Slm kizlar...
iki gundur guzel uyuyorum cook sukur. Gerci cumadan beri de yogun geciyo. Esimin kuzeninin dugunu vardi. Ev dugunu yapiyolar cumadan beri nerdeyse hep ordaydik. Hic bise yapmadan oturmak bile yetiyo yorulmaya. Davulun sesine diyecek yok zaten. Hala kafamin icinde davul zurna caliyo
cuma aksam esimin kuzenleri erkek olanlar toplandi oglumun sunnetini planladilar iki tane kirve adayimiz var
yemegini davulunu zurnasini ayarladilar
hele bi durun dedim bi dogsunda
yarin bende buyuk ihtimal anestezi uzmaniyla gorusmeye gidcem. Spinal yapabiliriz demis anneme. Bnde zaten spinal yada epidural istiyorum. Oglumun dogdugu ani ve babasinin bide anneannesinin oglusumu ilk gordukleri ani kacirmak istemiyorum
3. Gun oldu sanirim her gece yatmadan hepimiz icin 40 ayetel kursi okuyorum. Hepimiz icin kolay dogumlar olur insallah. Bu gece
KNTMMM a daha torpilli olacak dualar
bu arada bugun esimle cikip hastaneye gelen gidenler icin cikolatayla kolonya alicaz. Birde benim lohusa pijamasinin mavili bandanasi vardi ama kirmizi da bi takimim var. Birde elbise seklinde bi gecelik aldim o da kirmizili. Esime ben bide kirmizili lohusa taci istiyorum dedim onu da alcam bugun