- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Anlamı ne olursa olsun söylemine çok güldüm öyle ki cümlenin sonuna varamadım onu sonradan gördüm dumanını kısmınıŞeyin doysun demek istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamı ne olursa olsun söylemine çok güldüm öyle ki cümlenin sonuna varamadım onu sonradan gördüm dumanını kısmınıŞeyin doysun demek istemedim
Aynen öyle,yüz gerdirme vs gibi basit bişey değil,ciddi komplikasyon gelişebiliyor.sezeryandan daha ağır,kocaman bi kesik oluyo bi kere.kuzenimde dikiş yerlerinde kitleler oluştu bünyeden kaynaklanırmış.daha iğrenç patates çuvalı gibi bi göbeği oldu,hemde çokda pahalı iyi bi dr du.2. Yi oldu,bu seferde kaş yaparken göz çıkardılar.vs vs.
Gözün doysun,daha nolduki şunun şurasında,dumanı üstünde seninkinin daha
Gözün doysun heee ay ne güzel dedin,Filiz'in dediğine ancak bu söylenir di
Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Şşştt,Filiz kafamızı gözümüzü yarıcak şimdiAnlamı ne olursa olsun söylemine çok güldüm öyle ki cümlenin sonuna varamadım onu sonradan gördüm dumanını kısmını
Heee,biz değiliz zaten,bizimkisi birliktelik biz insan deyilmiyihhhama kizlar odun da olsa biz yeni evliyiz idare edin
Aynen... Yürüyüş ve mekik.yapma yaa çok kötü olmuş... o zaman ne varsa sporda var...
Hayirli evlat olsun insallah Allah anali babali buyutsun ne guzel dua et bizede bende boyle dogum istiyorum aslinda ama cesaret edemiyorumSlm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Canim beni heryerden engellemis dengesiz tel mesaj whatsapp face bile dusun artik bende o oyle yapinca sinirimden onun aramalarini mesajlarini engellemistim. Gorsun bakalim noluyo die. Sonra aksam ustu babam aradi napiyon nasilsin filan dedi. Canim istio dedigim bi meyve vardi onu almis. Sevdigim yemekten yapmislar. Bide yalniz misin dedi evet dedim. Sinirlendi. Hazirlan kardesini gonderiyorum alsin gelsin seni dedi. Tm dedim ciktim gittim. Benim okuzum eve gelmis anahtari yokmus disarda kalmis beni 14 kerecik aramis sonra annemi aradi merve ordami diye. Annem tlfnu bana verdi ama nasil sinirlenmis anlatamam. Kuplere binmis. Bi saattir kapidayim komsuda filandir gelir nasilsa dedim diyo. Neyse canimmm intikamimi aldim azcik da olsa sogudu icim kaldirdim engelini bida biyere giderken haber ver dedi. Bende ben kaldirmiycam engelini catla patla boyle dedimaradınmı hala engelli misin ??
ama tarifi bende yok şimdi arkadaşta vardı onu bekliyorum
Zor bir durum acaba babalik sendromumu yasiyor? Allah yoluna getirsin ilişkiniziCanim beni heryerden engellemis dengesiz tel mesaj whatsapp face bile dusun artik bende o oyle yapinca sinirimden onun aramalarini mesajlarini engellemistim. Gorsun bakalim noluyo die. Sonra aksam ustu babam aradi napiyon nasilsin filan dedi. Canim istio dedigim bi meyve vardi onu almis. Sevdigim yemekten yapmislar. Bide yalniz misin dedi evet dedim. Sinirlendi. Hazirlan kardesini gonderiyorum alsin gelsin seni dedi. Tm dedim ciktim gittim. Benim okuzum eve gelmis anahtari yokmus disarda kalmis beni 14 kerecik aramis sonra annemi aradi merve ordami diye. Annem tlfnu bana verdi ama nasil sinirlenmis anlatamam. Kuplere binmis. Bi saattir kapidayim komsuda filandir gelir nasilsa dedim diyo. Neyse canimmm intikamimi aldim azcik da olsa sogudu icim kaldirdim engelini bida biyere giderken haber ver dedi. Bende ben kaldirmiycam engelini catla patla boyle dedim
