Gozunuz aydin fariso basimozaKızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Taze anne sağlıkla büyüt bebeğini varsın koynunda uyusun minnos yarinda biz uyutacaz inşallahKoynumda bir melek var Beşikte uyumayan. Herşey yolunda biraz ağrılarım ve bolca uykum var.öpüyorum hepinizi :)
Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsun canım gözün aydın inşallah sütun gelirKızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Günaydın anneler
Artık son saatlerdeyiz. Cok şükür rabbim bu günlere eriştirdi. Cok heyecanlıyım ilk tanismamiz nasıl olacak bilemiyorum
Taktilar canım uyuştuktan sonra o yüzden canın yanmıyor.bana harika ötesi bir anestezi uzmanı düştü resmen terapist gibiydi.kızım gece ne uyudu nede uyuttu.şimdi uyuyor melek gibi.tüm acıya değdi ama.kafunder canim sagol cevabin icin icim icimi yiyodu dogmadan rahat yok heralde saglikli gormeden rabbim onlari bize bagislasin KNTMMM canim hayirli olsun tekrardan op kokla melegini insallah saglikla devam eder bisey sorucam bu arada sonda taktilar mi ve acidi mi C A N O ayy ben kesin aglarim yaa dayanamam diye dusunuyorum
Amin canım çok sağol. . Ben bide babasını görmek isterdim ilk görüş de yüz ifadesi nasıl olacak ama malesef buna tanık olamıyorumay canım ya Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. eminim çok duygusal olacaktır ilk tanışmanız :)
kafunder canim sagol cevabin icin icim icimi yiyodu dogmadan rahat yok heralde saglikli gormeden rabbim onlari bize bagislasin KNTMMM canim hayirli olsun tekrardan op kokla melegini insallah saglikla devam eder bisey sorucam bu arada sonda taktilar mi ve acidi mi C A N O ayy ben kesin aglarim yaa dayanamam diye dusunuyorum
Dünya ne garip bir yer... Allah ne büyük bir yaradan. Dun karnında olan bebeğin bugün yanında uyuyor. Rabbim ne güzel yaratmış. Sağlıkla büyüsün gül hanimTaktilar canım uyuştuktan sonra o yüzden canın yanmıyor.bana harika ötesi bir anestezi uzmanı düştü resmen terapist gibiydi.kızım gece ne uyudu nede uyuttu.şimdi uyuyor melek gibi.tüm acıya değdi ama.
Taktilar canım uyuştuktan sonra o yüzden canın yanmıyor.bana harika ötesi bir anestezi uzmanı düştü resmen terapist gibiydi.kızım gece ne uyudu nede uyuttu.şimdi uyuyor melek gibi.tüm acıya değdi ama.
Hayirli olsun cnmAllah anali babali buyutsun.Koynumda bir melek var Beşikte uyumayan. Herşey yolunda biraz ağrılarım ve bolca uykum var.öpüyorum hepinizi :)
hayirli ugurlu olsun ins.mubarek gunde geldi ismiyle yasasin..Kızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Canım hepsi çok güzel olmuş. Güle güle kullanın :)Kızlar son hazırlıklar tamam bakalim siz de begenicekmisiniz.Yarin da kuaföre giderim ertesi sabah erkenden hastahaneye gideriz.
Canım devrem maşallah size. Allah evladınızı size bağışlasın. Gül prenses emebiliyormu, süt durumun nasıl oldu geldimi hemen? Seni ve prensesi çok öpüyorum, sevgilerKoynumda bir melek var Beşikte uyumayan. Herşey yolunda biraz ağrılarım ve bolca uykum var.öpüyorum hepinizi :)
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah sizeKızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Ayol doğuran doğurana,kimsecikler kalmadı burda yaaKızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Yarım derken elleri serbest mi olsun istiyosun?kızlar internetten yarım kundak yapımına bakıyorum da hiç yarım yok hep tam kundak gösteriyor. yarım kundakla ilgili bilgisi olan ya da video linki olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?