2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar son hazırlıklar tamam bakalim siz de begenicekmisiniz.Yarin da kuaföre giderim ertesi sabah erkenden hastahaneye gideriz.

Eklentiler

• 20150601_174043.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20150601_174047.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150601_174058.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 20150601_174051.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 20150601_174219.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 84
  • 20150601_174124.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bugün süpri
Kızlar son hazırlıklar tamam bakalim siz de begenicekmisiniz.Yarin da kuaföre giderim ertesi sabah erkenden hastahaneye gideriz.
hepside çok güzel rabbim ağız tadıyla kullanıp ikram etmeyi nasip etsin canım

ay inşallah dediğin gibi olur canım ya korkuyorum öyle aylarca süren kanamadan...
Yok canım,öyle olmuyo.normal doğumda biraz öyleymiş gerçi ama sezeryanda dr zaten karnı kapatmadan içeriyi mümkün mertebe gazlı pedlerle temizliyor.fazla ifrazatı alıyor.sonrasında kalan geliyor .sadece ilk ameliyata başlandığında vajina haznesine akıp biriken bi kan oluyo,yürümek için ilk kalktığında floşşş diye o geliyor

canım son bir ay hep geriden geldi kafa çapı drun ölçümlerine göre :) dert etme yani iyidir annesi bebişşşş :)
evet ama kişiden kişiye değişiyormuş kimizi 10 gün diyor kimisi 2 ay sürdü diyor. bende zaten fazla kan yok acaba o zaman demir takviyesine devam mı etmek gerekir ki
canım ben 2 tane normal doğum yaptım ilkinde 37 gün 2. de 20 gün falan sürdü kanamam ama öyle şakır şakır olmadı ilk bir iki gün yoğundu sonra dikkate değer değildi hatta 1 hafta sonra leke gibi :) demir takviyesi kullan dedi drum ilk 3 ay doğumdan sonra kan değerim düşükmüş o yüzden kullanıyorum :)
hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar kızlar :) benimki doğdu ve 3 aylık oluyor neredeyse :) zaman hamile iken geçmiyordu hele son haftalar :) şimdi bir bakıyorum gece :) :) :)

Koynumda bir melek var Beşikte uyumayan. Herşey yolunda biraz ağrılarım ve bolca uykum var.öpüyorum hepinizi :)
Ayyyy,inanmıyorum ya... Maşallah size,iyi olmamıza çok sevindim canım benim.daha iyi oldukça detayları aktar bize.melek kokulu kuzunu ve seni Allaha emanet ediyorum...

Kızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.

Amin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin adıyla yaşasın inşallah.Gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…