Tüm süslemeleri bana ait kuzum :) çikolatayida ben alıp hazırladım.bende ince ruhlüyüm, yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde gördüm tedavimi ve nasipse doğumda aynı hoca ile gerçekleşeçek.Maşallah,hayırlarda kullan inşallah annesiçok kıskanıyorum valla,bende istiyorum böyle ince ruhlu arkadaşlar
Aaaa, Allah yardımcınız olsun canım. Bebeğin sabırsızlanıp azıcık erken gelmeye karar verdi demekki :) hiç korkma yalnızım diye. Herşey güzel olacak. Sende bir annesin. Allah kolay, sağlıklı doğum nasip etsin. Mutlulukla yavrunu kucağına al inşallah..Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Iyi geceler kizlarbugun yine esimin israriyla bi dugune gittim. Zorladi resmen sen git filan dedim surati asildi. Kapidan girdim ama ben burda cok durmam soyliyim dedim. Ki zaten oturdum 10 15 dk sonra mizirdanmya basladim. Senin aklina uyarsam ben dugunlerde mitinglerde dogurcam dedim. Gecenlerde de bunaldim evde zaman gecmiyo dedim diye beni gezmeye mitinge goturmustu.hos o gun de 5 dk durdum sonra cay bahcesine saptirdim bugunde durmadim diye bozuldu arabada gelirken nerdeyse tartisacaktik. Ozur dilerim dedi halinden anlamiyorum ben ama yanimda oyle senin karnin burnunda gezmen hosuma gidiyo dedi. Bu sefer de uzuldum keske iyi olsam da aksama kadar gezsek dedim. Ama benden ancak bu kadar .eve geldim dusumu filan aldim da azcik rahatladim. Kendi geri dondu dugune
Tüm mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı yazamıyacagım çünkü vaktim kalmadıHerşeyimiz hazır çok şükür sadece benim banyo işim kaldı,bu saatte börek bile pişirdim
9aylık korku dolu,heyecanlı,merakla,kaygılarla dolu serüvenin sonuna geldim (geldik) Bu dönemde bana destek olan,her soruma sabırla cevap veren birbirinden güzel gönüllü arkadaşlarım bir kaç saat sonra kısmetse yavrum kucagımda olacak.Sabah 5.30 da yola çıkacagız en geç 7.30 da operasyon başlıyacak.Son olmayacak belki ama yine sizden şahsıma ve gül yavrumadua istiyorum.sorunsuz ,hayırla geçirelim diye....Doguma girmeden dua edecegim sizler için ama lütfen isimlerinizi yazın .Benim bildiklerim.Merve,Filiz,Özlem,Senem.....
Hepinizi ayrı ayrı öper muhabbetle kucaklarım
Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Ellerine kollarına sağlık öyleyse.bizde de hazırlıklar devam.Tüm süslemeleri bana ait kuzum :) çikolatayida ben alıp hazırladım.bende ince ruhlüyüm, yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde gördüm tedavimi ve nasipse doğumda aynı hoca ile gerçekleşeçek.
Allah yardımcınız olsun,sıhhatle dünyaya gelsin inşallah,,,Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Kızzzz,popişinden yaralı annecikBehlül kaçarhaydi Allahaısmarladık arkadaşlar
Günaydin kızlar. Ben de doguruyorum galiba. 5 bucukta suyum geldi. Hastanedeyiz şimdi bekliyoruz bakalım. Bana dua edin nolur. Yanımda esimden başka kimsem yok. Anneler çok uzakta gelene kadar doğum olur heralde. Doguma girerken dua ederim size de
Aynı şeyi az önce ben düşündüm,nasıl bişeydi acaba diye hatırlamaya çalıştımkızlar bu hamilelik surecinde ozlemedigim tek bisey var regl olmak. 9 aydir ne kadar rahattik simdi adet sancisi giai sancilar baslayinca unuttugum gunleri hatirlamaya basladim.
Kızlaarrrrrr!!! Dün gecesensizim89 un suyu gelmiş,sabahta sezeryanla doğum yapmış.bebiş 3 700gr ve 50cm maşallah
Herkesten dua bekliyoruz onlar için.bebiş tedbir amaçlı küvezdeymiş.selamları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?