• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cnm cantani cok guzel jazirlamisin bende ayni senn gibi hazirladim iki gunde hastanede yattim cocuk icin bir tane hastene cikisi on tane bez islak mendil battaniyesi puseti bu kadar kullanildi hastane cok sicak oldugubicin ne patige ne coraba izin verdiler nirde coxuk doktorlari kontrole gelio giy cikar yapiyorsun benm icin de tek pjama corap hasta bezi orkid tacim o yeyerli oldu taburcu olmadan banyo yasak zaten pjamanin alti yok 8 saat sontadan dolayi gittogimin yarisi ile geldim anlayacagin cnm
Bencede fazla yük yapmak istemedim bide kol çantami aldım mı tamamdır:KK76:
aman Allahım bu sefer baya korkunç bir ruyaymış. bilinçüstü ile altı koptu galiba tamamen :KK70:
:KK14: Bende balatalar yandı galiba aksiyon dolu geçiyor...:KK59:
Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani kafasının bir hafta önden gidiyor olması sorun değil diyorsunuz. İçim rahatladı.

Bir sorum daha var. Doktor bana %99 sezaryen olacak çünkü tüp bebekleri sezeryanla alıyoruz riski daha az diye dedi. Sizlerin de sezaryen mi oldu? İ

Bir de İstanbulda oturup doktoru karşı tarafta olan var mı benim gibi? :)

Kızlar sizin listeleri kopyaladım. Teşekkürlerrr :KK49: Bizim daha var ama hiç bir bilgim yoktu ne gerektiği konusunda.
Kaydet günü gelince lazım olur. Birde yaptığın alışverişi bir yere yaz ne aldığını almadığını bilirsin. Ben oyle yaptım:KK50:

Kizlar bana fikir verin sanirim bende gebelik kolestazi var sensizim89 sensizim89 mervecim sen bi ara ugrasmistin bu seyle hatirladigim kadariyla simdi tahlillerim cikti direk bilirubin 0.72 cikmis normal degerleri 0.1-0.3 olmasi gerekirmis nolcak simdi varmi bende bu rahatsizlik evet gece kasintisi ates safra agrisi ve wc problemi var bunlar ondanmiymis :KK43: omertcan omertcan nerdesiiin
Canim benim kasintilardan dolayi suphelendi dr gebelik kolestazindan. Ama kanda degerlerim normal cikti. Hamilelige bagli bi alerji olabilir dedi.benim tek problemim kasintiydi. cok fenaydi hala bacaklarimda kalcamda kasimaktan olusan yaralarin izleri var. Dr bise demedi mi sana.

Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim :KK43:
Sorun olabilir mi? Hiç kafası hftasından büyük çıktığı oldu mu sizin de?
Canim ben daha once de yazmistim. Kafa birbucuk hafta onde. Karin haftasiyla uyumlu bacaklar 3 4 gun geride. Gayet normal. Dogdugunda bile kafasi vucuduna oranla buyuk olacak. Bnde sadece ikili test yaptirdim normal cikmisti. Hiic takma kafana yuregini ferah tut. Ben koca kafali diye seviyorum oglumu :KK39: arkadasim dogum yapmisti bebegi suan 8 aylik oldu. Halaa kafa kocaman hele ciplakken gorsen bacaklar kucucuk. Cok komik gorunuyo. Ama bebis gayette saglikli hatta cok da akilli masallah. :nazar:

• Beğen
Reactions: 9ay
Slm kizlar...:KK36:iki gundur guzel uyuyorum cook sukur. Gerci cumadan beri de yogun geciyo. Esimin kuzeninin dugunu vardi. Ev dugunu yapiyolar cumadan beri nerdeyse hep ordaydik. Hic bise yapmadan oturmak bile yetiyo yorulmaya. Davulun sesine diyecek yok zaten. Hala kafamin icinde davul zurna caliyo :confused: cuma aksam esimin kuzenleri erkek olanlar toplandi oglumun sunnetini planladilar iki tane kirve adayimiz var :KK48: yemegini davulunu zurnasini ayarladilar :KK3: hele bi durun dedim bi dogsunda :KK70:yarin bende buyuk ihtimal anestezi uzmaniyla gorusmeye gidcem. Spinal yapabiliriz demis anneme. Bnde zaten spinal yada epidural istiyorum. Oglumun dogdugu ani ve babasinin bide anneannesinin oglusumu ilk gordukleri ani kacirmak istemiyorum :confused:3. Gun oldu sanirim her gece yatmadan hepimiz icin 40 ayetel kursi okuyorum. Hepimiz icin kolay dogumlar olur insallah. Bu gece KNTMMM KNTMMM a daha torpilli olacak dualar :KK68: bu arada bugun esimle cikip hastaneye gelen gidenler icin cikolatayla kolonya alicaz. Birde benim lohusa pijamasinin mavili bandanasi vardi ama kirmizi da bi takimim var. Birde elbise seklinde bi gecelik aldim o da kirmizili. Esime ben bide kirmizili lohusa taci istiyorum dedim onu da alcam bugun :KK31:

Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani kafasının bir hafta önden gidiyor olması sorun değil diyorsunuz. İçim rahatladı.

