• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Sütü ben de sevmem normalde ama doktora gidene kadar içmeye çalışıyodum zorla, öyle diyince bıraktım iyi mi yapıyorum bilmem😅
Bende inanilmaz siskinlik yapiyor diye laktozsuz aliyordum kahveye koymalik. Transfer oncesinde progestana baslayinca o kadar gaz olmaya basladim ki hayatimsan kendiliginden temelli elenmis oldu sjdjfjfj

Ben normalde de sut icmiyorum canim uzun zamandir, laktoz hem iyi gelmiyor hem de doktorlar onermiyor dedigin gibi. Fermente olmus hali yani ev yogurdu ve peynir hali okey ama sutun 😊
Ay her doktorun söylediği farklı ya içelim mi içmeyelim mi ben cok severim süt😂

Normaldir galiba ya herseye zam zam ona mı gelmeyecek ben 2 buçuk sene önce 800 liraya muayene oluyordum

Asko nasıl hesapladın hele bana da anlat 😂
Adet günü tam 4 haftalık 10 gün geciktiğine göre 7. Gün gecikmede 5 3 ekle 5+3 😀

Kızlar selamm. Hastane ve doktor arayışına girdim de, ankara, eskişehir ya da karabük düşünüyorun. Ankarayla ilgili konu açtım ama pek mesaj almayacak gibi. Oyüzden burdan sormak istedim ankara da hastane ve doktor kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Nasip olırsa normal veya suda doğum isterim. 🌸

Kızlar merhaba yaklaşık 5 haftalık hamileyim inanılmaz sinire gerginlik var . Atamıyorum nedir bu böyle yaşayan var mı ?

Kızlar selamm. Hastane ve doktor arayışına girdim de, ankara, eskişehir ya da karabük düşünüyorun. Ankarayla ilgili konu açtım ama pek mesaj almayacak gibi. Oyüzden burdan sormak istedim ankara da hastane ve doktor kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Nasip olırsa normal veya suda doğum isterim. 🌸
Ben daha gitmedim ama araştırmalarım sonucu nirmal
Doğumu destekleyen bir doktor olduğunu görerek güven hastanesinde Sibel sarikayaya gideceğim henüz randevu almadım bu haftaya alacağım

Birde 3 günde 4 kat artışım var betada . Doktora gittim kese göremedi çünkü daha 4 +3 falandı . Alttan bakalım mı kist var gibi dedi . Bir hafta bekleyeyim dedim ama bilmiyorum . Kist mi kese mi vs . Birde artış nasıl sizce oran olarak

Birde 3 günde 4 kat artışım var betada . Doktora gittim kese göremedi çünkü daha 4 +3 falandı . Alttan bakalım mı kist var gibi dedi . Bir hafta bekleyeyim dedim ama bilmiyorum . Kist mi kese mi vs . Birde artış nasıl sizce oran olarak
Doktor araştırmada bir doktordu belki görurum ümidi ile gitmiştim

Kızlar merhaba yaklaşık 5 haftalık hamileyim inanılmaz sinire gerginlik var . Atamıyorum nedir bu böyle yaşayan var mı ?
Bence bu duygu durumları normal. Bende hamileliğimi daha öğrenmeden bir gün önce çok kötü birşey olacak gibi sürekli iç sıkıntısı huzursuzluk yaşamıştım tarif edemem ama onu. Bat 5 gün gecikmişti zaten ertesi gün hamileliği öğrendim şimdi de duygusallık var. Dün doktor da sinir atakları ağlama krizleri falan olabilir normal demişti 😂

Bence bu duygu durumları normal. Bende hamileliğimi daha öğrenmeden bir gün önce çok kötü birşey olacak gibi sürekli iç sıkıntısı huzursuzluk yaşamıştım tarif edemem ama onu. Bat 5 gün gecikmişti zaten ertesi gün hamileliği öğrendim şimdi de duygusallık var. Dün doktor da sinir atakları ağlama krizleri falan olabilir normal demişti 😂
Ağlama krizini tercih edebilirim yaa , tahammül sıfır herkese gerekeni yapıyorum kendimi durdurmaya çalışsam durduramam .

Yani zorlasam bir kelle paca sözü de alirdim da artik yüzüm kalmadi adama karsi🙈🤣🤣
Geçen yalnızdım hiç yemek yapasım gelmedi🥺 Kelle paça yenir mi diye arattım meğer bir restoranın açıklaması çıkmış faydalı yazıyordu😡 Sonra sipariş yoldayken gerçek doktor açıklamalarını okudum. Kelle ok ama paça sıkıntılı diyordu. Kurye gelince kuryeye ben bunu yiyemeyeceğim isterseniz siz alın dedim şaşırdı gitti😂

Back
X