2015 Ekim Anneleri

Tamm cnm sagol haberlesiriz

Seninle ayniyiz cnm bende hafta içi kontrole gideceğim inşallah kalp atışları duyulur

Bebisini görenler duyanlar gozunuz aydin darısı biz bekleyenlere inşallah...
Bugün 5+3 olduk ama ne bulantı ne başka birşey endiselenmemek elde degil eşim nobette olmasa gidip kan vericem o derece çarşamba günü bir gelseydi hayirlisiyla

Canimmm endise etme henuz erken 1 hafta sonra ahh ahh demeye baslarsin

Canimmm endise etme henuz erken 1 hafta sonra ahh ahh demeye baslarsin
Bi gorseydim bulantiyi felan takmiycam zaten...göğüs acimasi ve şişmesi dışında hiç bir belirti yok hamile olduguma dair.transfer sonrası gibi stres ettim bugün nedense kendime

kızlar hangi ilaçları kllanıyosunuz?bende normaldede demir ve b12 , d vitamini eksikliği var demir hapını günde 2 kullanıcaksın b12 iğnesini ayda 1 ömür boyu kullanıcaksın demişlerdi hamile kalmadan önce ama şuan doktorum sadece folbiol ve coraspin kullan yeter diyo elim ayağım buz gibi belliki kansızım ama dur acele etme panik yapma dedi bana bozuldum biraz benmi panik yapıyorum sizce yoksa doktorummu çok rahat?

canım benimde hiç bir belirtim yok normalde midesi çok hassas biriyim ama şimdi bulanmıyo bende tereddüt ediyodum inanamıyodum ama çok şükür kalbini duydum inşallah sende duyarsın sanırım biz şanslı annelerdeniz nekadar geç bulantı olursa okadar iyi :)

Bende bugün minik yavrumu gördüm pıt pıt atan hızlı kalbini duydum cok şükür hersey normalmis 6+3 dedi doktorum aksamları cok şiskinlik oldugunu soyledim ilac verdi ins iyi gelir. Midesi bulanmayanlar bu gayet normal benim onceki hamileligimdede hic bir sikayetim olmamisti bundada bulanti filan hic yasamadim cok sukur bunyeseldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…