• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Kızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim 🥺
Benim de çok aşırı kanamam oldu doktor yatırmak istedi ama oğlum var yanımda duracak kimse yok klinikte serum iğne başladı evdeyim şimdi hiç bişey yapma dedi bakalım hayırlısı sağlıkla. Alalım. Kucağımıza

Kızlar ya 9. Haftamdayım demin biraz lekelenme olmus olduğunu fark ettim sabah oldu sanırım ama suan yok normal akıntı şeklinde sizce yine de doktora gitmeli miyim kahverengi lekelenme olmus sabahtan :(
Ben de benzer durumdayım 9 .haftadayım ve wc girdiğimde sadece biraz kanama geldi 😔 gidecek msnz doktora ? İlaç olarak troid için bulantı için ve folik asit kullanıyorm sadece 🤷‍♀️

Ben de benzer durumdayım 9 .haftadayım ve wc girdiğimde sadece biraz kanama geldi 😔 gidecek msnz doktora ? İlaç olarak troid için bulantı için ve folik asit kullanıyorm sadece 🤷‍♀️
Bugün bekleyeceğim sabah sadece hafif olmus kahverengi sekilde bidaha devamı gelmedi sancım vs de yok devamı gelirse gideyim diye düşündüm geçen gittiğimde de kanama alanı vs görmemişti ama tedbir amaçlı fitil yazmıştı iki üç gün kullanıp bırakmıştım o yüzden bu gece bekleyeyim yarın duruma göre giderim diye düsünüyorum 🙂↕️ sancınız vs var mı ve kanamanın rengi de çok önemliymiş bu durumda sanırım kanama şeklindeyse bi gidin isterseniz 😕

Bugün bekleyeceğim sabah sadece hafif olmus kahverengi sekilde bidaha devamı gelmedi sancım vs de yok devamı gelirse gideyim diye düşündüm geçen gittiğimde de kanama alanı vs görmemişti ama tedbir amaçlı fitil yazmıştı iki üç gün kullanıp bırakmıştım o yüzden bu gece bekleyeyim yarın duruma göre giderim diye düsünüyorum 🙂↕️ sancınız vs var mı ve kanamanın rengi de çok önemliymiş bu durumda sanırım kanama şeklindeyse bi gidin isterseniz 😕
Hayır sancım yok. Kırmızı kan geldi. Devam edecek mi bakayım duruma göre hareket edeyim. Teşekkür ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Sağlıkla bugünleri atlamayı nasip etsin.

Kızlar ben 9+2 deyim 7. Hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim Progestan iğne verdi ve hap olarak sabah akşam 200 mg Progestan içiyorum. Düşük tehlikesi var dendi. İki hafta raporluydum. Pazartesi başlayacağım. Geçen pazartesi gittiğimde de kanama alanı olmadığını bebeğin haftasında olduğunu öğrendik çok şükür kalp atışı da var ama progestanı 12. Haftaya kadar iç dedi. Ona başladığımdan beri kusmalar da başladı.Progestan kullanan var mı benim gibi?

Bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra . İkili test kafamı kurcaladı. Devlette mi özelden mi hangisinde yaptıracağım bilmiyorum siz nerede yaptırdınız?
Progestan bende kullanıyorum kanama alanı durdu çok şükür lekelerim de bitti ama 12. Haftaya kadar kullanacağım nide bulantisi çok yaşarsan vajinadan atmami önerdi yada yatmadan bir saat önce, ben yatmadan bir saat önce içiyorum canım

Ben iki türlü de denedim ama yatmadan önce içince daha iyiyim sen kaç mg alıyorsun
İnşallah bir an önce 12 haftaya geliriz içimiz daha da rahatlar🙏

Ben iki türlü de denedim ama yatmadan önce içince daha iyiyim sen kaç mg alıyorsun
İnşallah bir an önce 12 haftaya geliriz içimiz daha da rahatlar🙏
İnşallah canım bakalım bir hafta sonra kontrolüm var aslında devlet hastanesindeki doktorum 10. Haftada bırakalım dedi ama özeldeki doktorum 12 yıl bitirelim dedi öyle olunca ikilemde kaldım bı süre ☺️ bı sıkıntı yok şimdilik bünyem alıştı sanırım 😅

Kızlar aksamdan berı cok carpıntım var ya nabzım yuksek degıl aslında ama o atma hıssı cok rahatsız ediyor mıdemde sankı atıyor vucudumu sallıyor. Bogazımı sıkan bır his gibi ay cok rahatsız edici birşey. cok acıkmıstım galıba yemegı cok hızlı yedım:( Korktum ama ya gecer ıns bu hıs Ilerleten haftalarda oluyorda daha cok erken gozum korktu demekkı yas ılerleyınce böyle oluyor. Neyse nasıp artık

Hayır sancım yok. Kırmızı kan geldi. Devam edecek mi bakayım duruma göre hareket edeyim. Teşekkür ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Sağlıkla bugünleri atlamayı nasip etsin.
Amiiin insallah cok zor süreclermis Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻

Back
X