Bir sorum daha var. Doktor bana %99 sezaryen olacak çünkü tüp bebekleri sezeryanla alıyoruz riski daha az diye dedi. Sizlerin de sezaryen mi oldu? İ

Bir de İstanbulda oturup doktoru karşı tarafta olan var mı benim gibi? :)

Kızlar sizin listeleri kopyaladım. Teşekkürlerrr :KK49: Bizim daha var ama hiç bir bilgim yoktu ne gerektiği konusunda.
canım ölçümleri kafana takma benim son ay bütün ölçümler hep aynı çıktı sanki bebek büyümüyor gibi :( kilosu hep son ayda 3 kilo idi kafası geride boyu pek büyümüyor gibi :( strese girdim normal doğumu bekliyordum 39 haftaya geldim ağlamaya başladım bebeğime birsey mi oluyor diye sezaryen istedim açılmamve arar ara sancım olduğu için son iki hafta drum suni sancı verelim doğurtmaya çalışalım dedi ben de normali çok istediğim için suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim ölçülenden fazla kilolu ve boyu uzun oldu yani kısacası ölçümler tam tutmayabiliyor insan gözü sonuçta :) takma yaniiii :)
bu arada normal doğurdum drum tüp bebek olduğu için sezaryen isteyeceğimi düşünmüş ben eğer sıkıntı yoksa normal istiyorum demiştim rahat doğumdu tabi acı çekiyorsun sancılardan ama sonucu güzeeeeel :)

kızlarrrrrr
özellikle oğlu olacaklar kıyafet sayısını artttırın ben normal doğum olduğu için 1 gün kaldım hastanede ona rağmen 5-6 takım gittiiiiii :) işediiii hep yaramazzzzz :)
ALLAHIM HEPİNİZİ SAĞLIKLA KURTARSIN :) BEBİŞLERİNİZİ KUCAKLARINIZDA SEVMEYİ NASİP ETSİN :)

Bende bugün ağdamı yaptırdım. Yarında temizliğe kadın geliyor. Camlar silinecek ama sürekli yağmur yağıyor. Pufff... evet artık yavaş yavaş son rütuşlar yapılıyor. Bide kocam iyileşseydi hayırlısıyla :cry:
Ben 20 gün önce agda yaptirmistim genital bolgem cok acimisti yarin ilk kez jiletle almaya karar verdim 1 kereye mahsus bisey olmaz diye dusunuyorum.Senin agdan nasil gecti cok acidimi?

a iyi olmuş okulların kapanacak olması. evet eşin baksın başının çaresine hatta o sana hazırlasın ondan sonra bir şeyler.
işte bünyeden bünyeye de değişiyor. ben de daha önce yaşamadığımdan bilemedim ya da kimseyle konuşmamıştım bu konuda ama bilseydim böyle olacağını başından ikiz olma ihtimaline bile çok karşı çıkardım herhalde. artık sona geldim büyüdüler geliştiler Allah onlara da bana da sağlık versin ama her şey tecrübe işte...
Aynen öyle canım,ben bildiğim tahmin ettiğim halde karşı çıkamadım nolduysa.insanın basireti bağlanıyo sanki biyerde.başa gelcek olana çare yok,Rabbim nasip etti,doğurup büyütmeyide nasip etsin.sağlığımızdan,psikolojimizden olmadan inşallah...

