorum cunku bana önermedi ama başkasına başka biseyden dolayı gereklidir 🙏🩵
Pink hanım inan ki ben genelde böyle durumlarda karışmıyorum doktorunuzla görüşün derim her zaman ben genetik işlerden anlamam yoksa 🫣 benim mesela az embriyom oluştuğu için gönderemiyorum doktorumuzda böyle isteği olmadı benim bildiğim çoklu düşüklerde kimyasal yaşayanlarda erken kayıplarda genetik test önerilir ama buna tabi ki yine doktor karar verecektir ben de her zaman derim herkesin süreci protokolü kendine özel olarak planlanıyor dilerim Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı gebelikler Rabbim kimseyi incitmesin inşallah 🤲🤗

İşte onun için iyi düşünmek lazım 😁 bakarsın ya inşallah daha yaşın da genç maşallah niye bakmayasın ailen yakınındaysa yardımları olur en azından ilk zamanlar 🙈 sen durumuna göre karar verirsin inşallah hayırlısı olsun 🤲❤️
Kayınvalidem de annem de yakın oturuyor ama ikisi de çalışıyor ben ikisini de istemem zaten 😂😂

Kızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
Evet moralini bozma çok var idrarda negatif kanda pozitif olan. Sen test gününü bekle kuzum inşallah pozitifi görürsün

Canım dur kendini üzme geçen gün biri yazdı 9. Gün idrar negatif 11. Gün kanda pozitif görmüş ben çok okudum burada sakin kal canım test gününü bir bekle daha hiçbirşey bitmedi dilerim o gün pozitif çıkar amin 🤲

Kızlar ilk günler belirtileriniz oldu mu olduysa neler benim çok akıntım var sadece su gibi bide uykusuzluk var

Geç tutunma sebebi ile idrara beta yansımamış ola bilir canım, moralini yüksek tut inşAllah kanda pozitif görürsün 😘

Back
X