Ah filizciğim, inan doğuma bir kaç gün kala aynı duyguları yaşadım bende. Ben de sebepsiz yere ağlamalar, heyecan,korku,tedirginlik ve karmaşık bir sürü duygu daha. Ama şimdi hepsi kocaman mutluluğa dönüştü ve kucağımda uyuyorgünaydin kızlar. evet çok sessiz burasi çünkü Herkes teker teker meleklerine kavuşuyo darisi bizim basimiza. benim de yarin son kontrolum var çok heyecanliyim ve laf aramizda birazda korkuyorum galiba. artik farkli bi hayata, sorumlulugumuzun yön degistirdigi bi yasama geciyoruz ne hissedicem inanın ki kestiremiyorum. baskalarinin bebeklerini deli gibi severken simdi kendi bebegimi kucagima alacak olmak mucize gibi geliyo.. ben rüyada gibiyim kizlar bitecek gibi geliyo bi yanım çok mutlu bi yanım çok tedirgin surekli aglayasim var surekli gozunde yaslar ne oluyor bana böyle ...
Bende ayni hisleri yasiyorum canim boyle icimden aglamak geliyo sonra diyorum sacmalama ne aglamasi garip duygular icindeyim hem heyecanliyim hem korkuyorum acaba bakabilicekmiyim diye nasil davranicam ya onu anlamazsam ya bilmeden kotu bisey yaparsam dogum psikolojisi bu galiba yarin bizimde son kontrolumuz anesteziyle gorusucekmisiz bakalim ne olucak hepimizin hakkinda hayirlisigünaydin kızlar. evet çok sessiz burasi çünkü Herkes teker teker meleklerine kavuşuyo darisi bizim basimiza. benim de yarin son kontrolum var çok heyecanliyim ve laf aramizda birazda korkuyorum galiba. artik farkli bi hayata, sorumlulugumuzun yön degistirdigi bi yasama geciyoruz ne hissedicem inanın ki kestiremiyorum. baskalarinin bebeklerini deli gibi severken simdi kendi bebegimi kucagima alacak olmak mucize gibi geliyo.. ben rüyada gibiyim kizlar bitecek gibi geliyo bi yanım çok mutlu bi yanım çok tedirgin surekli aglayasim var surekli gozunde yaslar ne oluyor bana böyle ...
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla büyür inşallahMerhaba teyzeleri bizde evimize geldik UYUYORUZ mışıl mışıl.. benim oğlan gece uyumadi Koynumda uyuyor Beşikte uyumuyor aşkım. cherryviolinist canım gözün aydın inşallah kızın emer biz iyiyiz şükür mama falan vermedim emzirmeye çalışıyorum
Merhaba teyzeleri bizde evimize geldik UYUYORUZ mışıl mışıl.. benim oğlan gece uyumadi Koynumda uyuyor Beşikte uyumuyor aşkım. cherryviolinist canım gözün aydın inşallah kızın emer biz iyiyiz şükür mama falan vermedim emzirmeye çalışıyorum
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım, güzel anneler. Bizde oğlumuzla kavuştuk çok şükür. Nasıl güzel bir duyguymuş anne olmak. Ona baktıkça gözümü alamıyor, onu izlemeye doyamıyorum. Sağlığımız iyi çok şükür. Emmeye alışmaya çalışıyoruz. biraz önce evimize geldik. Henüz msjları okuyamadım. Allah hepimizin evladını bağışlasın. Sevgilerimle...
Canim zaten o gece sancilandim durdum uyuyamadim. Wc ye tasindim surekli. Aynen oyle oldu wc den ciktim yatagima uzandim. Sanki kucucuk su dolu bi balon patlamis gibi bi pit etti. Saarrr diye geldi ondan sonra. Anlarmiyim anlamazmiyim diye dusunmeye gerek yok. Insan anliyo suyun geldigini.Gunaydin annislersensizim89 hayirli ugurlu olsun canim masallah size bir omur evladinla mutlu mutlu yasayin insallah peki su nasil geliyo canim birden bire mi geldi saaarrr diye
Canim ben de uyandiramiyorum. Ama o uyurken de olsa tepiyorum valla agzina caresi yok.bazen Hic uyanmadan emiyo gazini aliyorum altini degistiriyorum pasa bana misin demiyo uykuya devamMerhaba anneler. Biz oğlumuzla emiştik şimdi kucağımda uyuyor minağım :) yalnız emzirmek için uykudan uyandırmak zor oluyor. Uyandırmanın kolay bir yolunu bilen varmı? Bugün sezaryan dikişlerimin uç kısımları acıyor. Doktorum normal olacak biraz dedi. Doğum yapan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl? Bu gece oğlumu babası uyuttu aramızda yastık üzerinde yatırdık. Çok güzel uyudu kuzum benim. Birde bizim aktar bana bir çay karışımı hazırladı. Hem sütü arttırıyor hem gaza iyi geliyor. Dün başladım, biraz tecrübe edineyim iyi ise size de tavsiye ederim. sevgiler....
canim benim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icinNe kadar da guzel haberler okuyorum ben boyle...MasaAllah size guzel anneler :)
Simdi bizler icin dua edin de bebeklerimizi biz de sizler gibi saglikla kucaklarimiza alalim. Canimsensizim1989 benim icin coook dua etti. Onun guzel yuregine kurban olurum. Birbirimizden kilometrelerce uzagiz ama yanyana gibiydik hep. Heo yanimda gibiydi
Destegini hep hissettim kaerdesim dedim. Hep oyle kalacak... simdi teyze.oldum. yegenim oldu cok sukur...saglikla buyusun....
bu arada benim ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu. Bi oglum bi kizim olacak insaAllah... dualarinizi eairgemeyin guzel anneler...