ne guzel. bizim hastanede oyle bi uygulama yok maalesef canim. ben tuvalet icin kagit havlu goturucem diger havlu çok terledigim icin yastigimin ustune sererim diye dusundum. arkadasim da kucuk havlulardan da gotur terledikce sirtina koyarsin dedi. dun gittim zaten hastane buz gıbiydi boyle olursa yorgan falan goturmek gerekecek galiba :-) bide dun yazamadim hastane hediyelerine bayildim canim sabundu sanırim çok cicilerdi. buyuk gun yarindi dimi?
Hadi beni gaza getirdin minik bir el havlusu koyayım bende ;) Evet canım arkadaşım hazırlamış sağolsun birde miss gib lavanta kokuyorlar ki:KK36: Son hazırlıkları yaptım şimdi çikolata almaya dışarı çıkacağız biraz dolaşıp hava alıp gelecegiz sonraaa dualarla baklamaya başlıyacagız inşaallah:21:
Slm kizlar...:KK36:iki gundur guzel uyuyorum cook sukur. Gerci cumadan beri de yogun geciyo. Esimin kuzeninin dugunu vardi. Ev dugunu yapiyolar cumadan beri nerdeyse hep ordaydik. Hic bise yapmadan oturmak bile yetiyo yorulmaya. Davulun sesine diyecek yok zaten. Hala kafamin icinde davul zurna caliyo :confused: cuma aksam esimin kuzenleri erkek olanlar toplandi oglumun sunnetini planladilar iki tane kirve adayimiz var :KK48: yemegini davulunu zurnasini ayarladilar :KK3: hele bi durun dedim bi dogsunda :KK70:yarin bende buyuk ihtimal anestezi uzmaniyla gorusmeye gidcem. Spinal yapabiliriz demis anneme. Bnde zaten spinal yada epidural istiyorum. Oglumun dogdugu ani ve babasinin bide anneannesinin oglusumu ilk gordukleri ani kacirmak istemiyorum :confused:3. Gun oldu sanirim her gece yatmadan hepimiz icin 40 ayetel kursi okuyorum. Hepimiz icin kolay dogumlar olur insallah. Bu gece KNTMMM KNTMMM a daha torpilli olacak dualar :KK68: bu arada bugun esimle cikip hastaneye gelen gidenler icin cikolatayla kolonya alicaz. Birde benim lohusa pijamasinin mavili bandanasi vardi ama kirmizi da bi takimim var. Birde elbise seklinde bi gecelik aldim o da kirmizili. Esime ben bide kirmizili lohusa taci istiyorum dedim onu da alcam bugun :KK31:
Bizde karar verdik epidural sezeryan la kavuşacagız bebegimize veee eşimde yanımda olacak oleyyyyy:KK73: Canım benim şimdiden çok çok teşekkür ederim ağzına gönlüne sağlık...
Bu arada biz kolonya almayacağız yazık o keskin kokuyu bebeğimiz solumasın istedik,sen de bir düşün derim:KK22: Kolonyada olmasın canım olmadı kolonyalı mendil dagıtırsın:KK70::KK70:

kolonya konusunda bende oyle dusunuyorum canim bi arkadas gülsuyu olsun dedi aklima yatti bide mandalina kolonyosu mı alsam dıyorum onunda hafif bir kokusu var.

Hadi beni gaza getirdin minik bir el havlusu koyayım bende :KK66: Evet canım
arkadaşım hazırlamış sağolsun birde miss gib lavanta kokuyorlar ki:KK36: Son hazırlıkları yaptım şimdi çikolata almaya dışarı çıkacağız biraz dolaşıp hava alıp gelecegiz sonraaa dualarla baklamaya başlıyacagız inşaallah:21:

Bizde karar verdik epidural sezeryan la kavuşacagız bebegimize veee eşimde yanımda olacak oleyyyyy:KK73: Canım benim şimdiden çok çok teşekkür ederim ağzına gönlüne sağlık...
Bu arada biz kolonya almayacağız yazık o keskin kokuyu bebeğimiz solumasın istedik,sen de bir düşün derim:KK22: Kolonyada olmasın canım olmadı kolonyalı mendil dagıtırsın:KK70::KK70:

Kizlar bana fikir verin sanirim bende gebelik kolestazi var sensizim89 sensizim89 mervecim sen bi ara ugrasmistin bu seyle hatirladigim kadariyla simdi tahlillerim cikti direk bilirubin 0.72 cikmis normal degerleri 0.1-0.3 olmasi gerekirmis nolcak simdi varmi bende bu rahatsizlik evet gece kasintisi ates safra agrisi ve wc problemi var bunlar ondanmiymis :KK43: omertcan omertcan nerdesiiin
Güzelim,bu benim çok bilgim olan bi konu değil ama yanılmıyosam perşembe yada cuma günüydü saraçoğlu anlatıyodu,bişeyler öneriyodu.bi bak istersen.bide zaten çok az vaktin kaldı,kafana takma çok.bendede kalsiyum taşları çıktı ve idrarda protein.dr birbirini tetikleyen şeyler bunlar dedi.artık takılmıyorum bende,her gittiğimde bişey çıkıyo.bıktırdı yani.bebekler zarar görmesin yeter

simdiden sunnet planlari mı yapiyo eşin maasallah canim ne guzel. . . ama daha durun ikinci ucuncu daha sırada baska kardesleri de var emirhanin belki birlikte yaparsiniz dugunu :KK68:

omertcan omertcan sensizim89 sensizim89 teshisi koydu dr dun aksam gorustuk telde gebelik kolestazi olmusum bakalim cuma gunu cagirdi nst falanda yapalim dedi yarinda zaten dahiliyeye gozukucem kafama takilan bu hastalik olunca 38 i beklemiyorlarmis dr lar ee ben 37 oluyorum sali gunu benim dr um bekletmeyi dusunuyor riske giriyoruz yani anlamadim niye boyle gerci kendisi perinatolog zaten sikinti gorurse alir dimi 38+4 de olucakti benim dogum normalde ayyy bilmiyorum aynen sıkıntı geldi artik oyle dusun boyle dusun dahiliyede cuma gunu dediki bana tahliller yapilsin eger kolestaz cikarsa verdigi dogum tarihinden erken almali ee kafa iyice karisti benim

Back