• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Selamlar, bir süredir bakamadım hiç bir güncelleme yapayım bir de fikrinizi alayım hanımlar. 8+3 olduk bugün, son bir kaç haftadır çoğunlukla çok halsizim sanki hep hasta gibiyim, hep bir bulantı halı ama kusma yok. Yemeğin başına oturana kadar asla yemek istemiyorum sanki hep aşırı tokmuşum gibi bir his var. Başlayınca yemeğe geçiyor o his. Göğüs ağrılarım çok fena. En kötüsü sabah aşırı boğaz kuruluğu oluyor. Şimdide boğazım şiş uyandım. Tuzlu su ile gargara yaptım ama pastil de alabilir miyim hiç doktora soran oldu mu? İnternette zararlı değil diyor.

Not: hurma konusunu doktorum bana ilk randevuda söyledi arada bir tane yemekten bir şey olmaz ama daha fazla yememelisin diye ben sormadan. Dikkatli yemekte yarar var.

Ben de ailemizde kız sayısı fazla olduğu için ilk çocuğumda erkeğe heveslendim öyle hissettim, erkek oldu.Şimdi de illa erkek olsun ya da kız olsun diye extra bir hevesim yok.Yapi meselesi sanırım.Bazilari kız olsun bıcır bıcır giydireyim der ben de öyle yok sanırım.İnsan ya erkek çocuk ya da kız çocuk isteyebilir,bence bu gayet normal.Ama kız olsun ya da erkek olsun diye dogurdukca doğuranlar var o bana tuhaf geliyor.

Ben baştan beri kız gibi hissediyorum ama midem falan da bulanmadigi için acaba erkek mi diye de aklımdan geçiyor değil.

Sağlıklı ,hayırlı evlat olsunlar inş.

Back
X