- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 40
kızlar bu hamilelik surecinde ozlemedigim tek bisey var regl olmak. 9 aydir ne kadar rahattik simdi adet sancisi giai sancilar baslayinca unuttugum gunleri hatirlamaya basladim.
Sağlıkla inşallah Allah Rahmetini üstünuzden eksik etmesinGünaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Oooo maşallah, 3 gün erken gelmiş emir bebekKızlaarrrrrr!!! Dün gecesensizim89 un suyu gelmiş,sabahta sezeryanla doğum yapmış.bebiş 3 700gr ve 50cm maşallah
Hayirli uğurlu olsun canım sağlık sıhhatli inşallah.masallah suphanallah meleğineNe guzel yaa pespese gidiyoruz dogumlara
ben kullandığım pedi bile unuttum ne diyorsun
bir de doğum sonrası çok uzun kanama oluyormuşya ne kadar sürer acaba
Rabbim yardımcın olsun Analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canımGünaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Ayy maşallah yaaa bi gün kayboldm doğuran dogurana rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun maşallahKızlaarrrrrr!!! Dün gecesensizim89 un suyu gelmiş,sabahta sezeryanla doğum yapmış.bebiş 3 700gr ve 50cm maşallah
Süpersin canım,Allah tamına erdirsin.Slm kızlar bizde hastaneden geldik. Çarşamba Saat 9 da hastanede olcam. 11 de doğuma gircem Allah nasip ederse. Cikolatalarimizida aldık artık beklemedeyiz. ...
Gördüm ve midem bulandıkızlar şu haberi gördünüz mü yaa şoke oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/alti-yasindaki-kizini-hala-emziriyor.826122/
tebrik ederm cnm Allah kolay dogumlar nasip etsin:)Slm kızlar bizde hastaneden geldik. Çarşamba Saat 9 da hastanede olcam. 11 de doğuma gircem Allah nasip ederse. Cikolatalarimizida aldık artık beklemedeyiz. ...
Canım sezeryanda ilk haftanın bir kaç günü yoğun oluyosun,sonra su gibi pembemsi açık bi akıntıya dönüyo.adet sonu gibi.sonra 1 hafta-10 gün kadar bitmişti bende.ondan sonrada 40 başı diyolar tekrar bi kanama daha başlamıştı,o da yine açık renkli,pembe pembeydi ve öyle damla damla bir haftada o sürmüştü.sonuçta lohusalık kırk gün ama öyle kırk gün boyunca şaldur şuldu kanama da olmuyosun.ben kullandığım pedi bile unuttum ne diyorsun
bir de doğum sonrası çok uzun kanama oluyormuşya ne kadar sürer acaba
40 gun diyolar canım
Gördüm ve midem bulandı
Canım sezeryanda ilk haftanın bir kaç günü yoğun oluyosun,sonra su gibi pembemsi açık bi akıntıya dönüyo.adet sonu gibi.sonra 1 hafta-10 gün kadar bitmişti bende.ondan sonrada 40 başı diyolar tekrar bi kanama daha başlamıştı,o da yine açık renkli,pembe pembeydi ve öyle damla damla bir haftada o sürmüştü.sonuçta lohusalık kırk gün ama öyle kırk gün boyunca şaldur şuldu kanama da olmuyosun.
Hayirlisi olsun normalde ne zamandi onunkiKızlaarrrrrr!!! Dün gecesensizim89 un suyu gelmiş,sabahta sezeryanla doğum yapmış.bebiş 3 700gr ve 50cm maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?