• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Belin mi catladi :KK57: aaaa yag suruyormuydun cnm birde tirnaginizla kasimayin diyorlor ayy bende siskoluktan nerem catladigini bile goremiyorum :) gobegimde yok ama baska yerleri goremiyorum dogumdan sonra incelerim artik. Suan moralimi bozamam:21:
Sürdüm hemde hergün ama giden gitti catladi hemde çok fena canı sağolsun kuzumun

Yazacak okadar çok şey var ki nereden nasıl başlayacağim bilmiyorum.doğuma girerken dua için isim listemi yanıma aldım herkesten gizli 3 yudum Zemzem suyumu içtim ve başladım dua etmeye.ameliyat masasında epidural katateri takılırken bile Duaya devam ettim canımın yandıgi anda ya sabır çektim.şimdi benden sonra doğum yapan canım arkadaşlarım tebrik ediyorum sağlıkla büyümenizi diliyorum.zamanını bekleyen heyecanlı annelerimize kolaylıklar diliyorum.kızımi Yıkadık gün ışığına doğru yatırdık ve bende yanına uzandım miss kokusu ve nefesi ile dinleniyorum:nazar:.güzel Allahim nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin:KK200:

Selam kızlar.Benim bebegim uykuyu cok seviyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor.Normalde 2saatte bir emzirmem gerekiyor.Uykudaykende agzini kilitliyor.Yeteri kadar besleyemiycem diye odum kopuyor.Bugun ilk doktor kontrolü vardi.Muayenesi guzel geçti.Emzirme hemşiresi ile konustuk 1 haftaya duzene girer senin stresli olmadan emzirmeye calisman lazim dedi.Bu emzirme olayı beni çok sikintiya sokuyor.Umarim duzelir.Gece sadece bir kez uyaniyor.Cok sessiz.Sizde durumlar nasil kizlar?

kizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(

Bence hiç üzülme annesi şükret benim erken doğum riskim var sancılarım hiç geçmiyor artık ve bebeisim henüz 1750 gr ya ben napayım

Canim kac haftalik dogum yaptin mamayi biberonlami veriyosun .biberona alosan bebekler meme tutmuyo diyolar arkadasimda olmustu oda sagip vermeye basladi
37+3 doğum yaptım canım bebeklerim 2430 /2580 doğdular ilk sütlerimi hep emzirdim guzel emdiler ama sonra doymamaya başladılar kilo kaybı oldu mama verdik biberonla bende sütümü sağıyorum hep anne sütü vermeye çalışıyorum ama 2 bebeğe süt yetmiyor doymuyolar 60 ml süt 60 ml mama yiyor oğlum anca doyuyor 20 gunluğuz bugun..

kizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(
Bugun bizimde kontrolumuz vardi canim p.sembe gunu kismetse insallah dogumumuz olucak bizimkide 3100 gr 8 gunde 232 gr almis bizimki de tombik olmicak ama saglikli olsunlarda kilolari cok olmasada olur

Kizlar bir haftaya yakindir adet sanciisina bnzer agrim oluyor cok hafif karnim belim agriyo yani dayanilmayacak kadar degil doktora gitmedim acil birsey olabilirmi acaba ikiz gebelik
Sadece kasiklarin agriyosa yalanci dogum sancilari canim ama belimde agriyo diyosun bi doktoruna sor sen yine nst ye girdin mi benimde kasiklarimda sanci oluyo nstde de cikiyo zaten ama onlar dogum sancisi degilmis doktorum oyle soyledi

Bugun bizimde kontrolumuz vardi canim p.sembe gunu kismetse insallah dogumumuz olucak bizimkide 3100 gr 8 gunde 232 gr almis bizimki de tombik olmicak ama saglikli olsunlarda kilolari cok olmasada olur
hadi gözünüz aydın kızlar,ne güzel sırası gelen gidiyor:KK25:.kiloyu fazla takıp kendinizi üzmeyin sağlıkları yerinde olsunlar da kilo da alırlar zamanla.hayırlı,kolay doğumlar olsun inşallah :KK68:

Selam kızlar.Benim bebegim uykuyu cok seviyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor.Normalde 2saatte bir emzirmem gerekiyor.Uykudaykende agzini kilitliyor.Yeteri kadar besleyemiycem diye odum kopuyor.Bugun ilk doktor kontrolü vardi.Muayenesi guzel geçti.Emzirme hemşiresi ile konustuk 1 haftaya duzene girer senin stresli olmadan emzirmeye calisman lazim dedi.Bu emzirme olayı beni çok sikintiya sokuyor.Umarim duzelir.Gece sadece bir kez uyaniyor.Cok sessiz.Sizde durumlar nasil kizlar?
Aynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyor :cry::cry::cry:

sagolun kizlar. iyi olsun da zayif olsun napalim benim korkum bebegin sıkıntılı olmasi ins dogar dogmaz yanima gelir kuvoze gerek kalmaz :-(

Bence hiç üzülme annesi şükret benim erken doğum riskim var sancılarım hiç geçmiyor artık ve bebeisim henüz 1750 gr ya ben napayım

Aynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyor :cry:Sizde varmı böyle bir sorun.

Benimki tam aksine uyumuyor du geceleri bu gece maşallah uyudu yavrum:nazar:. Emzirme de sıkıntı yok :nazar:ama her emdiginde kaka yapıyor seninki nasıl normal bir durum mu acabao_O

Aynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyor :cry:Sizde varmı böyle bir sorun.
Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybetti:cry:

Kizlar günaydın dün inanilmaz zor bir gun geçirdim.Dun bebeģim mememi reddediyordu emme refleksini yapmadan direk sut gelsin diye istiyordu gelmediğini gorünce sinir krizleri geçiriyordu inanilmaz aglamalar.Ben pes etmeden mememi vermeye devam ettim tabi once biraz sakinleşirdikten sonra.Dun sutüm geldi memelerim doldu ama ilk gun sut yok diye siringadan mama akitinca emmeden gelmesini bekliyordu.Bu boyle bayaa bir surdu ama iyi ki de biberondan vermemisim ya da siringayi direk agzina dayamamisim.Meme olmadan baska madde afzina kabul etmiyor bu benim icin cok iyi bisey hatta emz8k bile istemedi.Tek derdimiz memeleri emmekti.Bayaa bir savas verdik ac kaldi.Sonunda emmeyi ogrendi sükürler olsun bu sabah rahatladım..

Back