kızlar benim hamilelik takvimimde cildinizde lekeler oluşabilir diyor cilt renginde değişiklik leke olan var mı
bendede yok şimdilik ya bakalım hatta bana rengim daha da açıldı gibi geliyorYok bende şükür canım.
aramıza hoşgeldin canım benim bildiğim o çok değişiyo ama 4-6 ay arası bebeğin gelişimine göre .Hareketleri olmasada ilerleyen haftalarda çok güzel şeyler hissedeceğimiz kesin ama :)slm kızlar nasıpse bende ekım annesı olacam benım sorum şu bebegın hareketlerını ne zaman hıssetmeye baslarız bılgısı olan paylasırsa sevınırım
güzel haberlerini bekliyorum canım :)Günaydınlar bugün 8 haftalık olduk. Saat 14:30 randevumuz var heyecanlıyız çok.
bendede yok şimdilik ya bakalım hatta bana rengim daha da açıldı gibi geliyor
yok canım en riskli benimki annem bana hamile iken çillenmiş tüm vücut bende çilliyim büyüdükçe azaldı ama çok kimyasal içeren şeyler kullanmıyorum makyaj yapmıyorum katkısız sabun ve vazelinb kullanıyorum korkmayın bende cıkmadıysa size bişey olmaz :)kızlar benim hamilelik takvimimde cildinizde lekeler oluşabilir diyor cilt renginde değişiklik leke olan var mı
tahminen 16 şubatta keseyi 20 şubattada hem bebişi hemde kalp atışını duyarsın canım benim...Keseyi gören kalp atışını duyanlara bir sorum var , benim beta hcg 10 şubatta 400 çıkmıştı , şimdi ne zaman doktora gitsem vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz ?
aramıza hoşgeldin canım benim bildiğim o çok değişiyo ama 4-6 ay arası bebeğin gelişimine göre .Hareketleri olmasada ilerleyen haftalarda çok güzel şeyler hissedeceğimiz kesin ama :)
KOCAMAN Bİ AMİNNNNNNMerhaba kızlar. hamilelik haberini dün aldım çok mutluyum. İnşallah ekim ayında bebeklerimiz yanımızda olur hepimizin
Evet ben esenyurt toriumun orada oturuyorum yakinizbende hadımköyde ihracat firmasında insan kaynakları sorumlusuyum tatlım. aynı yakadayız en azından
Evet ben esenyurt toriumun orada oturuyorum yakiniz
EvetKIZZZ BENİM EV BEYLİKDÜZÜ BİZİMKETTE ÇOK YAKINIZ
Evetsen hangi doktora gideceksin gebelik takibine ben şuan tüp bebek doktorum a gidiyorum ama bulmak gerek iyi bi yer
tahminen 16 şubatta keseyi 20 şubattada hem bebişi hemde kalp atışını duyarsın canım benim...
Canim ben ahmet beye gittim pek memnun kalmadim acikcasi. Benim gibi pimpirikli birisi icin fazlaca rahat bir dr. Fazla ilgili degil ne kiloma bakmisti ne tansiyonuma telefin numarasini bile vermemisti. Bende selda hanima devam ettim 24 saat ulasabilecegin tatli biri. Elektirigimiz tuttu onunla tabiki ahmet beyden de cok memnun kalanlar vardir tercih meselesi.BURDAN BİR ARKADAŞTAN ÖĞRENDİM MEDİLİFE DA İKİ DOKTOR İSMİ BİRİSİ SELDA HANIM BİRİ AHMET BEY. ÇARŞAMBA GÜNÜ İLK KONTROLÜME GİDİCEM BAKALIM AHMET BEYE. MEMNUN KALIRSAM ONUNLA DEVAM EDERİM SANA DA HABER VERİRİM
Canim ben ahmet beye gittim pek memnun kalmadim acikcasi. Benim gibi pimpirikli birisi icin fazlaca rahat bir dr. Fazla ilgili degil ne kiloma bakmisti ne tansiyonuma telefin numarasini bile vermemisti. Bende selda hanima devam ettim 24 saat ulasabilecegin tatli biri. Elektirigimiz tuttu onunla tabiki ahmet beyden de cok memnun kalanlar vardir tercih meselesi.
Randevusuz git sabahtan araya aliyolar bende oyle yapiyorum ahmet beyin hastasi az oldugu icin bitek o bos oluyo sen beni dinle bacim pisman olmazsin :))BEN İLK SELDA HANIMI SORDUM AMA 25 İNE KADAR DOLUYMUŞ BENDE AHMET BEYİ DE SÖYLEYEN ARKADAŞLAR OLMUŞTU ONU DENİYİM DEMİŞTİM NASILSA İLK DAHAEĞER BENDE MEMNUN KALMAZSAM SELDA HANIMA GEÇİŞ YAPARIM BAKALIM ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖRÜCEZ :)
Randevusuz git sabahtan araya aliyolar bende oyle yapiyorum ahmet beyin hastasi az oldugu icin bitek o bos oluyo sen beni dinle bacim pisman olmazsin :))
ben dün kalp sesini duydum ilk defa deliksiz uyudum darısı size :)AYYYY DÜŞÜNCESİ BİLE İNSANA KENDİNİ MÜKEMMEL HİSSETTİRİYO YAŞAMASI KİMBİLİR NE KADAR GÜZELDİRÇARŞAMBA GÜNÜ KESEYİ Bİ GÖRSEYDİM BÜYÜK ORANDA RAHATLIYCAKTIM STRESTEN GECELERİ UYUYAMIYORUM. GECE UYKU PROBLEMİ OLAN VAR MI BENİM GİBİ ? HERKESİN UYKUSU GELİR BENİM UYKUM YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?