• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tesekkürler canım.Medstar Topçularda yapacağım doğumu.Ünal Yirmibeş doktorum.Muhteşem bir doktor.Medicale gidiyordum 6. ayimda degistirdim iyi ki de değiştirmişim.
Hayırlı olsun güzelim.sakıncası yoksa hastane antalya merkezde mi,muayenelere ne kadar ödeniyor ve doğum ne kadarmış yazabilirmisin?abimler antalyada da,yengemde benle aynı haftalarda hamile.onlar çok pahalı bi dr a gidiyolar,gereksiz yere.öneride bulunmak için soruyorum.

o zaman bu sabaha eğitici bir video ile başlayalım günaydın kızlar

Anammm,ne ağlak bebekmiş:KK57:benim oğlum mest olurdu yıknanırken,ya bunlar böyle ağlak olursa:KK17: çok güzel anlatmış ama:KK9:gerçi ben kafayı, koluma sırtüstü yatırıp kafasını avcuma aldıktan sonra başparmağım ve yüzük parmağımla kulaklarını tıkayım suyu alnından geri dökerek yıkıyorum.hem ağzına yüzüne sular gelip tırsmadın diye hemde nefesi kaçmadın diye.

lizz_1702 lizz_1702 , melina1983 melina1983 , sensizim89 sensizim89 , KNTMMM KNTMMM , SERENAD_1 SERENAD_1 , cherryviolinist cherryviolinist , C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ,@erre , hayattt21 hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme:63: şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani:KK71: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:KK75:

Kızlar bu arada size bir dip not.emzirme sütyenlerinin bi önden ortadan kopçayla açılıp takılanları var bide daha çok bildiğimiz askıdan açılıp pencere gibi memenin bir kısmını ve ucunu açanlar var.ilk örnekteki memeyi tamamen serbest bıraktığı için hem süt kanallarına baskı yapmıyormuş ve süt daha rahat akıyormuş hemde bebeğin memeye temasını kolaylaştırıyormuş.emerken anneye dokunmak bebeğe hem huzur hemde güven veriyormuş.o yüzden emziriken önünüz mümkünse tamamen açık olsun deniyor.ben o klasik olandan iki tane almıştım.şimdi bu önden açılandan bulucam.

Anammm,ne ağlak bebekmiş:KK57:benim oğlum mest olurdu yıknanırken,ya bunlar böyle ağlak olursa:KK17: çok güzel anlatmış ama:KK9:gerçi ben kafayı, koluma sırtüstü yatırıp kafasını avcuma aldıktan sonra başparmağım ve yüzük parmağımla kulaklarını tıkayım suyu alnından geri dökerek yıkıyorum.hem ağzına yüzüne sular gelip tırsmadın diye hemde nefesi kaçmadın diye.

ay evet böyle titreye titreye ağladı içim fena oldu bizimkiler de inşallah öyle olmaz. ama belki çok ufak diyedir biraz büyüyünce alışır. çok ufak bu bebek daha göbek bağı da düşmemiş.
ben bebek küveti ve filesi aldım o yüzden elde tutmaya gerek olmayabilir belki fileye koysam onda yıkarım herhalde tabi bir denemek lazım oyuncak bebek alıp denesem mi :D

lizz_1702 lizz_1702 , melina1983 melina1983 , sensizim89 sensizim89 , KNTMMM KNTMMM , SERENAD_1 SERENAD_1 , cherryviolinist cherryviolinist , C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ,@erre , hayattt21 hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme:63: şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani:KK71: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:KK75:

valla şu an neyle karşılaşacağımı bilmediğim için kesin gelirim falan diyemiyorum ama gelmeye çalışacağım. ayrı bir topik açalım bence doğum yapanlar hem orada bebeklerle ilgili paylaşımda da bulunuruz.

ay evet böyle titreye titreye ağladı içim fena oldu bizimkiler de inşallah öyle olmaz. ama belki çok ufak diyedir biraz büyüyünce alışır. çok ufak bu bebek daha göbek bağı da düşmemiş.
ben bebek küveti ve filesi aldım o yüzden elde tutmaya gerek olmayabilir belki fileye koysam onda yıkarım herhalde tabi bir denemek lazım oyuncak bebek alıp denesem mi :KK70:
Evet,benim bildiğim göbek bağı düşmeden yıkanmıyor.nerden bulcam kaynamış soğumuş suyla kaynamış suyuda katıştırıp ılıştırıcam?kazanmı var ocakta kaynatiyim:KK70: yapıyla da alakalı bence,ürkek bebek korkuyor herzaman.inşallah bizimkiler ördek cİnsi olurlar:KK48: filede yıkamak çok kolaylık yabi vücut için ama başı yıkarken yine kafayı avucuna alman lazım,kulaklara su kaçmamalı.parmaklarınla kulak deliklerini tıkıycan.

valla şu an neyle karşılaşacağımı bilmediğim için kesin gelirim falan diyemiyorum ama gelmeye çalışacağım. ayrı bir topik açalım bence doğum yapanlar hem orada bebeklerle ilgili paylaşımda da bulunuruz.
Bencede,hem kilo mevzularını hemde kendi problemlerimizi paylaşırız.

çok duygulandim okurken :cry::cry::cry: g

hepimiz hayirlisiyla bebelerimizi kucagimiza alalim ins. a

ben anneme t

ve kardesime guveniyorvm acikcasi sık sik gelirim buraya diye dusunuyorum. ins oyle olupq ozlerim sizi.

TE="omertcan, post: 41140369, member: 638504"] lizz_1702 lizz_1702 , melina1983 melina1983 , sensizim89 sensizim89 , KNTMMM KNTMMM , SERENAD_1 SERENAD_1 , cherryviolinist cherryviolinist , C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ,@erre , hayattt21 hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme:63: şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani:KK71: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:KK75:[/QUOTE]

oglum bana cekerse su kuşu olur biraksalar gunde on kere yikanirim ben :-) banyo konusunda da anneme guveniyorum o halleder diye rahatim. çok mu rahat bi anne oluçm acaba :KK53::KK53:

Evet,benim bildiğim göbek bağı düşmeden yıkanmıyor.nerden bulcam kaynamış soğumuş suyla kaynamış suyuda katıştırıp ılıştırıcam?kazanmı var ocakta kaynatiyim:KK70: yapıyla da alakalı bence,ürkek bebek korkuyor herzaman.inşallah bizimkiler ördek cİnsi olurlar:KK48: filede yıkamak çok kolaylık yabi vücut için ama başı yıkarken yine kafayı avucuna alman lazım,kulaklara su kaçmamalı.parmaklarınla kulak deliklerini tıkıycan.

çok duygulandim okurken :cry::cry::cry: g

hepimiz hayirlisiyla bebelerimizi kucagimiza alalim ins. a

ben anneme t

ve kardesime guveniyorvm acikcasi sık sik gelirim buraya diye dusunuyorum. ins oyle olupq ozlerim sizi.

TE="omertcan, post: 41140369, member: 638504"] lizz_1702 lizz_1702 , melina1983 melina1983 , sensizim89 sensizim89 , KNTMMM KNTMMM , SERENAD_1 SERENAD_1 , cherryviolinist cherryviolinist , C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ,@erre , hayattt21 hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme:63: şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani:KK71: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:KK75:
[/QUOTE]
Benim güvenecek kimsem yok:KK61::KK61:

ben de öyle biliyordum ama yeni doğum yapan bir arkadaşımın doktoru yıkayın demiş göbek bağı da daha çabuk düşüyormuş hatta bölge yumuşuyormuş.
kulaklara tıkaç takalım olmaz mı :D :D

Back