• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese 🙂 sizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı

Arkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız
Ben de 2 kutu bitirmiştim 3. Kuyuyu aldırttılar 200 ünü kullandım sadece kalanını ücretsiz vermek istedim kimse yazmamıştı. Büyük ihtimalle elinizde açılandan kakacak oda çöp olacak açıldıktan 28 gün içinde bitmeli

Kızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda

Selam herkese 🙂 sizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Slm canım genelde beni hep 2. Günü çağırdılar. 16:00 a kadar olan regli ilk gün sayıyorlar. Sen bir görüş doktorunla geç olabilir pazartesi doktorun daha iyi bilir

Kızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda
Canm doktoruna danış belki başka iğne verebilir benm 9. Gün olmuştuu 2 gün sürdü kahve rengi lekelenme progestan iğnesi başlattılar oksaparı kesmemi söylediler lekelenmeden sonra tekrae başladım

2.ve 3. Günü istiyorlar canım normalde ama benim 5.gün gidipte transfer yapılan arkadaşım var 😁

Kızlar günaydın.
Canım yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledir🥰 Ama doktoruna söyle kesinlikle bu durumu ilave progestron verebiliyorlar, ilaçları kullanıyorken adet olmazsın içini rahat tut yakknda güzel haberlerini alıcaz inşallah🙏🏼🥰😍

Günaydın kızlarrrrrrr gece ki mesajlarınızı okurken beynimi önceki sayfaların birinde bıraktım mesajımı yazıyorum 🔥🤭😅😂 bugün yine aradılar bölünmüş yumoşlar saati saatine uygunmuş anormal bi durum yokmuş 5. Günü bekleyeceklermiş ve beni 5. Güne kadar aramayacaklarmış. Bende tamam dedim ekranınıza kayıt ettiğiniz fotodan yollayın 5. Gün dedim 😂😂
Acaba kaç tanesi gidecek 5 e çok heyecanlandım 😭😂

Günaydın kızlarrrrrrr gece ki mesajlarınızı okurken beynimi önceki sayfaların birinde bıraktım mesajımı yazıyorum 🔥🤭😅😂 bugün yine aradılar bölünmüş yumoşlar saati saatine uygunmuş anormal bi durum yokmuş 5. Günü bekleyeceklermiş ve beni 5. Güne kadar aramayacaklarmış. Bende tamam dedim ekranınıza kayıt ettiğiniz fotodan yollayın 5. Gün dedim 😂😂
Acaba kaç tanesi gidecek 5 e çok heyecanlandım 😭😂
Ayy inşallah hepsi gider hepsi sağlıklıdır canım😍

Back
X