Canim beni heryerden engellemis dengesiz tel mesaj whatsapp face bile dusun artik bende o oyle yapinca sinirimden onun aramalarini mesajlarini engellemistim. Gorsun bakalim noluyo die. Sonra aksam ustu babam aradi napiyon nasilsin filan dedi. Canim istio dedigim bi meyve vardi onu almis. Sevdigim yemekten yapmislar. Bide yalniz misin dedi evet dedim. Sinirlendi. Hazirlan kardesini gonderiyorum alsin gelsin seni dedi. Tm dedim ciktim gittim. Benim okuzum eve gelmis anahtari yokmus disarda kalmis beni 14 kerecik aramis sonra annemi aradi merve ordami diye. Annem tlfnu bana verdi ama nasil sinirlenmis anlatamam. Kuplere binmis. Bi saattir kapidayim komsuda filandir gelir nasilsa dedim diyo. Neyse canimmm intikamimi aldim azcik da olsa sogudu icim kaldirdim engelini bida biyere giderken haber ver dedi. Bende ben kaldirmiycam engelini catla patla boyle dedim
Yemek secen insanlara cok sinir oluyorum. Benimki de cok seciyo.aynen dedigin gibi hazir abuk sabuk seyleri yemek istiyo hep. Ha esimin kilo problemi yok hatta cok zayifti o da benimle aldi kilolari. ama normale ancak donuyo. Gecirdigi kazadan sonra 12 kilo birden vermisti. Simdi onlari hala tam alamadi. Ama yine yesin cok yesin de su guzelim yaz sebzeleri cikmisken miss gibi bol zeytinyagli yapip yemek dururken adam pizza yaptirip geliyo. Hos bende uzun zamandir canim bise istrse pisiriyorum. Esimi hic dusunmuyorum bile ne yer napar dieseninki en azından senin sözünü dinliyor. benimkisi evde yemek olur peynir ekmek ya da hamburger pizza vs yemeyi tercih eder. hep dışarıdan yemek istiyor hep zararlı şeyler istiyor. laf ettiğimde birbirimize giriyoruz. ve işin kötü yanı dediğin gibi deride birtakım sıkıntılar var et beni de var yağ bezeleri de çıkıyor ense bölgesinde çok tehlikeli yerlerde. çatlıyorum dermatoloğa gidelim diye gitmiyor. ben önemli bir şey olmadıkça doktora gitmem diyor sanki övünülecek bir şeymiş gibi...
dediğin maydonoz kürü nasıl oluyor? tarif et de bakayım onu deneyeyim ona. gerçi bizim süt verirken almamamız gerek maydonoz sütü kesiyormuş.
Valla canm adam psikopata bagladi. Iki cocugum olacak sanki doguracak olan hamilelik psikolojisini yasayan o. Ama ben hep diyorum kalbim temiz kurban oldugum Allahim oyle seyler cikariyo ki karsimiza ben cabalamasamda intikamimi aliyorum bi sekilde genel olarakZor bir durum acaba babalik sendromumu yasiyor? Allah yoluna getirsin ilişkinizi
Canim bende sezeryan olursam epidural olcak. Hiic korkma zaten anestezi uzmani bas ucunda olcakmis. Nabzini surekli kontrol edeceklermis isaret parmagina masa gibi bise takip. Sen heyecanlanir korkarsan filan hemen 3 5 saniye icinde komple uyutuyolarmis. Bence azcik sikalim disimizi dogdugu ani gormeye hemencik koklamaya ilk sesini duymaya deger diye dusunuyorumgozun aydin canim bebisinide seni de cok opuyoruz epidural den korkuyorum bende olumlu seyler soylemen iyi oldu :)
Canim benim ne guzel seyler yazmissin. Allah razi olsun. Doguruveresim geldi gozun aydin.. gecmis olsun. Rabbim yavruna guzel omur versin hayirli evlat olsun insaAllah.Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
E biz napalim 9 aydir kankayiz saka bi yana bugun aklima sey geldi. Belki de diyorum artik adamin tahammulu kalmadi ondan mi son zamanlarda bu kadar tartisir olduk acaba esim duskun de bi adamdi. Ne hastayim dan anlardi ne halim yokdan. Bi oglu durdurabildi. Ama son zamanlarda cok dile getiriyordu. Bi dogumu yapsaydin kilolari verirsin geri demi filan... kac ayda eski haline donersin diye pazarlik yapiyo. Eski halimi de gordun suan ki halimi de canim. Benim kendimden cok bi umudum da kalmiyo yavas yavas ama insallah veririm bu kilolari yoksa isimiz varbu kankalık durumunu da hiç sevmedim ben
Hahayt sorma ya tam Nazlı çıktı Perşembe günü yatış yapacağım kendi gelmesse sıpamgüzelim sen daha buralarda mısın kız git doğur artık valla meraktan biz doğurucaz