2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy canim seni allah gonderdi bende tam yazicaktim cuma kontrolumuz vardi hersey uyumlu ama bas cevresi (hc) kucuk cikti yani soyle cikti aslinda gecen hafta 35+5 de gittik kontrole o zaman 36+1 cikmisti bas cevresi ama cuma gittigimizde 36+6 diydim ve bas cevresi 35+3 cikti boyle bisey olabikir mi yani gerileyebilir mi ya da doktor mu yanlis olctu o kucuk ciktigi icinde normal haftasindan 1 hafta geride cikiyo ultrason cihazi hesaplayinca doktor hersey normal dedi ben eve gelip kagida bakinca gordum yoksa doktora sorardim aklima takildi kotu bisey olsa soylerdi heralde kizlar hepinize soruyorum boyle bas cevresi haftasindan geride olan var mi

kolonya konusunda bende oyle dusunuyorum canim bi arkadas gülsuyu olsun dedi aklima yatti bide mandalina kolonyosu mı alsam dıyorum onunda hafif bir kokusu var.
Rebul'un kolonyaları nefis oluyor özellikle incir,mandalina ve çay çiçeğiydi sanırım. bir ara takmıştım mandalina alayım diye ama okadar kalıcı ve sert ki vazgeçtim.resmen onu sür deodoranta, parfüme gerek yok

canım bence yine de bir grup kur sen arada oradan da yazışırız.
Yaaa dün siteye erişim yoktu nasılda elimizi kolumuz baglı kaldık değil mi ama .kendimi dağ başında hissettim.yalnız ve üzgün o yüzdeeen herkes face açsın grubu oradanda kuralım

Ben 20 gün önce agda yaptirmistim genital bolgem cok acimisti yarin ilk kez jiletle almaya karar verdim 1 kereye mahsus bisey olmaz diye dusunuyorum.Senin agdan nasil gecti cok acidimi?
Eveet çok acıdı arkadaşım. Normalde acıya ağrıya çok dayanıklıyımdır ama bu hamilelik çok değiştiriyor insanı :) neyse sonuç güzel, tertemiz oldum çok şükür. Evimde temizlendi bugün. Canım arkadaşım geldi bugün. Tatlılar, krokanlar yaptı allah razı olsun. O da ikizlerine 17 haftalık hamile :) sen ne durumdasın, hazırlık bitmiyor hiç değilmi :))

whatsupp grubu kurdu hayatt sen de telefonunu yaz özelden ekleyelim seni de gruba canım

Ohh gecmis olsun.Benim de bugün kadınim geldi evi kose bucak temizledi.Evimin bahcesi var kamelyamizda ablamin oglunun dogum gununu kutladik birde bu arada konu komsu herkes bir cesit yapmis.Ablam benim yan komsum bugun yoruldum bayaa.Gerci bana pek is yaptirmasalarda surekli oturma pozisyonu bile agri yapiyor artik.Hastane cantalarim hazir zaten.Yarin buzdolabi magnetlerimi lohusa tacimi terligimi ve lokumlarimi almaya gondericem esimi carsiya.Gecen hafta siparis vermistim ancak hazirlanmistir.Dedigim gibi 16 yildir agda yaptiririm ilk kez jiletle alicam cunku son yaptirdigim agdanin acisini unutamiycam yok boyle bir aci.Dogumdan sonra yine agdaya devam ederim insallah.Beni inanilmaz bir heyecan basti.Geceleri heyecandan uyuyamiyorum artik.Rabbim.hepimize kolay dogum ve mutlu bir bulusma nasip etsin bebeklerimizle insallah

