• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

kızlar hangi ilaçları kllanıyosunuz?bende normaldede demir ve b12 , d vitamini eksikliği var demir hapını günde 2 kullanıcaksın b12 iğnesini ayda 1 ömür boyu kullanıcaksın demişlerdi hamile kalmadan önce ama şuan doktorum sadece folbiol ve coraspin kullan yeter diyo elim ayağım buz gibi belliki kansızım ama dur acele etme panik yapma dedi bana bozuldum biraz benmi panik yapıyorum sizce yoksa doktorummu çok rahat?
Bende folik asit coraspin tiroid ilacimin kan sulandirici igne kullanıyorum bende b12 kullaniyodum hemşire devam edebilirsin onada dedi sonra kağıdı okudum embriyoya zarar verdiğini okuyunca kestim hapı crsmba gidince sorucam doktora bişey olmaz derse devam edicem..sen bir dahaki kontrole giderken kan testleRini vitaminlerine felan baktır öyle git düşükse ona göre yonlendirir seni ;)

canım benimde hiç bir belirtim yok normalde midesi çok hassas biriyim ama şimdi bulanmıyo bende tereddüt ediyodum inanamıyodum ama çok şükür kalbini duydum inşallah sende duyarsın sanırım biz şanslı annelerdeniz nekadar geç bulantı olursa okadar iyi :)
Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum

Bende folik asit coraspin tiroid ilacimin kan sulandirici igne kullanıyorum bende b12 kullaniyodum hemşire devam edebilirsin onada dedi sonra kağıdı okudum embriyoya zarar verdiğini okuyunca kestim hapı crsmba gidince sorucam doktora bişey olmaz derse devam edicem..sen bir dahaki kontrole giderken kan testleRini vitaminlerine felan baktır öyle git düşükse ona göre yonlendirir seni :KK66:
işin ilginci salı günü gittiğimde söyledim normalde kansızım b12im eksik onlar için test yapsak falan dedim tmam tsh a toxoplazmayada bakalım dedi işaretledi bilgisayrdan 4 tüp kan verdim bi sürüde para dün sonuçları aldım demir ve b12 ye bakmamış ben şok tabi :KK67: acaba benmi çok takıyorum kafama doktorummu çok relax anlıyamadım

Inşallah canım yaa...anneme diyorum anne ben ne biçim hamileyim niye midem bulanmiyo annem diyo bazıları hiç anlamıyor kendisi dokuz ay kusMuş abimde de bendede :) kime çektim bilmiyorum
benim annemde yataktan çıkamamış ama kayınvalidemde hiç bulanmamış midesi sadece uyku olmuş inşallah bulanmaz hiç :)

Bende bugün minik yavrumu gördüm pıt pıt atan hızlı kalbini duydum cok şükür hersey normalmis 6+3 dedi doktorum aksamları cok şiskinlik oldugunu soyledim ilac verdi ins iyi gelir. Midesi bulanmayanlar bu gayet normal benim onceki hamileligimdede hic bir sikayetim olmamisti bundada bulanti filan hic yasamadim cok sukur bunyeseldir bence
GÖZÜN aydın canım darısı bize inşallah...bende 6+0 olucam crsmba inşallah açaba kalp atışı duyulurmuki o_O

işin ilginci salı günü gittiğimde söyledim normalde kansızım b12im eksik onlar için test yapsak falan dedim tmam tsh a toxoplazmayada bakalım dedi işaretledi bilgisayrdan 4 tüp kan verdim bi sürüde para dün sonuçları aldım demir ve b12 ye bakmamış ben şok tabi :KK67: acaba benmi çok takıyorum kafama doktorummu çok relax anlıyamadım
Sen bence aile hekime git bütün kan tahlillerini yaptır.ben tedaviye basladigimda bile sağlık ocağında yaptirdim hepsini doktoruma öyle götürdüm özelde tahlilere güç yetmiyor..

Cok korkutuyor beni bu durum doktorum her şey normal rahat ol diyor ama içim içimi yiyor bir şey çıkacak diye. Kalp atislarini duyan kadar bana rahat yok canım ama sende aynilarini yaşıyorsan normal sanırım bu durum
canım herkeste farklı oluyormuş şimdilik bulantımız yok ama ilerde olabilir ilk üç ayda diyorlar genelde şükür edip tadını çıkaralım bence doktor da diğer belirtiler var bu yoksa şanslısın dedi:nazar::KK49:

Merhaba ekim anneleriiiiiii. ben doktora gittim çok şükür herşey yolunda 0.987cm olmuş bebişim 23 şubata kalp atışlarını duyarız dedi dr. geç döllenmeymiş benimki 1 hafta gerideyim o yüzden bugün 5+5 miş sat 6+5 gösteriyo olsun içim çok rahatladı darısı hepinizin başına dr herşey güzel dedi yaa yetti bana :)
canım benimki de baya geç döllenmiş :anneadayı: bende 5+6 oldum bugün itibariyle ona göre düzenledim hamilelik takvimini de :KK76:

kızlar benim gibi pilatese başlayan var mı?? yad a bu konu hakkında bilgisi olan ?? bugün başladım ama tedirginim birşey olur mu ki diye:110:

canım herkeste farklı oluyormuş şimdilik bulantımız yok ama ilerde olabilir ilk üç ayda diyorlar genelde şükür edip tadını çıkaralım bence doktor da diğer belirtiler var bu yoksa şanslısın dedi:nazar::KK49:
O zaman tadını çıkaralım bakalım. Gerçi kalp atislarini duymadan endişe bitmeyecek bende sanırım.

Bebisini görenler duyanlar gozunuz aydin darısı biz bekleyenlere inşallah...
Bugün 5+3 olduk ama ne bulantı ne başka birşey endiselenmemek elde degil:KK43: eşim nobette olmasa gidip kan vericem o derece o_O çarşamba günü bir gelseydi hayirlisiyla
Seninle ayniyim canim bende de bulantımız yok

ARKADAŞLAR ANADOLU YAKASINDA HASTANESİNDEN VE DOKTORUNDAN MEMNUN OLUP TAVSİYEDE BULUNAN VAR MI

kızlar benim gibi pilatese başlayan var mı?? yad a bu konu hakkında bilgisi olan ?? bugün başladım ama tedirginim birşey olur mu ki diye:110:
İlk uc ay pilates ve yoga yapilmiyor diye biliyorum arastir istersen canim :110: ben dee arastirma yaparken ona dikkat ettim uc ay bittikten sonra doktor onayiyla yapiliyor diye okudum.

Back
X