Hayirlii olsun hatirladigim kadariyla det tarihlerimiz birdi benim ki 2 ocak.keseyi girdukten kac gun sonra kalbimi duydunben dün kalp sesini duydum ilk defa deliksiz uyudum darısı size :)
çok sağol canım evet karından duyduk sen duydun mu
Benimde muhtemel 22 ekim pozitifi dun gordum cok heyecanliyim hanimlar pendik civarinda oturan var mi
tam 1 hafta sonra canım dün duydum :) darısı sanaHayirlii olsun hatirladigim kadariyla det tarihlerimiz birdi benim ki 2 ocak.keseyi girdukten kac gun sonra kalbimi duydun
Kartallıyım canım ben
hayırlı uğurlu olsun canımBugün hastaneye gittim, doktor keseyi gördü. İki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışları için. :)
Tamm cnm sagol haberlesirizBURDAN BİR ARKADAŞTAN ÖĞRENDİM MEDİLİFE DA İKİ DOKTOR İSMİ BİRİSİ SELDA HANIM BİRİ AHMET BEY. ÇARŞAMBA GÜNÜ İLK KONTROLÜME GİDİCEM BAKALIM AHMET BEYE. MEMNUN KALIRSAM ONUNLA DEVAM EDERİM SANA DA HABER VERİRİM
Sağolun :)hayırlı uğurlu olsun canım
Seninle ayniyiz cnm bende hafta içi kontrole gideceğim inşallah kalp atışları duyulurBu sabah doktora gittim bebegimin kesesini gordum. Haftaya tekrar gel kalp atisina bakalim dedi.belki atiyor olabilirmis ama benim dr ustten baktigi icin simdi asagidan bakmaya gerek yok dedii riske girmek istemiyor sanirim ..her seyin hayirlisi olsun :)
ben keseyi salı günü kalp atışını 3 gün sonra cuma günü duydumHayirlii olsun hatirladigim kadariyla det tarihlerimiz birdi benim ki 2 ocak.keseyi girdukten kac gun sonra kalbimi duydun
Kenan evrendeyim B'nde:) çok sevindim güzelyalı s.demirel bulv. dayım ben sen?
Canimmm endise etme henuz erken 1 hafta sonra ahh ahh demeye baslarsinBebisini görenler duyanlar gozunuz aydin darısı biz bekleyenlere inşallah...
Bugün 5+3 olduk ama ne bulantı ne başka birşey endiselenmemek elde degileşim nobette olmasa gidip kan vericem o derece çarşamba günü bir gelseydi hayirlisiyla
Masaalhh sizee hemen duyuvermissn.bendee duyarim insben keseyi salı günü kalp atışını 3 gün sonra cuma günü duydum
Bi gorseydim bulantiyi felan takmiycam zaten...göğüs acimasi ve şişmesi dışında hiç bir belirti yok hamile olduguma dair.transfer sonrası gibi stres ettim bugün nedense kendimeCanimmm endise etme henuz erken 1 hafta sonra ahh ahh demeye baslarsin
duyarsın canım inşallahMasaalhh sizee hemen duyuvermissn.bendee duyarim ins
canım benimde hiç bir belirtim yok normalde midesi çok hassas biriyim ama şimdi bulanmıyo bende tereddüt ediyodum inanamıyodum ama çok şükür kalbini duydum inşallah sende duyarsın sanırım biz şanslı annelerdeniz nekadar geç bulantı olursa okadar iyi :)Bebisini görenler duyanlar gozunuz aydin darısı biz bekleyenlere inşallah...
Bugün 5+3 olduk ama ne bulantı ne başka birşey endiselenmemek elde degileşim nobette olmasa gidip kan vericem o derece çarşamba günü bir gelseydi hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?