Merhaba anneler. Biz oğlumuzla emiştik şimdi kucağımda uyuyor minağım :) yalnız emzirmek için uykudan uyandırmak zor oluyor. Uyandırmanın kolay bir yolunu bilen varmı? Bugün sezaryan dikişlerimin uç kısımları acıyor. Doktorum normal olacak biraz dedi. Doğum yapan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl? Bu gece oğlumu babası uyuttu aramızda yastık üzerinde yatırdık. Çok güzel uyudu kuzum benim. Birde bizim aktar bana bir çay karışımı hazırladı. Hem sütü arttırıyor hem gaza iyi geliyor. Dün başladım, biraz tecrübe edineyim iyi ise size de tavsiye ederim. sevgiler....
Merhabalar... Bu kadar sessiz olmamıştı bu topik.canımızın parçalarını kucagımıza aldık ve uyumaya fırsat bulamazken topikte olanlarda aklımız kalmıyor değil hani....kim dogum yaptı kim hazırlanıyor hiç haberim yok.
Miniminicik bir kızımız var 2.510 gr. kadar düştü sanırım sütüm yetmiyor.Sarılık başlangıcımız var malesefyarın kızımın kontrolü var bakalım ne olacak.
Yalnız anne olmak müthiş bir duyguymuş.hastaneden çikarken kucagımda minik bir nefes ile arabaya bindiğimde dedim ki iki kişi ile bindiğim arabamızı üç kişi ve aile olarak kullanıyoruz,harikaaaaçok şükür ALLAH'ıma
benim yol arkadaşlarım ne güzel şeyler yazıyorsunuz okurken resmen tüylerim diken diken oluyor,çok güzel duygular bunlarCanim ben de uyandiramiyorum. Ama o uyurken de olsa tepiyorum valla agzina caresi yok.bazen Hic uyanmadan emiyo gazini aliyorum altini degistiriyorum pasa bana misin demiyo uykuya devamaman uzun sure acbirakma uyurken de olsa al kucagina emzir. Bizde gogus ucu derdi var. derdi var kendisi yok cok kucuk geliyo alamiyo silikon ucla veriyorum.yine de herseferinde silikon uc olmadan biraz cabaliyoruz. Sundurmekten agriyo goguslerim Dikis yerlerinde ayni agri bende de var ozellikle sag tarafdaki uc kisim hem agriyo hem yaniyo icten icten. Birde bazen yattihimda kalkamiyorum. Yatarken de zorluyo agrisi ama her gecen gun biraz daha hafifliyo.Benim dr dolorex kullanabilirsin dedi. Rahatlatiyo beni. Ama hamilelikte oldugu gibi kolay kolay sikintilari dile getirmiyorum. Rabbimin verdigi herseye bin sukur. Minnak adamimi kucagima her alisimda herseye degdi diyorum Allahim hepimizin yavrulrina guzel omurler versin. Evlerimizden huzur eksik olmasin insallah... dogum icin gun sayan arkadaslara da biranonde kolaylikla sglikla meleklerini kucaklarina almak nasip etsin
Ayy hiç sorma yapışık ikiz gibi takılıyoruz geceler gündüz gibi geçiyor yatagın ıcınde bi ben yokum Beşikte durmuyor illa kucagımda olacak
Belin mi catladiÇatlamayan tek yerim belimdi oda catladi ya artık yapacak birşeyim yok hayırlı uğurlu olsun
Acayip heyecanliyim gercekten insallah bizde sizler gibi saglikli bebekleeimizi kucagimiza almak nasip olsun. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Mutlulukla buyutun meleginizi.Doğum yapacak arkadaşlarım. Şimdiki güzel heyecanınızın mutluluğa dönüşmesine çok az kaldı. Meleklerimize kavuşmanın yolları çok zor ama kucağınıza alınca hepsi unutuluyor ve inanılmaz bir mutluluk huzur alıyor yerini. Allah hepinize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Buralar sizler yok sessiz kalmis :) Ama olsun melekleriniz kucaginizda ya gerisi onemli degil. mutlulukla saglikla huzurla buyutun insallah. Prensessin sariligi da tez zmnda gecer insallah.Merhabalar... Bu kadar sessiz olmamıştı bu topik.canımızın parçalarını kucagımıza aldık ve uyumaya fırsat bulamazken topikte olanlarda aklımız kalmıyor değil hani....kim dogum yaptı kim hazırlanıyor hiç haberim yok.
Miniminicik bir kızımız var 2.510 gr. kadar düştü sanırım sütüm yetmiyor.Sarılık başlangıcımız var malesefyarın kızımın kontrolü var bakalım ne olacak.
Yalnız anne olmak müthiş bir duyguymuş.hastaneden çikarken kucagımda minik bir nefes ile arabaya bindiğimde dedim ki iki kişi ile bindiğim arabamızı üç kişi ve aile olarak kullanıyoruz,harikaaaaçok şükür ALLAH'ıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?