2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Rabbimin izniyle inşallah sağ salim bir şekilde al gül kokulunu kucağına iki gündür girememiştim siteye şimdi girince gördüm tam eşime bahsediyordum yazını gördüm kuş gibi gir kuş gibi çık ameliyattan canım allaha emanet olun adım sevim

Canım devrem adım Serap. Allaha emanet olun. Sevgiler

kuzum aglattin beni gece gece haftaya bugun de ayni duygulari ben yasiycam ins. ne cok seyi paylastik hepimiz ve simdi teker teker mutlu sona gidiyoruz. ruya gibiydi en basta hersey bugunleri gormek nasip oldu ya Allahıma sonsuz sukurler. yarin bu saatlerde mis kokulun kucagında olacak, bol bol kokla onu, baska hicbiseyi dusunme. daha guzel gunlerin geliyor artik. Rabbim kolay dogumlar, hayirli saglikli evlat(lar) nasip etsin insallah.. dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz..

Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım.. Dualarimiz seninle. Ayy çok heyecanlı yaa saatler kaldı vuslata. Darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımızın başına.. Benim ismim de ayse.. Güzel haberlerini bekliyoruz doğumdan sonr..

Baana dua edermiain ikizlerimede adim burcu

Canim benimm Allahim yar ve yardimciniz olsun insallahh senin enistenin ve Gül prensesin. Okurken gozlerim doldu Gül kizimiz saglikla gelsin hayirli evlat olsun omru guzel olsun insallah. Taa tedavi surecinden hu yana yasadiklarimiz birbirimize desteklerimiz soyle bi geciverdi gozumun onunden. Ne guzel ozetlemissin. Hadi hayirla git yuregi guzelimm yavrunu al kucagina gel...

Ayy çok güzel ya Rabbim sağlıkla sihattli kucağına almayi nasip etsin melegini ağrın sizin h ic olmaz insallaj aminnn

canım Allah yar ve yardimcin olsun hayirli dogumlarin olsun insallah.Ben de carsamba sabahi giriyorum doguma cok heyecanliyim.Benim icin de dua et olur mu?Adım Duygu.

Kız Allah iyiliğini versin,bebek daha 18. Haftada.onun kafadı heryerinden büyük şuan.doğduğunda bile eşit orantıda olmayabiliyor ki senin şuan için endişelenmen çok yersiz.zaten öyle bir şüphe olsa dr un mutlaka dile getirirdi bunu.kafasını vs hiç kafana takma,boşu boşuna vesvese etmiş olursun.bacakları da bir iki gün geride olanilir,bi sonraki muaynede de 1 hafta ilerde çıkar,günü gününe uymaz bu ölçümlerim.üstelik çok mikroskobik ölçümler bunlar,dr un mouse bi tık kaydırması sonucu bazen günlerce farkettirebiliyor,rahat ol.

Canım sen dahiliye muayneni öne al bence,pzt salı bi git görüş,sonradında da hemen doğum dr una koş.durumunu oturup konuşun,drun sana kolestaz şüphesi hariricinde 38+4 demiştir,tutup böyle bi şüpheyle yaklaşmadı ve sana hissettirmesi amatörce olurdu zaten.o normal akışında bi tarih vermiş ama eminim bu son durumda kararını gözden geçirecektir.bence cumaya kadar bekleme,bi an evvel netleştir.

Bende yasemin kokulusunu çok severek almıştım ama fazlakalıcı ve sert dediğin gibi.bayıyor bi yerden sonra.

Kızlar,haftasonu çok giremedim.dün kontrolüm vardı benim yine.geçen hafta idrarda protein 10mg çıkmıştı,bu hafta onun takibini yapıcaktık.dün gittim,bu kez 15mg olmuş.noluyo,albümin mi çıkıyor bende dedim,yok dedi dr,idrarında kalsiyum var,kalsiyum taşı döküyorsun dedi.bu da idrarda protein kaçağına sebep oluyormuş.kalsiyum desteği almıyorum ki,napmam lazım peki dedim.iki tane ayrı ilaç verdi ve klasik öneri bol su iç dedi.ilk kez nst yapıldı,sancım yok ama alttaki bebrk delirtti hemşireyi.nuh dedi peygamber demedi hemşire kalbi yakalafıkça o döndü,kaydı,şekilden şekile girdi,dinletmedi kalbini gelişimleri yine iyi durumda şükürler olsun.haftaya tekrar kontrol için gidicem.bu arada nihayet 30 oldum çok mutluyum.artık 7'den geri sayım başladı

Çok güzeller canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet sonuna geldin geldik... Rabbim gül hanima ve sana yardım etsin. Mis kokulu yavruna sorunsuz bir şekilde kavuş canım. Belki geç yazdım, benim adım da merve. Olsun sen kalbinden dahi gecirsen bizi Rabbim kabul eyler isme ne hacet Allaha emanet olun. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…