Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım
Günaydın güzel anneler.Biz geldik :) Dün cok yogundum yazamadim.Melegime sonunda kavustum sukurler olsun.Ameliyatim muhtesen gecti.Esimde girdi yanimdaydi.Dogum fotografcimda girdi.Spinal anestezide hic biraey hissetmedim.Bebegimi dogar dogmaz gordum sesini duydum.Dunyanin bana armagan ettigi en guzel andi.Ilk gun odaya cikmaz emzirmeye basladim.Reflexi var emiyor ama cok fazla sut gelmiyordu.Sari siviyi emdi.Sonra sut pek gelmeyince emmeti birakmak istedi.Hemsire mama getirdi siringayla vermemi soyledi. Bebegi mememe dayayip agzina mememi verirkwn siringayla da mamayi akittim ki emme refleksinj birakmasin memeden sogumasin diye.İse de yaradi memwden geldigini sanip emmeye devam ediyordu.Bugunde once mamasiz emzirmeye calisicam olmadi yine mama akiticam ilk 3 4 gunboylw sonra alisiyormus zaten.Kizim maaşallah cok uysal hic aglamiyor.Uykuyu cok seviyor.Uyandirip emziriyorum.4.150 gr. dogdu yanaklae pofusuk gibi maaşallah.Bide maviş olacak sanirim annesi gibi :) Ancak firsat bulabildim yazmaya dun birde o hengamede bir suru ziyarerci agirladim hastahanede.Forumu okuma firsatim hic olmadi. C A N O dogumun fuzel gecmis maaşallah hayirli olsun. SERENAD_1 senin yazini goremedim umarim sen de iyisindir.Diger digum yapan arkadaslarimada hayirli ugurlu olsun diyorum.Bekleyen tum arkadaslara bu guzel duyguyu saglikla yasamalari icin dua ediyorum.Dogum kesigi agrisi ilk gun biraz sıkıntı fakat agrı kesiciler bayaa etkili bugun daha iyiyim.Korkmayin kizlar.Hersey cok guzel olacak.Sevgiler<3
Gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim sorunsuz olduğu için Lavinya ya kırkbinkere maşallah ne güzel tombul tombul yanakları allah anasına babasına bağışlasın hayırlı evlat olsun
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım, güzel anneler. Bizde oğlumuzla kavuştuk çok şükür. Nasıl güzel bir duyguymuş anne olmak. Ona baktıkça gözümü alamıyor, onu izlemeye doyamıyorum. Sağlığımız iyi çok şükür. Emmeye alışmaya çalışıyoruz. biraz önce evimize geldik. Henüz msjları okuyamadım. Allah hepimizin evladını bağışlasın. Sevgilerimle...
Günaydın güzel anneler.Biz geldik :) Dün cok yogundum yazamadim.Melegime sonunda kavustum sukurler olsun.Ameliyatim muhtesen gecti.Esimde girdi yanimdaydi.Dogum fotografcimda girdi.Spinal anestezide hic biraey hissetmedim.Bebegimi dogar dogmaz gordum sesini duydum.Dunyanin bana armagan ettigi en guzel andi.Ilk gun odaya cikmaz emzirmeye basladim.Reflexi var emiyor ama cok fazla sut gelmiyordu.Sari siviyi emdi.Sonra sut pek gelmeyince emmeti birakmak istedi.Hemsire mama getirdi siringayla vermemi soyledi. Bebegi mememe dayayip agzina mememi verirkwn siringayla da mamayi akittim ki emme refleksinj birakmasin memeden sogumasin diye.İse de yaradi memwden geldigini sanip emmeye devam ediyordu.Bugunde once mamasiz emzirmeye calisicam olmadi yine mama akiticam ilk 3 4 gunboylw sonra alisiyormus zaten.Kizim maaşallah cok uysal hic aglamiyor.Uykuyu cok seviyor.Uyandirip emziriyorum.4.150 gr. dogdu yanaklae pofusuk gibi maaşallah.Bide maviş olacak sanirim annesi gibi :) Ancak firsat bulabildim yazmaya dun birde o hengamede bir suru ziyarerci agirladim hastahanede.Forumu okuma firsatim hic olmadi. C A N O dogumun fuzel gecmis maaşallah hayirli olsun. SERENAD_1 senin yazini goremedim umarim sen de iyisindir.Diger digum yapan arkadaslarimada hayirli ugurlu olsun diyorum.Bekleyen tum arkadaslara bu guzel duyguyu saglikla yasamalari icin dua ediyorum.Dogum kesigi agrisi ilk gun biraz sıkıntı fakat agrı kesiciler bayaa etkili bugun daha iyiyim.Korkmayin kizlar.Hersey cok guzel olacak.Sevgiler<3[ hayrlı uğurlu olsun canm bnm ya ne güzel bi duygudr ya rabbim herkese nasip etsin.bzlerde o günleri görürüz işllah.
Kizlar kizlar dogum yapan tum arkadaslarim hayirli olsun mutlulukla buyutun insallah mis kokulu bebislerinizi... 1 hafta giremedim forma hazirliklardan dolayi. cok cok sevindim opuyorum sizi darisi bizlere olsun inşallah. ...
Doguran butun arkadaslar hepinize gecmis olsun tekrardan Rabbim bu guzel duygulari olmayan herkese ve bizlerede tattirsin insallah bebislerinize kavusmaniz eminimki hepinizin film gibi olmustur canlar bebislere kendinize bol dikkat edin opuyorum hepinizi dua edin bizlerede lutfen hayirlisiyla bizlerde kavusalim guzel anneler
günaydın kızlar hayırlı cumalar...burası çok sessizleşmiş doğum yapan arkadaşlarımızın çok yoğun olduğu belli ne güzel şimdi meleklerinizle ilgileniyorsunuzdarısı bizlere inşallahhh
Merhaba anneler. Biz oğlumuzla emiştik şimdi kucağımda uyuyor minağım :) yalnız emzirmek için uykudan uyandırmak zor oluyor. Uyandırmanın kolay bir yolunu bilen varmı? Bugün sezaryan dikişlerimin uç kısımları acıyor. Doktorum normal olacak biraz dedi. Doğum yapan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl? Bu gece oğlumu babası uyuttu aramızda yastık üzerinde yatırdık. Çok güzel uyudu kuzum benim. Birde bizim aktar bana bir çay karışımı hazırladı. Hem sütü arttırıyor hem gaza iyi geliyor. Dün başladım, biraz tecrübe edineyim iyi ise size de tavsiye ederim. sevgiler....
Doğum yapacak arkadaşlarım. Şimdiki güzel heyecanınızın mutluluğa dönüşmesine çok az kaldı. Meleklerimize kavuşmanın yolları çok zor ama kucağınıza alınca hepsi unutuluyor ve inanılmaz bir mutluluk huzur alıyor yerini. Allah hepinize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
günaydin kızlar. evet çok sessiz burasi çünkü Herkes teker teker meleklerine kavuşuyo darisi bizim basimiza. benim de yarin son kontrolum var çok heyecanliyim ve laf aramizda birazda korkuyorum galiba. artik farkli bi hayata, sorumlulugumuzun yön degistirdigi bi yasama geciyoruz ne hissedicem inanın ki kestiremiyorum. baskalarinin bebeklerini deli gibi severken simdi kendi bebegimi kucagima alacak olmak mucize gibi geliyo.. ben rüyada gibiyim kizlar bitecek gibi geliyo bi yanım çok mutlu bi yanım çok tedirgin surekli aglayasim var surekli gozunde yaslar ne oluyor bana böyle ...