2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben artık düğün dernek gitmiyorum canım yaa sandalyelerde oturamıyorum bile çok rahatsız oluyorum her yerime ağrı saplanıyor. o değil de bunaldım deyince mitinge götürmesine çok güldüm
Canim pazar gunu aksam bile dugundeydim ya ben. Esime demistim senin aklina uyarsam ya mitingde ya fugunde dogurrum ben diye. Neyse ki oyle olmadik. Gece yatagimda yatarken geldi suyum cok sukur Rabbime kavustum ogluma senden de guzel haberler bekliyoruz canim

Hayirli olsun cnm gozunaydin.Allah anali babali buyutsun.dogumun nasil gecti.agrin sizin varmi simdi.bizlere tavsiyen varsa hepsini alalim uygun zamaninda.
Canim ameliyatin korkulacak biseycigi yok. Spinal anestezi ile oldu. Sondami bile anesteziden once taktilar cok buyuk bi sikintili durum olmadi. En buyuk tavsiyem son gunlerde agda isini son ana birakmayin. Ben hazirliksiz yakalandim cok berbat deildim ama iyi de deildim ameliyat sirasinda bi ahhh ihh ettim bebegi cikarirken gogus altimdan bastirirlarken nefesim daralir gibi oldu sadece. Ama suyum 3bucukta gelmisti doguma 8bucuk gibi girdim o saate kadar sancim oldu. O da su geldigi icinmis azaliyo ya. Benim dr um o gece aksi gibi bi gecelik sehir disina gitmis. Baska dr vardi. Bende eger bebek icin tehkike yoksa dr umu beklemek istiyorum dedim. Zaten kadincaz da sabaherkenden geldi hastaneye. En buyuk sikintim o sancilardi cok fenaydi. Birde sonradan az bi dikis yrlerim agridi. Amaaa oglumu gordukce hic biseycigim kalmadi. Birde ben lohusa kiloduve normal kilotlarin hic birini kullanamadim.dikis yerine ne degse acitti. Ayrica da elbise seklinde bi gecelik sartmis iyiki almisim. Sonda takildi ve hasta bezi kullandim. Simdilik kendi yasadiklarimdan sonra diyebilecekleeim bunlar. Ama bunun disinda merak ettigin ne varsa sorabilirsin. Sik sik gelmeye caliscam yine.

Sagol cnm vakit ayirip uzun uzun yazdigin icin.Ben ameliyat sonrasi icinde hamile kilotu aldim isabet olmus demekki.Rabbim hayirli uzun omurler versin Emirhanina.tekrar hayirli olsun

Allahım analı babalı büyütsün :)

Iyi olmaniza cok sewindm cnm senide bebegnide opuyorummm.:))

günaydın kızlar ve taze anneler rabbim hepinizin evlatlarını analı babalı büyütsün,sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin.ne güzel şimdi cennet kokluyorsunuz yanı başınızda Allahım inşallah hayırlısıyla biz gün sayanlara da nasip etsin o duyguları yaşamayı

Günaydın kızlartecrübeli olanlar özellikle yeni doğum yapmislardan yardım istiyorum. İlk iki gün sutum yoktu kan sekeri düşmesin diye mama verdirdiler hastanede. İlk gün kaşıkla verdik biberon a alismasin diye. Ama her mamadan önce mememi vermeyi denedik. Bebegim cekemiyordu Sonra hemşire dedi ki mamayi biberonla verin emmesi guclensin unutmasin. Biz de yaptık. Emzirmekten vazgecmedim şimdi goguslerim dolu ama emmiyor beni sanırım biberona alisti. Attım biberonu bi kenara şimdi ısrarla meme verCem nasil olsa ac kalinca mecburen emer diyorum kan şekerini dusurursem diye korkuyorum..

Günaydın güzel anneler.Biz geldik :) Dün cok yogundum yazamadim.Melegime sonunda kavustum sukurler olsun.Ameliyatim muhtesen gecti.Esimde girdi yanimdaydi.Dogum fotografcimda girdi.Spinal anestezide hic biraey hissetmedim.Bebegimi dogar dogmaz gordum sesini duydum.Dunyanin bana armagan ettigi en guzel andi.Ilk gun odaya cikmaz emzirmeye basladim.Reflexi var emiyor ama cok fazla sut gelmiyordu.Sari siviyi emdi.Sonra sut pek gelmeyince emmeti birakmak istedi.Hemsire mama getirdi siringayla vermemi soyledi. Bebegi mememe dayayip agzina mememi verirkwn siringayla da mamayi akittim ki emme refleksinj birakmasin memeden sogumasin diye.İse de yaradi memwden geldigini sanip emmeye devam ediyordu.Bugunde once mamasiz emzirmeye calisicam olmadi yine mama akiticam ilk 3 4 gunboylw sonra alisiyormus zaten.Kizim maaşallah cok uysal hic aglamiyor.Uykuyu cok seviyor.Uyandirip emziriyorum.4.150 gr. dogdu yanaklae pofusuk gibi maaşallah.Bide maviş olacak sanirim annesi gibi :) Ancak firsat bulabildim yazmaya dun birde o hengamede bir suru ziyarerci agirladim hastahanede.Forumu okuma firsatim hic olmadi. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. dogumun fuzel gecmis maaşallah hayirli olsun. SERENAD_1 senin yazini goremedim umarim sen de iyisindir.Diger digum yapan arkadaslarimada hayirli ugurlu olsun diyorum.Bekleyen tum arkadaslara bu guzel duyguyu saglikla yasamalari icin dua ediyorum.Dogum kesigi agrisi ilk gun biraz sıkıntı fakat agrı kesiciler bayaa etkili bugun daha iyiyim.Korkmayin kizlar.Hersey cok guzel olacak.Sevgiler<3

gözünüz aydın canım Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin güzel kızına. Maşallah kilosu falan da çok güzel doğumun da ne güzel geçmiş. Allah herkese böyle doğum nasip etsin.

benimde sütüm yetmediği için mama veriyoruz ve bana çocuk doktoru önce göğsünü ver sonra mama ver kaşıkla dedi ben ilk öyle yaptım ama çocuk sabredemiyor kaşığa şuan biberon veriyoruz bizde hem emiyor doymadığın da da biberonla mamayı veriyorum cikonun göğüs şekline göre biberonu var ucu meme seklinde olanlar dan kullan ....
benim hep yara olmuştu sut olduğun zaman pompayla çekip biberonla onu verdik....sende göğüsünden çek bide göğüs uçları var silikon onlardan takdım emzirirken biberon gibi ya ucu emdi onunla da iyileşince kendi aldı memeyi de

gozun aydin canim iyi olmaniza çok sevindim boyle guzel haberler duydukca bizde rahatliyoruz bizi habersiz bırakmayın. kizina da kocaman bir maasallah

Kizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
lansonih ıyı dıyorlar ama sen yine de kantaron yağı sür bence hatta organic istersen ben bile yollarım bulamazsan canım. hatta bebişine masaj bile yapabilirsin ben şimdiden sürüyorum sür dediler. soğanıda duydum annem yapmış hiç yara olmamış,

Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını canım arkadaşım aynı zamanda kader arkadaşım adet ve transfer tarihlerimız doğum tarihleri aynı idi hatta öyleki bizim kız doğdu 15 dakika sonra senin oğlun dünyaya geldi.aynı anda ameliyathanede olmak ben seni boşuna sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…