Ayy canim seni allah gonderdi bende tam yazicaktim cuma kontrolumuz vardi hersey uyumlu ama bas cevresi (hc) kucuk cikti yani soyle cikti aslinda gecen hafta 35+5 de gittik kontrole o zaman 36+1 cikmisti bas cevresi ama cuma gittigimizde 36+6 diydim ve bas cevresi 35+3 cikti boyle bisey olabikir mi yani gerileyebilir mi ya da doktor mu yanlis olctu o kucuk ciktigi icinde normal haftasindan 1 hafta geride cikiyo ultrason cihazi hesaplayinca doktor hersey normal dedi ben eve gelip kagida bakinca gordum yoksa doktora sorardim aklima takildi kotu bisey olsa soylerdi heralde kizlar hepinize soruyorum boyle bas cevresi haftasindan geride olan var micanım ölçümleri kafana takma benim son ay bütün ölçümler hep aynı çıktı sanki bebek büyümüyor gibikilosu hep son ayda 3 kilo idi kafası geride boyu pek büyümüyor gibi strese girdim normal doğumu bekliyordum 39 haftaya geldim ağlamaya başladım bebeğime birsey mi oluyor diye sezaryen istedim açılmamve arar ara sancım olduğu için son iki hafta drum suni sancı verelim doğurtmaya çalışalım dedi ben de normali çok istediğim için suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim ölçülenden fazla kilolu ve boyu uzun oldu yani kısacası ölçümler tam tutmayabiliyor insan gözü sonuçta :) takma yaniiii :)
bu arada normal doğurdum drum tüp bebek olduğu için sezaryen isteyeceğimi düşünmüş ben eğer sıkıntı yoksa normal istiyorum demiştim rahat doğumdu tabi acı çekiyorsun sancılardan ama sonucu güzeeeeel :)
kızlarrrrrr
özellikle oğlu olacaklar kıyafet sayısını artttırın ben normal doğum olduğu için 1 gün kaldım hastanede ona rağmen 5-6 takım gittiiiiii :) işediiii hep yaramazzzzz :)
ALLAHIM HEPİNİZİ SAĞLIKLA KURTARSIN :) BEBİŞLERİNİZİ KUCAKLARINIZDA SEVMEYİ NASİP ETSİN :)
Ev yerlestirdik halılar serildi canım yoruldumkizlar nerdesinız bugun cok sessiz burası?
Rebul'un kolonyaları nefis oluyor özellikle incir,mandalina ve çay çiçeğiydi sanırım. bir ara takmıştım mandalina alayım diye ama okadar kalıcı ve sert ki vazgeçtim.resmen onu sür deodoranta, parfüme gerek yokkolonya konusunda bende oyle dusunuyorum canim bi arkadas gülsuyu olsun dedi aklima yatti bide mandalina kolonyosu mı alsam dıyorum onunda hafif bir kokusu var.
Yaaa dün siteye erişim yoktu nasılda elimizi kolumuz baglı kaldık değil mi ama .kendimi dağ başında hissettim.yalnız ve üzgüncanım bence yine de bir grup kur sen arada oradan da yazışırız.
Cnm kurdum grubu haberin olsjncanım bence yine de bir grup kur sen arada oradan da yazışırız.
Eveet çok acıdı arkadaşım. Normalde acıya ağrıya çok dayanıklıyımdır ama bu hamilelik çok değiştiriyor insanı :) neyse sonuç güzel, tertemiz oldum çok şükür. Evimde temizlendi bugün. Canım arkadaşım geldi bugün. Tatlılar, krokanlar yaptı allah razı olsun. O da ikizlerine 17 haftalık hamile :) sen ne durumdasın, hazırlık bitmiyor hiç değilmi :))Ben 20 gün önce agda yaptirmistim genital bolgem cok acimisti yarin ilk kez jiletle almaya karar verdim 1 kereye mahsus bisey olmaz diye dusunuyorum.Senin agdan nasil gecti cok acidimi?
