Gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim sorunsuz olduğu için Lavinya ya kırkbinkere maşallah ne güzel tombul tombul yanakları allah anasına babasına bağışlasın hayırlı evlat olsunGünaydın güzel anneler.Biz geldik :) Dün cok yogundum yazamadim.Melegime sonunda kavustum sukurler olsun.Ameliyatim muhtesen gecti.Esimde girdi yanimdaydi.Dogum fotografcimda girdi.Spinal anestezide hic biraey hissetmedim.Bebegimi dogar dogmaz gordum sesini duydum.Dunyanin bana armagan ettigi en guzel andi.Ilk gun odaya cikmaz emzirmeye basladim.Reflexi var emiyor ama cok fazla sut gelmiyordu.Sari siviyi emdi.Sonra sut pek gelmeyince emmeti birakmak istedi.Hemsire mama getirdi siringayla vermemi soyledi. Bebegi mememe dayayip agzina mememi verirkwn siringayla da mamayi akittim ki emme refleksinj birakmasin memeden sogumasin diye.İse de yaradi memwden geldigini sanip emmeye devam ediyordu.Bugunde once mamasiz emzirmeye calisicam olmadi yine mama akiticam ilk 3 4 gunboylw sonra alisiyormus zaten.Kizim maaşallah cok uysal hic aglamiyor.Uykuyu cok seviyor.Uyandirip emziriyorum.4.150 gr. dogdu yanaklae pofusuk gibi maaşallah.Bide maviş olacak sanirim annesi gibi :) Ancak firsat bulabildim yazmaya dun birde o hengamede bir suru ziyarerci agirladim hastahanede.Forumu okuma firsatim hic olmadi.C A N O dogumun fuzel gecmis maaşallah hayirli olsun. SERENAD_1 senin yazini goremedim umarim sen de iyisindir.Diger digum yapan arkadaslarimada hayirli ugurlu olsun diyorum.Bekleyen tum arkadaslara bu guzel duyguyu saglikla yasamalari icin dua ediyorum.Dogum kesigi agrisi ilk gun biraz sıkıntı fakat agrı kesiciler bayaa etkili bugun daha iyiyim.Korkmayin kizlar.Hersey cok guzel olacak.Sevgiler<3
Merhaba teyzeleri bizde evimize geldik UYUYORUZ mışıl mışıl.. benim oğlan gece uyumadi Koynumda uyuyor Beşikte uyumuyor aşkım. cherryviolinist canım gözün aydın inşallah kızın emer biz iyiyiz şükür mama falan vermedim emzirmeye çalışıyorum
Günaydın güzel anneler.Biz geldik :) Dün cok yogundum yazamadim.Melegime sonunda kavustum sukurler olsun.Ameliyatim muhtesen gecti.Esimde girdi yanimdaydi.Dogum fotografcimda girdi.Spinal anestezide hic biraey hissetmedim.Bebegimi dogar dogmaz gordum sesini duydum.Dunyanin bana armagan ettigi en guzel andi.Ilk gun odaya cikmaz emzirmeye basladim.Reflexi var emiyor ama cok fazla sut gelmiyordu.Sari siviyi emdi.Sonra sut pek gelmeyince emmeti birakmak istedi.Hemsire mama getirdi siringayla vermemi soyledi. Bebegi mememe dayayip agzina mememi verirkwn siringayla da mamayi akittim ki emme refleksinj birakmasin memeden sogumasin diye.İse de yaradi memwden geldigini sanip emmeye devam ediyordu.Bugunde once mamasiz emzirmeye calisicam olmadi yine mama akiticam ilk 3 4 gunboylw sonra alisiyormus zaten.Kizim maaşallah cok uysal hic aglamiyor.Uykuyu cok seviyor.Uyandirip emziriyorum.4.150 gr. dogdu yanaklae pofusuk gibi maaşallah.Bide maviş olacak sanirim annesi gibi :) Ancak firsat bulabildim yazmaya dun birde o hengamede bir suru ziyarerci agirladim hastahanede.Forumu okuma firsatim hic olmadi.C A N O dogumun fuzel gecmis maaşallah hayirli olsun. SERENAD_1 senin yazini goremedim umarim sen de iyisindir.Diger digum yapan arkadaslarimada hayirli ugurlu olsun diyorum.Bekleyen tum arkadaslara bu guzel duyguyu saglikla yasamalari icin dua ediyorum.Dogum kesigi agrisi ilk gun biraz sıkıntı fakat agrı kesiciler bayaa etkili bugun daha iyiyim.Korkmayin kizlar.Hersey cok guzel olacak.Sevgiler<3[
hayrlı uğurlu olsun canm bnm ya ne güzel bi duygudr ya rabbim herkese nasip etsin.bzlerde o günleri görürüz işllah.
Güle güle gidip gel inşallah canım. .ben de gitmek istiyorum ama kararsız nereden nereye gideceksinkızlar yarın memlekete gitcem işlh bşe olmadan gider gelirz dua edin annelerin duaları kabul olur öpüyorum hepinizi
saol cnmm.ankaradan osmaniyeye.bnde korkuyrum ya islh bse olmazGüle güle gidip gel inşallah canım. .ben de gitmek istiyorum ama kararsız nereden nereye gideceksin
olmaz allahın izniylee..psikoloj, de önemli sonuçtaaasaol cnmm.ankaradan osmaniyeye.bnde korkuyrum ya islh bse olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?