2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ah filizciğim, inan doğuma bir kaç gün kala aynı duyguları yaşadım bende. Ben de sebepsiz yere ağlamalar, heyecan,korku,tedirginlik ve karmaşık bir sürü duygu daha. Ama şimdi hepsi kocaman mutluluğa dönüştü ve kucağımda uyuyor inan seninde böyle olmana çok az kaldı. Rahat ol diyeceğim ama öyle olmuyor. doya doya yaşa bütün duygularını. Evet topik baya sessizleşti, çok normal. Zaman meleklerimizle geçiyor. omertcan ve melina1983 arkadaşlarımız nasıl acaba?onları görrmedim.

Ne kadar da guzel haberler okuyorum ben boyle...MasaAllah size guzel anneler :)
Simdi bizler icin dua edin de bebeklerimizi biz de sizler gibi saglikla kucaklarimiza alalim. Canim sensizim1989 benim icin coook dua etti. Onun guzel yuregine kurban olurum. Birbirimizden kilometrelerce uzagiz ama yanyana gibiydik hep. Heo yanimda gibiydi
Destegini hep hissettim kaerdesim dedim. Hep oyle kalacak... simdi teyze.oldum. yegenim oldu cok sukur...saglikla buyusun....
bu arada benim ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu. Bi oglum bi kizim olacak insaAllah... dualarinizi eairgemeyin guzel anneler...

Bende ayni hisleri yasiyorum canim boyle icimden aglamak geliyo sonra diyorum sacmalama ne aglamasi garip duygular icindeyim hem heyecanliyim hem korkuyorum acaba bakabilicekmiyim diye nasil davranicam ya onu anlamazsam ya bilmeden kotu bisey yaparsam dogum psikolojisi bu galiba yarin bizimde son kontrolumuz anesteziyle gorusucekmisiz bakalim ne olucak hepimizin hakkinda hayirlisi

Slm kizlar arkadsimza hayirli olsn ins sagliklica kucaginada alirsin bebeklerini kizlar ben 10 aylik ewliyim ve ewlendigmzden beri korunmadik hic cünkü bebek istioduk ama olmadni doktora gittm alt Muayne oldm sorun yok normal Hersey sonra Birde kana bakalim dedi Doktor ve bana adet oldugun zaman 2.gün Gel dedi gittm Verdim sonra adetin bittikten 2 hafta sonra da Gel dedi kan icin onuda verdm Kandada bisey cikmadi Hersey normal kücük bi sorun var onu ilacla halledicez dedi oda Sari cisim denilen biseymis o nedir bilen varmi ? Ve ilac Verdi ismi PROGESTERON 100mg bunu altan aticakmisim bu ilac nedir ne ise yarioyor ben yurtdisinda yasadigm icin tam anlamiyorum nu konuda bilgisi olan benimle paylasssin lütfen

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla büyür inşallah

meleklerinizi bizim icin bol bol koklayin emi

Merhabalar... Bu kadar sessiz olmamıştı bu topik.canımızın parçalarını kucagımıza aldık ve uyumaya fırsat bulamazken topikte olanlarda aklımız kalmıyor değil hani....kim dogum yaptı kim hazırlanıyor hiç haberim yok.
Miniminicik bir kızımız var 2.510 gr. kadar düştü sanırım sütüm yetmiyor.Sarılık başlangıcımız var malesef yarın kızımın kontrolü var bakalım ne olacak.
Yalnız anne olmak müthiş bir duyguymuş.hastaneden çikarken kucagımda minik bir nefes ile arabaya bindiğimde dedim ki iki kişi ile bindiğim arabamızı üç kişi ve aile olarak kullanıyoruz,harikaaaaçok şükür ALLAH'ıma

Gunaydin annisler sensizim89 hayirli ugurlu olsun canim masallah size bir omur evladinla mutlu mutlu yasayin insallah peki su nasil geliyo canim birden bire mi geldi saaarrr diye
Canim zaten o gece sancilandim durdum uyuyamadim. Wc ye tasindim surekli. Aynen oyle oldu wc den ciktim yatagima uzandim. Sanki kucucuk su dolu bi balon patlamis gibi bi pit etti. Saarrr diye geldi ondan sonra. Anlarmiyim anlamazmiyim diye dusunmeye gerek yok. Insan anliyo suyun geldigini.

