• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah sen bensin bak adetinden 20 gün sayıyorsun ortalama o tarih transfer tarihi oluyor 19. 20. 21. Günler gibi djdjdjd benim b sonraki transferim 25-26-27 Nisan gibi mesela sjsjjsjsjsjsjsj
Aşko bende 6 nisan diyorum şu an 😂😂 19.gün 5 nisana denk geliyor ama yurtdışında olacağımız için 6 nisan olacak

Ahahah sen bensin bak adetinden 20 gün sayıyorsun ortalama o tarih transfer tarihi oluyor 19. 20. 21. Günler gibi djdjdjd benim b sonraki transferim 25-26-27 Nisan gibi mesela sjsjjsjsjsjsjsj
Hadi canım inşallah benim de bir aksilik çıkmazsa nisan gibi ama tarih tam bilmiyorum inşallah nasip olur 🤲🥰🥹

Adet tarihin ortalama belliyse eğer 19. 20. Günü işte hemen hemen
Ben daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallah 🤲🥹

Ben daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallah 🤲🥹
Canim senin doktorun havuz yöntemi yapmiyor mu? Sen mi tek sefer istedin. Canim benim bütün dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin 🤲🤲 senin bu temiz kalpliliginle inaniyorum ki rabbim yüzüne gülmüş yine gülecek 🥰🥰🥰

Amin canım benim sende başlamaya bekliyorsun dimi yazışmalar çok olunca kaçırıyorum bazen bide b12 im sağolsun😀
Evet canım bende regl olursam yumurta büyütmeyle başlarım nasip olursa sonra Opu sonradan kaçı döllenir transfer olabilirmiyim anlayacağın hep soru işaretiyle dolu Rabbim bu sefer yüzüme baksın dilerim o Altın embriyomuzu yakalamak nasip olur inşallah 🤲🫶🏻 Estagfurullah canım kafa karışık olunca insan herşeyi kafasında tutamıyor 🤭

Evet canım bende regl olursam yumurta büyütmeyle başlarım nasip olursa sonra Opu sonradan kaçı döllenir transfer olabilirmiyim anlayacağın hep soru işaretiyle dolu Rabbim bu sefer yüzüme baksın dilerim o Altın embriyomuzu yakalamak nasip olur inşallah 🤲🫶🏻 Estagfurullah canım kafa karışık olunca insan herşeyi kafasında tutamıyor 🤭
Amin canım benim ilk denemen değil galiba şeninde

Canim senin doktorun havuz yöntemi yapmiyor mu? Sen mi tek sefer istedin. Canim benim bütün dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin 🤲🤲 senin bu temiz kalpliliginle inaniyorum ki rabbim yüzüne gülmüş yine gülecek 🥰🥰🥰
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin inşallah gönlündeki nasip olsun havuz yöntemini söyledim dedi gerek yok sana ama istersen deneriz maliyetli olur dedi bizde dedik o zaman normal devam edelim artık ondan sonra duruma göre bakarız zaten doktorum dedi eğer diyelim transfer oldun tutunma olmasa rahimden biyopsi almamız lazım rahimde sıkıntı var mı diye ben bir kere hamile kaldım bir negatif ondan. Gerek görmedi diyor biz iki negatif üst üste olursa rahime işlem yapıyoruz bakalım hayırlısı inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalabilirim inşallah 🤲🥰

Amin canım benim ilk denemen değil galiba şeninde
Evet canım 4. Denemem ilk tüp bebekte döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte iyi kalitede 2 adet embriyom oluştu hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyat 😷 oldum 3. Tüp bebekte 2 adet embriyom oldu ama doktorum biri geriden geliyor dedi ikisi de bb kalitesindeydi ama dedim Rabbim yeter ki ol desin kaliteye çok takılmıyorum iki transferde embriyo glue uygulandı şimdi 4. Tüp bebekte her seferinde yeniden Opu oldum ama yine de şükrediyorum çok şükür transfer olabildim o anları yaşayabildim dilerim Rabbim bu sefer daha sağlıklı hayırlı güzel süreçler yaşatsın inşallah 🤲🥰

Back
X