- 10 Haziran 2016
- 786
- 261
- 103
- 26
cinsiyet_ttahmini instagramda ve burdaki mybiglove isimli kullanıcıya sordumHangi sayfaya attıııınben 26 27 mart gibi gideceğim kontrole o zaman atmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyet_ttahmini instagramda ve burdaki mybiglove isimli kullanıcıya sordumHangi sayfaya attıııınben 26 27 mart gibi gideceğim kontrole o zaman atmayı düşünüyorum
Ss aldım teşekkür ederim bakim benim bebeye ne diyecekler gerçi fetal dna da öğrencem de hayırlısıyla yine de merak hajajcinsiyet_ttahmini instagramda ve burdaki mybiglove isimli kullanıcıya sordum
Benim de çok aşırı kanamam oldu doktor yatırmak istedi ama oğlum var yanımda duracak kimse yok klinikte serum iğne başladı evdeyim şimdi hiç bişey yapma dedi bakalım hayırlısı sağlıkla. Alalım. KucağımızaKızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim![]()
Ben de benzer durumdayım 9 .haftadayım ve wc girdiğimde sadece biraz kanama geldiKızlar ya 9. Haftamdayım demin biraz lekelenme olmus olduğunu fark ettim sabah oldu sanırım ama suan yok normal akıntı şeklinde sizce yine de doktora gitmeli miyim kahverengi lekelenme olmus sabahtan![]()
Bugün bekleyeceğim sabah sadece hafif olmus kahverengi sekilde bidaha devamı gelmedi sancım vs de yok devamı gelirse gideyim diye düşündüm geçen gittiğimde de kanama alanı vs görmemişti ama tedbir amaçlı fitil yazmıştı iki üç gün kullanıp bırakmıştım o yüzden bu gece bekleyeyim yarın duruma göre giderim diye düsünüyorumBen de benzer durumdayım 9 .haftadayım ve wc girdiğimde sadece biraz kanama geldigidecek msnz doktora ? İlaç olarak troid için bulantı için ve folik asit kullanıyorm sadece
![]()
Valla ben zaten kız hissediyodum ama bana herkes erkek dedi gıcık oldum djjdjdSs aldım teşekkür ederim bakim benim bebeye ne diyecekler gerçi fetal dna da öğrencem de hayırlısıyla yine de merak hajaj
Hayır sancım yok. Kırmızı kan geldi. Devam edecek mi bakayım duruma göre hareket edeyim. Teşekkür ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Sağlıkla bugünleri atlamayı nasip etsin.Bugün bekleyeceğim sabah sadece hafif olmus kahverengi sekilde bidaha devamı gelmedi sancım vs de yok devamı gelirse gideyim diye düşündüm geçen gittiğimde de kanama alanı vs görmemişti ama tedbir amaçlı fitil yazmıştı iki üç gün kullanıp bırakmıştım o yüzden bu gece bekleyeyim yarın duruma göre giderim diye düsünüyorum
sancınız vs var mı ve kanamanın rengi de çok önemliymiş bu durumda sanırım kanama şeklindeyse bi gidin isterseniz
![]()
Progestan bende kullanıyorum kanama alanı durdu çok şükür lekelerim de bitti ama 12. Haftaya kadar kullanacağım nide bulantisi çok yaşarsan vajinadan atmami önerdi yada yatmadan bir saat önce, ben yatmadan bir saat önce içiyorum canımKızlar ben 9+2 deyim 7. Hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim Progestan iğne verdi ve hap olarak sabah akşam 200 mg Progestan içiyorum. Düşük tehlikesi var dendi. İki hafta raporluydum. Pazartesi başlayacağım. Geçen pazartesi gittiğimde de kanama alanı olmadığını bebeğin haftasında olduğunu öğrendik çok şükür kalp atışı da var ama progestanı 12. Haftaya kadar iç dedi. Ona başladığımdan beri kusmalar da başladı.Progestan kullanan var mı benim gibi?
Bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra . İkili test kafamı kurcaladı. Devlette mi özelden mi hangisinde yaptıracağım bilmiyorum siz nerede yaptırdınız?
Progestan bende kullanıyorum kanama alanı durdu çok şükür lekelerim de bitti ama 12. Haftaya kadar kullanacağım nide bulantisi çok yaşarsan vajinadan atmami önerdi yada yatmadan bir saat önce, ben yatmadan bir saat önce içiyorum canım
Kırmızı kan geldiyse geciktirme derim hemen doktora gitHayır sancım yok. Kırmızı kan geldi. Devam edecek mi bakayım duruma göre hareket edeyim. Teşekkür ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Sağlıkla bugünleri atlamayı nasip etsin.
200 mg günde bir adetBen iki türlü de denedim ama yatmadan önce içince daha iyiyim sen kaç mg alıyorsun
İnşallah bir an önce 12 haftaya geliriz içimiz daha da rahatlar![]()
Ücretli mi instagramdan bakancinsiyet_ttahmini instagramda ve burdaki mybiglove isimli kullanıcıya sordum
İnşallah canım bakalım bir hafta sonra kontrolüm var aslında devlet hastanesindeki doktorum 10. Haftada bırakalım dedi ama özeldeki doktorum 12 yıl bitirelim dedi öyle olunca ikilemde kaldım bı süreBen iki türlü de denedim ama yatmadan önce içince daha iyiyim sen kaç mg alıyorsun
İnşallah bir an önce 12 haftaya geliriz içimiz daha da rahatlar![]()
Kız dur gıcık olma çocuk erkek olursa napcaksın o zaman hahajsjksValla ben zaten kız hissediyodum ama bana herkes erkek dedi gıcık oldum djjdjd
Evet 200 tlÜcretli mi instagramdan bakan
Bişe yapmicam totosunu yicem napim djjddjKız dur gıcık olma çocuk erkek olursa napcaksın o zaman hahajsjks
Amiiin insallah cok zor süreclermis Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHayır sancım yok. Kırmızı kan geldi. Devam edecek mi bakayım duruma göre hareket edeyim. Teşekkür ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Sağlıkla bugünleri atlamayı nasip etsin.
Bana da herkes erkek diyo erkek kız fark etmez tabi sağlıklı olsun hepimizin önceliği o ama bende sizin durumunuzdayım cok gıcık oldum hahahahaaValla ben zaten kız hissediyodum ama bana herkes erkek dedi gıcık oldum djjdjd