Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evliymissiniz ben uzun yilar gecmis diye tahmin etmistimhadi bakalim nazli kizimiz seni yormadan gelsin ins annesi
1.5 yil
Hayırlı olsun güzelim.sakıncası yoksa hastane antalya merkezde mi,muayenelere ne kadar ödeniyor ve doğum ne kadarmış yazabilirmisin?abimler antalyada da,yengemde benle aynı haftalarda hamile.onlar çok pahalı bi dr a gidiyolar,gereksiz yere.öneride bulunmak için soruyorum.Tesekkürler canım.Medstar Topçularda yapacağım doğumu.Ünal Yirmibeş doktorum.Muhteşem bir doktor.Medicale gidiyordum 6. ayimda degistirdim iyi ki de değiştirmişim.
o zaman bu sabaha eğitici bir video ile başlayalım günaydın kızlar
gunaydin kizlar. bugun kontrolumuz var bakalim inatci doktorumuzdan gün alabilecek miyiz
Anammm,ne ağlak bebekmişbenim oğlum mest olurdu yıknanırken,ya bunlar böyle ağlak olursa çok güzel anlatmış amagerçi ben kafayı, koluma sırtüstü yatırıp kafasını avcuma aldıktan sonra başparmağım ve yüzük parmağımla kulaklarını tıkayım suyu alnından geri dökerek yıkıyorum.hem ağzına yüzüne sular gelip tırsmadın diye hemde nefesi kaçmadın diye.
lizz_1702 , melina1983 , sensizim89 , KNTMMM , SERENAD_1 , cherryviolinist , C A N O ,@erre , hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Evet,benim bildiğim göbek bağı düşmeden yıkanmıyor.nerden bulcam kaynamış soğumuş suyla kaynamış suyuda katıştırıp ılıştırıcam?kazanmı var ocakta kaynatiyim yapıyla da alakalı bence,ürkek bebek korkuyor herzaman.inşallah bizimkiler ördek cİnsi olurlar filede yıkamak çok kolaylık yabi vücut için ama başı yıkarken yine kafayı avucuna alman lazım,kulaklara su kaçmamalı.parmaklarınla kulak deliklerini tıkıycan.ay evet böyle titreye titreye ağladı içim fena oldu bizimkiler de inşallah öyle olmaz. ama belki çok ufak diyedir biraz büyüyünce alışır. çok ufak bu bebek daha göbek bağı da düşmemiş.
ben bebek küveti ve filesi aldım o yüzden elde tutmaya gerek olmayabilir belki fileye koysam onda yıkarım herhalde tabi bir denemek lazım oyuncak bebek alıp denesem mi
Bencede,hem kilo mevzularını hemde kendi problemlerimizi paylaşırız.valla şu an neyle karşılaşacağımı bilmediğim için kesin gelirim falan diyemiyorum ama gelmeye çalışacağım. ayrı bir topik açalım bence doğum yapanlar hem orada bebeklerle ilgili paylaşımda da bulunuruz.
bizim doktorlar aynı mı ya da kardeş olabilirler mi
Evet,benim bildiğim göbek bağı düşmeden yıkanmıyor.nerden bulcam kaynamış soğumuş suyla kaynamış suyuda katıştırıp ılıştırıcam?kazanmı var ocakta kaynatiyim yapıyla da alakalı bence,ürkek bebek korkuyor herzaman.inşallah bizimkiler ördek cİnsi olurlar filede yıkamak çok kolaylık yabi vücut için ama başı yıkarken yine kafayı avucuna alman lazım,kulaklara su kaçmamalı.parmaklarınla kulak deliklerini tıkıycan.
[/QUOTE]çok duygulandim okurken g
hepimiz hayirlisiyla bebelerimizi kucagimiza alalim ins. a
ben anneme t
ve kardesime guveniyorvm acikcasi sık sik gelirim buraya diye dusunuyorum. ins oyle olupq ozlerim sizi.
TE="omertcan, post: 41140369, member: 638504"] lizz_1702 , melina1983 , sensizim89 , KNTMMM , SERENAD_1 , cherryviolinist , C A N O ,@erre , hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Evet,benim bildiğim göbek bağı düşmeden yıkanmıyor.nerden bulcam kaynamış soğumuş suyla kaynamış suyuda katıştırıp ılıştırıcam?kazanmı var ocakta kaynatiyim yapıyla da alakalı bence,ürkek bebek korkuyor herzaman.inşallah bizimkiler ördek cİnsi olurlar filede yıkamak çok kolaylık yabi vücut için ama başı yıkarken yine kafayı avucuna alman lazım,kulaklara su kaçmamalı.parmaklarınla kulak deliklerini tıkıycan.
olabilir canim niyeyse bu inatlari