- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
Ayy canim seni allah gonderdi bende tam yazicaktim cuma kontrolumuz vardi hersey uyumlu ama bas cevresi (hc) kucuk cikti yani soyle cikti aslinda gecen hafta 35+5 de gittik kontrole o zaman 36+1 cikmisti bas cevresi ama cuma gittigimizde 36+6 diydim ve bas cevresi 35+3 cikti boyle bisey olabikir mi yani gerileyebilir mi ya da doktor mu yanlis olctu o kucuk ciktigi icinde normal haftasindan 1 hafta geride cikiyo ultrason cihazi hesaplayinca doktor hersey normal dedi ben eve gelip kagida bakinca gordum yoksa doktora sorardim aklima takildi kotu bisey olsa soylerdi heralde kizlar hepinize soruyorum boyle bas cevresi haftasindan geride olan var micanım ölçümleri kafana takma benim son ay bütün ölçümler hep aynı çıktı sanki bebek büyümüyor gibi kilosu hep son ayda 3 kilo idi kafası geride boyu pek büyümüyor gibi strese girdim normal doğumu bekliyordum 39 haftaya geldim ağlamaya başladım bebeğime birsey mi oluyor diye sezaryen istedim açılmamve arar ara sancım olduğu için son iki hafta drum suni sancı verelim doğurtmaya çalışalım dedi ben de normali çok istediğim için suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim ölçülenden fazla kilolu ve boyu uzun oldu yani kısacası ölçümler tam tutmayabiliyor insan gözü sonuçta :) takma yaniiii :)
bu arada normal doğurdum drum tüp bebek olduğu için sezaryen isteyeceğimi düşünmüş ben eğer sıkıntı yoksa normal istiyorum demiştim rahat doğumdu tabi acı çekiyorsun sancılardan ama sonucu güzeeeeel :)
kızlarrrrrr
özellikle oğlu olacaklar kıyafet sayısını artttırın ben normal doğum olduğu için 1 gün kaldım hastanede ona rağmen 5-6 takım gittiiiiii :) işediiii hep yaramazzzzz :)
ALLAHIM HEPİNİZİ SAĞLIKLA KURTARSIN :) BEBİŞLERİNİZİ KUCAKLARINIZDA SEVMEYİ NASİP ETSİN :)