2015 Ekim Anneleri

ayyy kızlarrrr hepınızeee mrb.wala ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum mıde bulantım cok kotu mutfak kapısının yanından bıle gecemıyorum.hıc keyfım yok.suan evdeyım evdede hıc bısy yapamıyorum.doktor dınlncksn dedı.normlade cok harektlı oldugum ıcın fenalık basıyo beni 2 haftadır yatıyorum kahverengı lekem oldugundan.allah sabır versınn hepımıze ay sımdıde sınrden gulme geldıı:))

Merhaba ekim anneleriiiiiii. ben doktora gittim çok şükür herşey yolunda 0.987cm olmuş bebişim 23 şubata kalp atışlarını duyarız dedi dr. geç döllenmeymiş benimki 1 hafta gerideyim o yüzden bugün 5+5 miş sat 6+5 gösteriyo olsun içim çok rahatladı darısı hepinizin başına dr herşey güzel dedi yaa yetti bana :)

kahverengi lekelenme bende de var canım dr. progesteron verdi bugün sorun değil dedi

kahverengi lekelenme bende de var canım dr. progesteron verdi bugün sorun değil dedi

canımmm tebrık ederımm senıı :)allah kucagında almayı nasıp etsın yawrunu.evet bende kullanıyorum bıraz hafıf egılıyım kalkıyım kasıklrıma acayıp agrı gırıyo dıkkt edıyorm bende.hayrlısı olsn

3 sakıncalı hareketten kaçınacaksın canım özellikle ilk aylarda
1 yere eğilme
2 yükseğe uzanma
3 ağır kaldırma :)

Gözün aydın canm benim

Bu sabah doktora gittim bebegimin kesesini gordum. Haftaya tekrar gel kalp atisina bakalim dedi.belki atiyor olabilirmis ama benim dr ustten baktigi icin simdi asagidan bakmaya gerek yok dedii riske girmek istemiyor sanirim ..her seyin hayirlisi olsun :)

hayırlı olsun canım :)

Benimde muhtemel 22 ekim pozitifi dun gordum cok heyecanliyim hanimlar pendik civarinda oturan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…