• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallah 🤲🥹
Altın yumurta olsun geriye yumurtan kalsın birde kardeş yap inşallah 🩷🩷🩷🐣🐣

Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin inşallah gönlündeki nasip olsun havuz yöntemini söyledim dedi gerek yok sana ama istersen deneriz maliyetli olur dedi bizde dedik o zaman normal devam edelim artık ondan sonra duruma göre bakarız zaten doktorum dedi eğer diyelim transfer oldun tutunma olmasa rahimden biyopsi almamız lazım rahimde sıkıntı var mı diye ben bir kere hamile kaldım bir negatif ondan. Gerek görmedi diyor biz iki negatif üst üste olursa rahime işlem yapıyoruz bakalım hayırlısı inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalabilirim inşallah 🤲🥰
Canim yaş ilerliyorken birde amh düşükken bilmiyorum neden gerek yok demiş. Ha evet maaliyet bir yöntem maalesef 😥😥 ama artısı bir embriyo ile ilerlemek varken sonuç negatif olursa ikinci embriyo ile ilerliyorsun. Benim amh düşük birde yaşım ilerliyor diye havuz olsun dedim. Süreci uzatmayi gözüm kesmedi. Ayrıca Rahimden neden biyopsi ? Rahimde anormal birşey var mi polip miyom gibi birsey varsa tamam olur. Ama üst üste negatiflerde bile pgt, histeroskopi, embriyo glue, ve bağışıklık baskılayıcı tedaviler varken direk neden rahim biyopsisi beni düşündürdü açıkçası? 🤔🤔🤔

Evet canım 4. Denemem ilk tüp bebekte döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte iyi kalitede 2 adet embriyom oluştu hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyat 😷 oldum 3. Tüp bebekte 2 adet embriyom oldu ama doktorum biri geriden geliyor dedi ikisi de bb kalitesindeydi ama dedim Rabbim yeter ki ol desin kaliteye çok takılmıyorum iki transferde embriyo glue uygulandı şimdi 4. Tüp bebekte her seferinde yeniden Opu oldum ama yine de şükrediyorum çok şükür transfer olabildim o anları yaşayabildim dilerim Rabbim bu sefer daha sağlıklı hayırlı güzel süreçler yaşatsın inşallah 🤲🥰
Rabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musun

Rabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musun
Amin canım benim Allah razı olsun doktorum genetik yaptırmak için birşey bahsetmedi bizde fazla embriyo oluşmadığı için düşünemiyoruz maalesef Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah 🤲🌹

Canim yaş ilerliyorken birde amh düşükken bilmiyorum neden gerek yok demiş. Ha evet maaliyet bir yöntem maalesef 😥😥 ama artısı bir embriyo ile ilerlemek varken sonuç negatif olursa ikinci embriyo ile ilerliyorsun. Benim amh düşük birde yaşım ilerliyor diye havuz olsun dedim. Süreci uzatmayi gözüm kesmedi. Ayrıca Rahimden neden biyopsi ? Rahimde anormal birşey var mi polip miyom gibi birsey varsa tamam olur. Ama üst üste negatiflerde bile pgt, histeroskopi, embriyo glue, ve bağışıklık baskılayıcı tedaviler varken direk neden rahim biyopsisi beni düşündürdü açıkçası? 🤔🤔🤔
Evet canım bizde öyle düşündük ama maliyetli olur diye vazgeçtik rahim de herhangi birşey yok çok şükür miyom polip embriyo glue iki transferimde yapıldı ✅ işte bilmiyorum 🤷‍♀️ belki histereskopi de olabilir 🫣 bende yanlış 😑 anlamış olabilirim 🙈 bakalım bu sefer embriyo kaç tane oluşur ona göre tek tek kattırabiliriz bakalım nasıl olacak hayırlısı artık inşallah 🤲💕

Evet canım bizde öyle düşündük ama maliyetli olur diye vazgeçtik rahim de herhangi birşey yok çok şükür miyom polip embriyo glue iki transferimde yapıldı ✅ işte bilmiyorum 🤷‍♀️ belki histereskopi de olabilir 🫣 bende yanlış 😑 anlamış olabilirim 🙈
Umarım histeroskopidir. Yada rahimden biyopsi alinmasi da dogru birseydir. Yeter ki sonuca ulaştırsın. Çünkü insanın aklina çeşit çeşit şeyler geliyor kafa karışıyor 🤔🤔 embriyo glue ile bile tutmuş yine tutacak bak ben inanıyorum 🥰🥰 mutlu haberlerini alicaz burdan 🥰🥰🥰

Hayırlı sahurlar hayırlı geceler diliyorum güzel anne adaylarım hepinizi öpüyorum 💋 gece vardiyamız bitti gündüzcü arkadaşlara devrediyoruz buralar size emanet 🫶🏻🤗 sağlıcakla kalınız inşallah :KK68:

Umarım histeroskopidir. Yada rahimden biyopsi alinmasi da dogru birseydir. Yeter ki sonuca ulaştırsın. Çünkü insanın aklina çeşit çeşit şeyler geliyor kafa karışıyor 🤔🤔 embriyo glue ile bile tutmuş yine tutacak bak ben inanıyorum 🥰🥰 mutlu haberlerini alicaz burdan 🥰🥰🥰
Amin canım benim Allah razı olsun iki transferde embriyo glue uygulandı birinde başarılı oldu birinde değil Rabbim nasip etmese boş inan ki inşallah hepimiz güzel sonuçlara kavuşalım inşallah 🤲🥹:KK200::KK15:

Ben geldim gibi yapıyor diyorum hoşgeldin bakıyorum yok 😄 kocam dünyanın diğer ucunda kocamı beklemedim bunu beklediğim Kadar hevesli 😄😄😄😄 Kayseri'den gelecek gollll haberine kaldık 🫣😉😀🌸♥️
Ben ben kaç kere kontrol ediyorum :KK70:kiz öyle deme kocadir sonuçta bu bizimle bi yere kadar devam edicek rabbim kocalarimizi yanimizdan eksik etmesin🤣🤣🤣

Back
X