- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
canm hayrlı olsun.işllah bzlerede ksmet olur o günleri görmekkızlar aman bol bol emdirin ilk 3 gün önemli mama gerekirse verin sarılık olmasın sekerlı suyuda rahatlıkla verın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm hayrlı olsun.işllah bzlerede ksmet olur o günleri görmekkızlar aman bol bol emdirin ilk 3 gün önemli mama gerekirse verin sarılık olmasın sekerlı suyuda rahatlıkla verın
bi işlemden geçmesi gerekmiyor mu bilinmesi için tamm söylenmio yasak daewt cnm biliniyo fakat türkiyede yasak.k.kıbbrasta var serbers cinsiyete göre transfer yapılıyo
tabi bi islemden gecmesi gerek cnmbi işlemden geçmesi gerekmiyor mu bilinmesi için tamm söylenmio yasak da
Slm kızlar Allah hepinizden razi olsun. Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere. Cok tatli bir bebek rabbim her isteyene nasip etsin. Dogumum kolay geçti hiç korkmayın bebeğimi dogumda gördüm ve ilk sesini duydum çok güzel bir duygu. Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh bu arada şimdi topuk kanı almaya gitti. 10 dakikada özledim yavrumu
Cok guzelnis gule gule kullan.misil misil uyusun icinde kuzucugun.babytech sanirim.Bende cok bakmistim biaralar ama yatagin yanina park yatak aldim bunun fiyati biraz pahali gelmisti.tekerlekli olmasi cok guzel kapilardan rahat geciyosa istedigin yere tasiyabilirsinkızlar besigimiz geldi
Hayir tabikide canimkızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
Cok guzel canim guzel guzel uyur insallah bebisin burdakızlar besigimiz geldi
Gözün aydın canım hayırlı olsun güle güle büyüt kuzunu Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah bu güzel duyguyuSlm kızlar Allah hepinizden razi olsun. Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere. Cok tatli bir bebek rabbim her isteyene nasip etsin. Dogumum kolay geçti hiç korkmayın bebeğimi dogumda gördüm ve ilk sesini duydum çok güzel bir duygu. Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh bu arada şimdi topuk kanı almaya gitti. 10 dakikada özledim yavrumu
Tahinin ustunde biriken yag, ayva cekirdegini suya koyup jel haline gelen siviyi surmek, lansinoh-mustela-garmestan kremlerinden biri, gogus kalkani kullanmak, gogus ucuna zeytinyagi surmek vb. Seyleri duydum ve okudum.Kizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
Canım şu tahinin üzerinde biriken yağ var ya birebirmiş o göğüs için. Farklı farklı topiklerde annelerin şiddetle tavdiyesiydi o. Marketten alırken üstünde yağ birikmişini al. Çok iyi geliyormuş. Silmeyede gerek yokmuş. Her emzirmeden sonra sürmeliymişsinKizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
Evde tahin varsa onun üste çıkan yağını sür birde eskiler soğan kapatıyorlarmış inşallah hemen iyileşir de rahatça emzirirsin seninde canın yanmazKizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
Cok guzelnis gule gule kullan.misil misil uyusun icinde kuzucugun.babytech sanirim.Bende cok bakmistim biaralar ama yatagin yanina park yatak aldim bunun fiyati biraz pahali gelmisti.tekerlekli olmasi cok guzel kapilardan rahat geciyosa istedigin yere tasiyabilirsin
Cok guzel canim guzel guzel uyur insallah bebisin burda
canm teyzemde doğum yaptı en ii kantoron yağı ii geldi dedi.bi dene istersenKizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
Kizlar gogus ucum yara oldu emzirurken agliorum resmen krem falan fayda etmedii acil cozum kndi sutumle silmkte fayda etmedii
Tsk ederim canim benimHayirli uğurlu olsun canım sağlık sıhhatli inşallah.masallah suphanallah meleğine
Hayirli olsun cnm gozunaydin.Allah anali babali buyutsun.dogumun nasil gecti.agrin sizin varmi simdi.bizlere tavsiyen varsa hepsini alalim uygun zamaninda.Slm kizlarr ben gelemedim yazamadim ama ozlem sizlere haberi ulastirdi nasilsa die rahat davrandim kusura bakmayin oglusum ve ben gayet iyiz cok sukur. Bu mutlulugun tarifi yok. Esimle oturup saatlerce izliyoruz Emirhanimizi annem babam kv kp bizden cikamiyolar. Kayinpeder bugun bana kizmayin durmadan geliyo buda demeyin dedi. Ben hergun gelip torunumu gorecem dedi hic cikmazdi o bizim eve ilk gun kuveze aldilar oglumu tedbir amacli dediler. Hafif bi inlemesi var onemli bise yok denildi. O ara hemsireler mama vermisler emme problemimiz olmustu ama simdi atlattik sukur Rabbime. Hep icime doguyordu gununu beklemeyecegi. KNTMMM ile muhtemel dogum tarihimiz ayniydi. Ayni gunde dogdular gece suyumunu geldigi siralarda da o doguma gircek diye duadaydim cok sukur bu gunlere... Allahim herkese nasip etsin insallah..