• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah,hayırlarda kullan inşallah annesi:nazar::KK200::nazar: çok kıskanıyorum valla,bende istiyorum böyle ince ruhlu arkadaşlar:mad:
Tüm süslemeleri bana ait kuzum :) çikolatayida ben alıp hazırladım.bende ince ruhlüyüm, yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde gördüm tedavimi ve nasipse doğumda aynı hoca ile gerçekleşeçek.

Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de :KK68:
Aaaa, Allah yardımcınız olsun canım. Bebeğin sabırsızlanıp azıcık erken gelmeye karar verdi demekki :) hiç korkma yalnızım diye. Herşey güzel olacak. Sende bir annesin. Allah kolay, sağlıklı doğum nasip etsin. Mutlulukla yavrunu kucağına al inşallah..

Günaydın kızlar. Peşpeşe doğumlar oldukça, sıramız geldikçe garip duygular sarmaya başladı. Bugün doğum yapan arkadaşlarımıza Allah kolaylık güç kuvvet versin, sağlıkla kavuşsunlar evlatlarına. :KK200::KK36: bu gece oğlum hiç durmadı. İlk kez gece bu kadar aktif hareketliydi. Geneĺlikle taş gibi uyurduk her gece. Ama bu gece ne uyudu ne beni uyuttu, gübür gübür paldır küldür hareketleri. Alt tarafa ve kasıklarımada bastırıp sancı da yaptı. Sanırım gelmeye sabırsızlanıyor,heyecan yaptı. :KK64:Bugün doğum öncesi son kontrolümüz var.

KNTMMM KNTMMM hayirli olsun canim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin rabbim artik hepimize tek tek sira geliyo cok heyecanli bi bekleyis ayshn ayshn canim insallah hayirli dogumun olur korkma dua et rabbim normal dogum yapicaksin galiba allah tek avazda kurtarsin insallah:KK54:

Iyi geceler kizlar:KK36: bugun yine esimin israriyla bi dugune gittim. Zorladi resmen sen git filan dedim surati asildi. Kapidan girdim ama ben burda cok durmam soyliyim dedim. Ki zaten oturdum 10 15 dk sonra mizirdanmya basladim. Senin aklina uyarsam ben dugunlerde mitinglerde dogurcam dedim. Gecenlerde de bunaldim evde zaman gecmiyo dedim diye beni gezmeye mitinge goturmustu.hos o gun de 5 dk durdum sonra cay bahcesine saptirdim :KK31: bugunde durmadim diye bozuldu arabada gelirken nerdeyse tartisacaktik. Ozur dilerim dedi halinden anlamiyorum ben ama yanimda oyle senin karnin burnunda gezmen hosuma gidiyo dedi. Bu sefer de uzuldum keske iyi olsam da aksama kadar gezsek dedim. Ama benden ancak bu kadar .eve geldim dusumu filan aldim da azcik rahatladim. Kendi geri dondu dugune :confused:

ben artık düğün dernek gitmiyorum canım yaa sandalyelerde oturamıyorum bile çok rahatsız oluyorum her yerime ağrı saplanıyor. o değil de bunaldım deyince mitinge götürmesine çok güldüm :KK70::KK70::KK70:

Tüm mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı yazamıyacagım çünkü vaktim kalmadı:KK51: Herşeyimiz hazır çok şükür sadece benim banyo işim kaldı,bu saatte börek bile pişirdim:KK48:
9aylık korku dolu,heyecanlı,merakla,kaygılarla dolu serüvenin sonuna geldim (geldik) Bu dönemde bana destek olan,her soruma sabırla cevap veren birbirinden güzel gönüllü arkadaşlarım bir kaç saat sonra kısmetse yavrum kucagımda olacak.Sabah 5.30 da yola çıkacagız en geç 7.30 da operasyon başlıyacak.Son olmayacak belki ama yine sizden şahsıma ve gül yavruma:KK200: dua istiyorum.sorunsuz ,hayırla geçirelim diye....Doguma girmeden dua edecegim sizler için ama lütfen isimlerinizi yazın:KK31:.Benim bildiklerim.Merve,Filiz,Özlem,Senem.....
Hepinizi ayrı ayrı öper muhabbetle kucaklarım :KK19:

ayy canım bu saate sizin bitmiştir bile operasyon ne güzel yaa. hayırlı olsun. sağlıkla al kucağına bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.
geçmiş olsun sana da inşallah acısız sızısız geçer gider.

Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de :KK68:

ay canım ya Allah yardımcın olsun, şimdiye doğumun olmuştur sanırım, geçmiş olsun. inşallah sağlıklıdır bebek. ve umarım sen de iyisindir.

Allah yardımcınız olsun,sıhhatle dünyaya gelsin inşallah,,,

Behlül kaçar :KK55: haydi Allahaısmarladık arkadaşlar :KK19::KK15:
Kızzzz,popişinden yaralı annecik:KK200: canım benim yaaa,şuan kavuştuğunuzu düşünüyorum.dilerim ağrısız sızısız,musmutlu bir vuslat olmuştur.sana ve bebeğine sağlık,sıhhat diliyorum.herşey çok güzel olsun,inşallah duamızı unutmamışsındır.Allaha emanet olun...

canim Allah yardimcin olsun ne alemdesiniz simdi belkide bebegin gelmistir. iyisinizdir insallah bizi habersiz bırakma.

a

kızlar bu hamilelik surecinde ozlemedigim tek bisey var regl olmak. 9 aydir ne kadar rahattik simdi adet sancisi giai sancilar baslayinca unuttugum gunleri hatirlamaya basladim. :-)
Aynı şeyi az önce ben düşündüm,nasıl bişeydi acaba diye hatırlamaya çalıştım:KK48: aman hiç sorma,ne büyük rahatlık adet görmemek.heleki yaz sıcaklarında,hiç çekilmiyodu:63: bide şu akıntı işine bi çare bulsa tıp.erkekler gibi kupkuru gezsek bizde,ne güzel olurdu:KK51:

Back