Canim ben de uyandiramiyorum. Ama o uyurken de olsa tepiyorum valla agzina caresi yok.bazen Hic uyanmadan emiyo gazini aliyorum altini degistiriyorum pasa bana misin demiyo uykuya devam aman uzun sure acbirakma uyurken de olsa al kucagina emzir. Bizde gogus ucu derdi var. derdi var kendisi yok cok kucuk geliyo alamiyo silikon ucla veriyorum.yine de herseferinde silikon uc olmadan biraz cabaliyoruz. Sundurmekten agriyo goguslerim Dikis yerlerinde ayni agri bende de var ozellikle sag tarafdaki uc kisim hem agriyo hem yaniyo icten icten. Birde bazen yattihimda kalkamiyorum. Yatarken de zorluyo agrisi ama her gecen gun biraz daha hafifliyo.Benim dr dolorex kullanabilirsin dedi. Rahatlatiyo beni. Ama hamilelikte oldugu gibi kolay kolay sikintilari dile getirmiyorum. Rabbimin verdigi herseye bin sukur. Minnak adamimi kucagima her alisimda herseye degdi diyorum Allahim hepimizin yavrulrina guzel omurler versin. Evlerimizden huzur eksik olmasin insallah... dogum icin gun sayan arkadaslara da biranonde kolaylikla sglikla meleklerini kucaklarina almak nasip etsin

canim benim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin burda hepimiz birbirimize kardes gibi olduk ki zaten ayni yollardan gectik ayni sikintilari yasadik destek olduk. Insallah hepimiz ayni sekilde devam edicez. Anne olmak oylee guzel biseymis ki valla dunyada hic bi mutluluk yanindan bile gecemez. Tanidigim tanimadigim herkese hep dua ettim. Ogluma her bakisimda hala ediyorum. Rabbim kimsenin yuregini yakmasin evlat hasretiyle bir cogumuz kavustuk meleklerimize. Darisi doguma gun sayanlara hayirlisiyla saglikla insallah...

benim yol arkadaşlarım ne güzel şeyler yazıyorsunuz okurken resmen tüylerim diken diken oluyor,çok güzel duygular bunlar bir yandan meleklerinizle ilgilenirken bir yandan da dualarınızda bizi unutmadığınız için çok çok çok teşekkürler canım arkadaşlarımrabbim yavrularınızle beraber sağlıklı mutlu bir ömür sürmek nasip etsin sizlere.darısı öncelikle bu duyguyu hiç tatmamış ve hasret çeken bütün anne olmak isteyen herkese sonra da biz gün sayanlara nasip olsun inşallahhhh..bu arada vakit buldukça tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum kendi adıma meleklerinizi ve sizleri kocaman öpüyorum C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ve cherryviolinist arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın bu yazım sizin için de geçerli kocaman öpüyorum hepinizi

Çatlamayan tek yerim belimdi oda catladi ya artık yapacak birşeyim yok hayırlı uğurlu olsun
Belin mi catladi aaaa yag suruyormuydun cnm birde tirnaginizla kasimayin diyorlor ayy bende siskoluktan nerem catladigini bile goremiyorum :) gobegimde yok ama baska yerleri goremiyorum dogumdan sonra incelerim artik. Suan moralimi bozamam

Acayip heyecanliyim gercekten insallah bizde sizler gibi saglikli bebekleeimizi kucagimiza almak nasip olsun. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Mutlulukla buyutun meleginizi.

Buralar sizler yok sessiz kalmis :) Ama olsun melekleriniz kucaginizda ya gerisi onemli degil. mutlulukla saglikla huzurla buyutun insallah. Prensessin sariligi da tez zmnda gecer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…