whatsupp grubu kurdu hayatt sen de telefonunu yaz özelden ekleyelim seni de gruba canımRebul'un kolonyaları nefis oluyor özellikle incir,mandalina ve çay çiçeğiydi sanırım. bir ara takmıştım mandalina alayım diye ama okadar kalıcı ve sert ki vazgeçtim.resmen onu sür deodoranta, parfüme gerek yok
Yaaa dün siteye erişim yoktu nasılda elimizi kolumuz baglı kaldık değil mi ama .kendimi dağ başında hissettim.yalnız ve üzgüno yüzdeeen herkes face açsın grubu oradanda kuralım
Ohh gecmis olsun.Benim de bugün kadınim geldi evi kose bucak temizledi.Evimin bahcesi var kamelyamizda ablamin oglunun dogum gununu kutladik birde bu arada konu komsu herkes bir cesit yapmis.Ablam benim yan komsum bugun yoruldum bayaa.Gerci bana pek is yaptirmasalarda surekli oturma pozisyonu bile agri yapiyor artik.Hastane cantalarim hazir zaten.Yarin buzdolabi magnetlerimi lohusa tacimi terligimi ve lokumlarimi almaya gondericem esimi carsiya.Gecen hafta siparis vermistim ancak hazirlanmistir.Dedigim gibi 16 yildir agda yaptiririm ilk kez jiletle alicam cunku son yaptirdigim agdanin acisini unutamiycam yok boyle bir aci.Dogumdan sonra yine agdaya devam ederim insallah.Beni inanilmaz bir heyecan basti.Geceleri heyecandan uyuyamiyorum artik.Rabbim.hepimize kolay dogum ve mutlu bir bulusma nasip etsin bebeklerimizle insallahEveet çok acıdı arkadaşım. Normalde acıya ağrıya çok dayanıklıyımdır ama bu hamilelik çok değiştiriyor insanı :) neyse sonuç güzel, tertemiz oldum çok şükür. Evimde temizlendi bugün. Canım arkadaşım geldi bugün. Tatlılar, krokanlar yaptı allah razı olsun. O da ikizlerine 17 haftalık hamile :) sen ne durumdasın, hazırlık bitmiyor hiç değilmi :))
Ohh gecmis olsun.Benim de bugün kadınim geldi evi kose bucak temizledi.Evimin bahcesi var kamelyamizda ablamin oglunun dogum gununu kutladik birde bu arada konu komsu herkes bir cesit yapmis.Ablam benim yan komsum bugun yoruldum bayaa.Gerci bana pek is yaptirmasalarda surekli oturma pozisyonu bile agri yapiyor artik.Hastane cantalarim hazir zaten.Yarin buzdolabi magnetlerimi lohusa tacimi terligimi ve lokumlarimi almaya gondericem esimi carsiya.Gecen hafta siparis vermistim ancak hazirlanmistir.Dedigim gibi 16 yildir agda yaptiririm ilk kez jiletle alicam cunku son yaptirdigim agdanin acisini unutamiycam yok boyle bir aci.Dogumdan sonra yine agdaya devam ederim insallah.Beni inanilmaz bir heyecan basti.Geceleri heyecandan uyuyamiyorum artik.Rabbim.hepimize kolay dogum ve mutlu bir bulusma nasip etsin bebeklerimizle insallah
Canim hic aklima gelmedi benimHadi beni gaza getirdin minik bir el havlusu koyayım bendeEvet canım arkadaşım hazırlamış sağolsun birde miss gib lavanta kokuyorlar ki Son hazırlıkları yaptım şimdi çikolata almaya dışarı çıkacağız biraz dolaşıp hava alıp gelecegiz sonraaa dualarla baklamaya başlıyacagız inşaallah
Bizde karar verdik epidural sezeryan la kavuşacagız bebegimize veee eşimde yanımda olacak oleyyyyyCanım benim şimdiden çok çok teşekkür ederim ağzına gönlüne sağlık...
