2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah,hayırlarda kullan inşallah annesi çok kıskanıyorum valla,bende istiyorum böyle ince ruhlu arkadaşlar
Tüm süslemeleri bana ait kuzum :) çikolatayida ben alıp hazırladım.bende ince ruhlüyüm, yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde gördüm tedavimi ve nasipse doğumda aynı hoca ile gerçekleşeçek.

Aaaa, Allah yardımcınız olsun canım. Bebeğin sabırsızlanıp azıcık erken gelmeye karar verdi demekki :) hiç korkma yalnızım diye. Herşey güzel olacak. Sende bir annesin. Allah kolay, sağlıklı doğum nasip etsin. Mutlulukla yavrunu kucağına al inşallah..

Günaydın kızlar. Peşpeşe doğumlar oldukça, sıramız geldikçe garip duygular sarmaya başladı. Bugün doğum yapan arkadaşlarımıza Allah kolaylık güç kuvvet versin, sağlıkla kavuşsunlar evlatlarına. bu gece oğlum hiç durmadı. İlk kez gece bu kadar aktif hareketliydi. Geneĺlikle taş gibi uyurduk her gece. Ama bu gece ne uyudu ne beni uyuttu, gübür gübür paldır küldür hareketleri. Alt tarafa ve kasıklarımada bastırıp sancı da yaptı. Sanırım gelmeye sabırsızlanıyor,heyecan yaptı. Bugün doğum öncesi son kontrolümüz var.

KNTMMM hayirli olsun canim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin rabbim artik hepimize tek tek sira geliyo cok heyecanli bi bekleyis ayshn canim insallah hayirli dogumun olur korkma dua et rabbim normal dogum yapicaksin galiba allah tek avazda kurtarsin insallah

ben artık düğün dernek gitmiyorum canım yaa sandalyelerde oturamıyorum bile çok rahatsız oluyorum her yerime ağrı saplanıyor. o değil de bunaldım deyince mitinge götürmesine çok güldüm

ayy canım bu saate sizin bitmiştir bile operasyon ne güzel yaa. hayırlı olsun. sağlıkla al kucağına bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.
geçmiş olsun sana da inşallah acısız sızısız geçer gider.

ay canım ya Allah yardımcın olsun, şimdiye doğumun olmuştur sanırım, geçmiş olsun. inşallah sağlıklıdır bebek. ve umarım sen de iyisindir.

Allah yardımcınız olsun,sıhhatle dünyaya gelsin inşallah,,,

Behlül kaçar haydi Allahaısmarladık arkadaşlar
Kızzzz,popişinden yaralı annecik canım benim yaaa,şuan kavuştuğunuzu düşünüyorum.dilerim ağrısız sızısız,musmutlu bir vuslat olmuştur.sana ve bebeğine sağlık,sıhhat diliyorum.herşey çok güzel olsun,inşallah duamızı unutmamışsındır.Allaha emanet olun...

canim Allah yardimcin olsun ne alemdesiniz simdi belkide bebegin gelmistir. iyisinizdir insallah bizi habersiz bırakma.

a

kızlar bu hamilelik surecinde ozlemedigim tek bisey var regl olmak. 9 aydir ne kadar rahattik simdi adet sancisi giai sancilar baslayinca unuttugum gunleri hatirlamaya basladim.
Aynı şeyi az önce ben düşündüm,nasıl bişeydi acaba diye hatırlamaya çalıştım aman hiç sorma,ne büyük rahatlık adet görmemek.heleki yaz sıcaklarında,hiç çekilmiyodu bide şu akıntı işine bi çare bulsa tıp.erkekler gibi kupkuru gezsek bizde,ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…