Maşallah canım herşey hazır sayılır artık. :) Ablanın yakın olması ne güzel. Yorucuda olsa güzel bir gün geçirmişiz. Heyecan bende de var :) ama sanırım kucağıma alıncaya kadar inanamayacağım. Jiletle nasıl alacaksın canım, zor olur senin için ama 20 gün oluncada başka çare yok. Ben çantalarımı 30. Haftada hazırlamıştım,ara ara eksiklerimi tamamladım. evi bugün dip köşe temizlettim. Özellikle banyolar canımı sıkıyordu, onları detaylı temizlettim kadına rahatladım :)) çikolata işini 2 hafta önce halletim. Süs magnet falan işlerine hiç girmedim ben. Lohusa tacımı terliğimide önceden almıştım. Aklıma gelen bunlar :) hazırım ben oğluma kavuşmaya :)) Amin arkadaşım, Allah hepimize kolay, sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Canim hic aklima gelmedi benim ama Allahin isi iste zaten kolnyayi unutmusuz eve gelenlere hatira kalsin diye magnet yaptiriyorum daha dogrusu kadinin elinde varmis sadece uzerine hosgeldin emir bebek yazilip tarih atilacak. Yarin hazir olur dedi hastane donusu alacaz buyuk bi kutu cikolata aldim. Birde markete girmistik esimle wee nin tirnak makasi alistirmalik minik suluk ve biberon aldim. Plastik ama zaten karbonatli suda bekletip iyce durulayip kullanmayi dusunuyorum. Cok icime sinmezse de iki tane cam biberon da almistim. Ha bide ates olcer almistim. Cahillik iste poposundan olculenden almisim annemde kullanamazsin bunu alnina tutup olculenden al dedi. Neyse artik boyle boyle ogrencez dogruyu. Yarin icin cani gonulden duacinim. Rabbim kolayliklar versin insallah.

simdiden sunnet planlari mı yapiyo eşin maasallah canim ne guzel. . . ama daha durun ikinci ucuncu daha sırada baska kardesleri de var emirhanin belki birlikte yaparsiniz dugunu
Sadece esim deilki canim butun sulalenin erkekleri hep birden plan yaltilar oglumun pipisi dert oldu hele bi saglikla hayirlisiyla dogsun da hepsj hallolur nasilsa.

whatssap a gel canim çok rahat ., bu arada tavsiye edecegin hafif kokulu kolonyalar var mi?

Canim cok gecmis olsun. Belki ileri bi boyutta deildir ondan dr un rahat davraniyordur. Ama sen bence dr la iyice bi gorus herseyi anlatsin aciklasin en azindan icini rahatlatsin.

Devreeeemmm. Sana vuslat yarın, saatler kaldı gül kokulu prensesine kavuşmana :)) allah sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla ve kolaylıkla kucacağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız seninle canım,yol arkadaşım. Allaha emanet olun.

Iyi geceler kizlar bugun yine esimin israriyla bi dugune gittim. Zorladi resmen sen git filan dedim surati asildi. Kapidan girdim ama ben burda cok durmam soyliyim dedim. Ki zaten oturdum 10 15 dk sonra mizirdanmya basladim. Senin aklina uyarsam ben dugunlerde mitinglerde dogurcam dedim. Gecenlerde de bunaldim evde zaman gecmiyo dedim diye beni gezmeye mitinge goturmustu.hos o gun de 5 dk durdum sonra cay bahcesine saptirdim bugunde durmadim diye bozuldu arabada gelirken nerdeyse tartisacaktik. Ozur dilerim dedi halinden anlamiyorum ben ama yanimda oyle senin karnin burnunda gezmen hosuma gidiyo dedi. Bu sefer de uzuldum keske iyi olsam da aksama kadar gezsek dedim. Ama benden ancak bu kadar .eve geldim dusumu filan aldim da azcik rahatladim. Kendi geri dondu dugune

Canim cok gecmis olsun. Belki ileri bi boyutta deildir ondan dr un rahat davraniyordur. Ama sen bence dr la iyice bi gorus herseyi anlatsin aciklasin en azindan icini rahatlatsin.
Saol cnm bakalim cumaya gorusucez dr la ne diyecek adam zaten hep rahat ozguveni fazla sanirim :))
ohh ne guzel cay icmissin en azindan bi hava almissin bizde gittik geldik piknige ama insan sisiyo valla bu hamilelikten olsa gerek sanki hava basmislar karnima :))

Tüm mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı yazamıyacagım çünkü vaktim kalmadı Herşeyimiz hazır çok şükür sadece benim banyo işim kaldı,bu saatte börek bile pişirdim
9aylık korku dolu,heyecanlı,merakla,kaygılarla dolu serüvenin sonuna geldim (geldik) Bu dönemde bana destek olan,her soruma sabırla cevap veren birbirinden güzel gönüllü arkadaşlarım bir kaç saat sonra kısmetse yavrum kucagımda olacak.Sabah 5.30 da yola çıkacagız en geç 7.30 da operasyon başlıyacak.Son olmayacak belki ama yine sizden şahsıma ve gül yavruma dua istiyorum.sorunsuz ,hayırla geçirelim diye....Doguma girmeden dua edecegim sizler için ama lütfen isimlerinizi yazın.Benim bildiklerim.Merve,Filiz,Özlem,Senem.....
Hepinizi ayrı ayrı öper muhabbetle kucaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…