Bu arada biz kolonya almayacağız yazık o keskin kokuyu bebeğimiz solumasın istedik,sen de bir düşün derimKolonyada olmasın canım olmadı kolonyalı mendil dagıtırsın
Ev yerlestirdik halılar serildi canım yoruldumsanki belden kasık bölgeme ağrı vuruyo
Sadece esim deilki canim butun sulalenin erkekleri hep birden plan yaltilarsimdiden sunnet planlari mı yapiyo eşin maasallah canim ne guzel. . . ama daha durun ikinci ucuncu daha sırada baska kardesleri de var emirhanin belki birlikte yaparsiniz dugunu
Rebul'un kolonyaları nefis oluyor özellikle incir,mandalina ve çay çiçeğiydi sanırım. bir ara takmıştım mandalina alayım diye ama okadar kalıcı ve sert ki vazgeçtim.resmen onu sür deodoranta, parfüme gerek yok
Yaaa dün siteye erişim yoktu nasılda elimizi kolumuz baglı kaldık değil mi ama .kendimi dağ başında hissettim.yalnız ve üzgüno yüzdeeen herkes face açsın grubu oradanda kuralım
Canim cok gecmis olsun. Belki ileri bi boyutta deildir ondan dr un rahat davraniyordur. Ama sen bence dr la iyice bi gorus herseyi anlatsin aciklasin en azindan icini rahatlatsin.@omertcansensizim89 teshisi koydu dr dun aksam gorustuk telde gebelik kolestazi olmusum bakalim cuma gunu cagirdi nst falanda yapalim dedi yarinda zaten dahiliyeye gozukucem kafama takilan bu hastalik olunca 38 i beklemiyorlarmis dr lar ee ben 37 oluyorum sali gunu benim dr um bekletmeyi dusunuyor riske giriyoruz yani anlamadim niye boyle gerci kendisi perinatolog zaten sikinti gorurse alir dimi 38+4 de olucakti benim dogum normalde ayyy bilmiyorum aynen sıkıntı geldi artik oyle dusun boyle dusun dahiliyede cuma gunu dediki bana tahliller yapilsin eger kolestaz cikarsa verdigi dogum tarihinden erken almali ee kafa iyice karisti benim
Devreeeemmm. Sana vuslat yarın, saatler kaldı gül kokulu prensesine kavuşmana :)) allah sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla ve kolaylıkla kucacağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız seninle canım,yol arkadaşım. Allaha emanet olun.Rebul'un kolonyaları nefis oluyor özellikle incir,mandalina ve çay çiçeğiydi sanırım. bir ara takmıştım mandalina alayım diye ama okadar kalıcı ve sert ki vazgeçtim.resmen onu sür deodoranta, parfüme gerek yok
Saol cnm bakalim cumaya gorusucez dr la ne diyecek adam zaten hep rahat ozguveni fazla sanirim :))Canim cok gecmis olsun. Belki ileri bi boyutta deildir ondan dr un rahat davraniyordur. Ama sen bence dr la iyice bi gorus herseyi anlatsin aciklasin en azindan icini rahatlatsin.
ohh ne guzel cay icmissin en azindan bi hava almissin bizde gittik geldik piknige ama insan sisiyo valla bu hamilelikten olsa gerek sanki hava basmislar karnima :))Iyi geceler kizlarbugun yine esimin israriyla bi dugune gittim. Zorladi resmen sen git filan dedim surati asildi. Kapidan girdim ama ben burda cok durmam soyliyim dedim. Ki zaten oturdum 10 15 dk sonra mizirdanmya basladim. Senin aklina uyarsam ben dugunlerde mitinglerde dogurcam dedim. Gecenlerde de bunaldim evde zaman gecmiyo dedim diye beni gezmeye mitinge goturmustu.hos o gun de 5 dk durdum sonra cay bahcesine saptirdim bugunde durmadim diye bozuldu arabada gelirken nerdeyse tartisacaktik. Ozur dilerim dedi halinden anlamiyorum ben ama yanimda oyle senin karnin burnunda gezmen hosuma gidiyo dedi. Bu sefer de uzuldum keske iyi olsam da aksama kadar gezsek dedim. Ama benden ancak bu kadar .eve geldim dusumu filan aldim da azcik rahatladim. Kendi geri dondu dugune
Ooooo çok güzel olmuş canım. Ben çok beğendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?